Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2015 18:40
Olánek

XXX.XXX.65.99

Přátelé, poté co můj přítel za jisté dopravní situace prohlásil "to je, ale husa" rozhodl jsem se, že tento výrok blíže prozkoumám a proto si pořídil bezdotačně pár hus.Nepřetržitým pozorováním jejich chování a vzajemného vztahu nelze přehlédnouti trvalou péči o vzhled, naprostou čistotu, nesmírnou ostražitost, sklon ke zdravé výživě, komunikativnost, poslušnost a celou řadu dalších kladných vlastností a proto se Vás táži, proč je shora uvedený výrok vnímán spíše nelichotivě.Doufám, že mé závěry nejsou ovlivněny tím, že analyzuji počínání hus německých nosných a nikoli českých.

Ne-chovatel

29.7.2015 19:46
Ne-chovatel

XXX.XXX.246.23

Husa je ukejhaná i ukecaná (vnímám to odlišně)!

Jedné svojí kejhalce říkám trumpeta. Je to jako by spolkla takovou tu píšťalku na vodu co dříve bývala na poutích (u kolotočářů).

Vždy když je rozrušená spustí tou svoji fistulku. Někdy jen tak pro zábavu, jestli vyběhnu zjistit co se děje, přitom si spokojeně leží s druhou husou na zemi a nejspíš uzavírají sázky...

Když po ní jde nemrava kohout, tak je to vřískot jako by ji už už někdo měl zabíjet - typická husa, ukejhaná. A on přitom o tom jen přemýšlí, protože má dost slepiček a myslím ho z toho vřískotu taky občas bolí hlava a podle mne vždy jak ji slyší tak si to rozmyslí...

29.7.2015 20:42
padu

XXX.XXX.71.118

A z naivních husiček se staly sádelnaté husy

Nic proti dámám ovšem at si to neberou osobně, je to jen výrok z televize.

Přidejte reakci

Přidat smajlík