Problem s teplotou vyresen - kompresor, profouknuti vetraku. Po zapnuti priserny smrad spaleneho prachu. Odmontoval jsem plechy pod vetrakama, kompresor a poradne ofoukal topnou spiralu. Ted uz to slape tak jak ma, teploty jsou opravdu vsude 37.6, uplne dole je 37.1. Muzeme jit lihnout. BTW si neokazete predstavit kolik bordelu bylo mezi stenou a podlahou - takovy ten jemny prach.
Ak tomu dobre rozumiem, tak si odšroboval tych 6 šrobov krytu ventilatorov, čo je na fotke z vnútra liahne Brinsea? A oblasť ventilatorov si prefukol?
Hezky zasvinene ventilatory ;)
Presne tak.
Predni mrika tvori takovy L plech, da se vysunout smerem ke dverim. Mezi plechem a vnetilatory je takove tesneni. To ty ventilatory drzi u sebe a nespadnou dolu. Ja jsem si vzdy naklopil police taky abych mel vzdy misto u jedne strany a tu odstrouboval, pote zapnul lihne naklonil na druhou stranu a udelal to same. Pozor na zadni srouby, je tam jeste zadni plech, ktery spadne, takze drzet rukou - chrani spiralu z druhe strany. Profouknout poradne ventilatory, potom mezi ventilatory a vrchnim plechem prostrcit pistoli (delsi je lepsi) a ofoukat spiralu, jinak vsechen prach z ventilatoru pujde na tu spiralu. Ocistit mrizky (predni zadni a ten plech L plech) a dat zpatky.
A zkontrolova jestli se toci vsechny ventilatory, tak jak maji a urcite promerit teploty na jednotlivych policich
Jinak kompletni cisteni viz obrazek.
Neviem, na základe čoho takto píšete. Ja mám Brinseu už 4 roky a určite je to spoľahlivá značka. Mám s čím porovnávať, keďže mám aj 2 Biosky, Puisor a vyskúšal som aj všeličo iné (Cleo, Pivovárči,...). Po Bios Midi je to to najlepšie, čo zatiaľ sa dá u nás kúpiť.