Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2015 19:23
rumburak

XXX.XXX.92.150

Dobry den,

jedna sliepka mi nedokaze stat na nohach, a len kluci a sedi... prijima potravu ale ked ju zdvihnem tak posledny prst na nohe ma pod strednym prstom a ma ich take nehybne... zatial co ked zdvihnem zdravu sliepku rovnakeho plemena tak ma prsty na nohe otvorene, roztiahnute... Viete mi prosim Vas povedat o aku nemoc ide s tymito priznakmi? Velmi pekne dakujem... Utratit ju?

7.9.2015 21:15
zbosace

XXX.XXX.16.62

Má to nejaký súvis z kohutom z ďalšieho vášho príspevku?

Neregistrovaný uživatel

7.9.2015 21:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Teď jsem vám odpověděla, ale domnívám se, že máte něčím zamořený chov, bylo by možná lépe chov zlikvidovat, celé chov.zařízení řádně vydesinfikovat, případně pozemek povápnit a nakoupit nová zvířata, ale dát si pozor, chtít možná i veter. osvědčení.Dnes je mnoho překupníků a tak si lehce něco zavlečete, léčení je potom drahé a mnohdy dlouho nemůžete použít vajíčka ke konzumaci a případne ani maso.Zvažte vše pro a proti, nenechte to dojít do stavu, kdy vám onemocní kus po kuse.

8.9.2015 00:52
rumburak

XXX.XXX.92.150

zbosace napsal(a):
Má to nejaký súvis z kohutom z ďalšieho vášho príspevku?

Ano, nikto mi neodpovedal a potreboval som rychlu reakciu.

8.9.2015 00:54
rumburak

XXX.XXX.92.150

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Teď jsem vám odpověděla, ale domnívám se, že máte něčím zamořený chov, bylo by možná lépe chov zlikvidovat, celé chov.zařízení řádně vydesinfikovat, případně pozemek povápnit a nakoupit nová zvířata, ale dát si pozor, chtít možná i veter. osvědčení.Dnes je mnoho překupníků a tak si lehce něco zavlečete, léčení je potom drahé a mnohdy dlouho nemůžete použít vajíčka ke konzumaci a případne ani maso.Zvažte vše pro a proti, nenechte to dojít do stavu, kdy vám onemocní kus po kuse.

Dakujem za Vasu uprimnu radu, pomohli ste mi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík