Hledám recept na nakládaná křepelčí vejce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2015 22:29
veraboskova

XXX.XXX.174.250

Tak před půl rokem nebo ještě déle tu byla diskuse, kde dával jeden pán asi tři varianty nakládaných křepelčích vajec - recepty na nálevy. Bohužel nemůžu už najít. Nemáte prosím někdo uloženy recepty? Předem děkuji.

7.7.2015 14:57
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

Zadej si do vyhledavače nakládaná kepelčí vejce a vyjede ti to samo

7.7.2015 19:01
veraboskova

XXX.XXX.174.250

Už jsem vygooglila marinovaná vejce. Ale všude dávaj feferonky a to pro děti není smajlík Tak jsem aspoň vyrobila aspikovou vaječnou tlačenku.

8.7.2015 10:45
ovecka

XXX.XXX.203.146

veraboskova napsal(a):
Už jsem vygooglila marinovaná vejce. Ale všude dávaj feferonky a to pro děti není smajlík Tak jsem aspoň vyrobila aspikovou vaječnou tlačenku.

Přispěvatel nad vámi myslel do vyhledávače na IFauně. Většina webových stránek má vlastní vyhledávaní ve svém obsahu. Google je universální vyhledávač celého obsahu internetu. Takže když do vyhledávání na IFauně napíšete, nakládaná křepelčí vejce" vyjede vám toto:
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/?hledat=nakl%C3%A1dan%C3%A1+k%C5%99epel%C4%8D%C3%AD+vejce
a tam kromě vaší diskuze jsou ještě další dvě a snad je mezi nimi i vámi hledaná. Dana.

8.7.2015 10:54
ovecka

XXX.XXX.203.146

A ty feferonky, co vám vadí pro děti bych nahradila sladkou paprikou . Na chuť to zásadní vliv mít nebude. Jde vám hlavně o poměr soli, cukru a octa. Ostatní v receptech je víceméně koření. Já nakládám do jednoho receptu na lák okurky, červenou řepu, papriky, pečenáče, maso, ryby... Jenom podle chuti měním další ingredience - nové koření, pepř, hořčičné semínko, cibuli, syrovou papriku, kořenovou zeleninu, chilli, kari, divočina...Dana.

8.7.2015 20:21
veraboskova

XXX.XXX.174.250

ovecka napsal(a):
Přispěvatel nad vámi myslel do vyhledávače na IFauně. Většina webových stránek má vlastní vyhledávaní ve svém obsahu. Google je universální vyhledávač celého obsahu internetu. Takže když do vyhledávání na IFauně napíšete, nakládaná křepelčí vejce" vyjede vám toto:
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/?hledat=nakl%C3%A1dan%C3%A1+k%C5%99epel%C4%8D%C3%AD+vejce
a tam kromě vaší diskuze jsou ještě další dvě a snad je mezi nimi i vámi hledaná. Dana.

Děkuju moc, to je přesně to, co jsem hledala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík