Zdravím, po vašich invektivách, snaze co nejvíce ponížit oponenty, končím s celou faunou i chovem čistokrevných holubů, nikdy jsem neřekl, že tleskači, či staváci nespojují křídla, mluvil jsem jen o to m rámusu, přidal jsem i citaci článku, vy se vyžíváte - mít ve všem pravdu, nediskutovat, ale demagogicky stát za svým, bohužel čím je méně holubářů, tím jsou vtahy horší, stejně jako v celé demokracií zdevastované společnosti.
lupus4
napsal(a):
Zase německý krasavce jestli máš Zdenku znova holubářskej moribundus, jdi do bezrousých ČČ jsou hezčí a po selekci by to mohli dávat v té tvé divočině alespoň v létě i navolno.
Václave, holubářskej moribundus mám pořád, ale zatím návrat neplánuju.Zatím dumám, zda dnešní vyspělou technikou by se dalo na dálku např.zavírat, rozmrazovat atd..Zajímalo mě hlavně, zda vůbec někdo v ČR Durynské štítníky chová, ale asi nikdo.
Čendas nezoufej jsou i horší věci než tleskání holubů.Nechci citovat Švejka, že život lidskej je strašně složitej, ale vzpomeň si, jak to řekl celé a musíš bejt klidnej.Kouťák.
čendas
napsal(a):
Zdravím, po vašich invektivách, snaze co nejvíce ponížit oponenty, končím s celou faunou i chovem čistokrevných holubů, nikdy jsem neřekl, že tleskači, či staváci nespojují křídla, mluvil jsem jen o to m rámusu, přidal jsem i citaci článku, vy se vyžíváte - mít ve všem pravdu, nediskutovat, ale demagogicky stát za svým, bohužel čím je méně holubářů, tím jsou vtahy horší, stejně jako v celé demokracií zdevastované společnosti.
Sice nevím, jak to souvisí s duryňskými štítníky...
Zdravím, po vašich invektivách, snaze co nejvíce ponížit oponenty...
ale budiž, já jsem vás rozhodně "ponižovat" nechtěl, to že neumíte vyargumentovat své tvrzení není opravdu moje vina...jak to pak na koho působí je už věc čistě individuální...
nediskutovat, ale demagogicky stát za svým,
no tohle bych řekl, teď zrovna pasuje přesně na vás
...stejně jako v celé demokracií zdevastované společnosti.
tahle věta o vás vypovídá víc, než si myslíte
necháme toho, páč to nemá cenu, normální chlap, když se splete, tak to uzná a v klidu a s úsměvem jede dál .
Zdendo zkus se obrátit na "orgány nejvyšší" soudruzi na ČSCH ti určitě poradí, ti mají přece přehled o všem a určitě ví, kdo je má
(pokud zrovna neregulují počty chovaných plemen a rázů, jako u drůbeže viz
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3486654/zmeny-v-posuzovani#a3486880).
lupus4
napsal(a):
Zdendo zkus se obrátit na "orgány nejvyšší" soudruzi na ČSCH ti určitě poradí, ti mají přece přehled o všem a určitě ví, kdo je má
(pokud zrovna neregulují počty chovaných plemen a rázů, jako u drůbeže viz
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3486654/zmeny-v-posuzovani#a3486880).
Václave, nejsem již členem ČSCH a když nejsem organizován, tak" orgán nejvyšší" pro mě už neexistuje a je to velká úleva.Nemusím se vztekat s novým pousuzováním a různýma nesmyslama rychlokvašek.Pokud se někdy vrátím k holubům, tak raději vstoupím do klubu v SRN.Vždyť jsem v EU.
Zdeněk FRANTA.