Dobry den,
jedna sliepka mi nedokaze stat na nohach, a len kluci a sedi... prijima potravu ale ked ju zdvihnem tak posledny prst na nohe ma pod strednym prstom a ma ich take nehybne... zatial co ked zdvihnem zdravu sliepku rovnakeho plemena tak ma prsty na nohe otvorene, roztiahnute... Viete mi prosim Vas povedat o aku nemoc ide s tymito priznakmi? Velmi pekne dakujem... Utratit ju?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185
Teď jsem vám odpověděla, ale domnívám se, že máte něčím zamořený chov, bylo by možná lépe chov zlikvidovat, celé chov.zařízení řádně vydesinfikovat, případně pozemek povápnit a nakoupit nová zvířata, ale dát si pozor, chtít možná i veter. osvědčení.Dnes je mnoho překupníků a tak si lehce něco zavlečete, léčení je potom drahé a mnohdy dlouho nemůžete použít vajíčka ke konzumaci a případne ani maso.Zvažte vše pro a proti, nenechte to dojít do stavu, kdy vám onemocní kus po kuse.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Teď jsem vám odpověděla, ale domnívám se, že máte něčím zamořený chov, bylo by možná lépe chov zlikvidovat, celé chov.zařízení řádně vydesinfikovat, případně pozemek povápnit a nakoupit nová zvířata, ale dát si pozor, chtít možná i veter. osvědčení.Dnes je mnoho překupníků a tak si lehce něco zavlečete, léčení je potom drahé a mnohdy dlouho nemůžete použít vajíčka ke konzumaci a případne ani maso.Zvažte vše pro a proti, nenechte to dojít do stavu, kdy vám onemocní kus po kuse.
Dakujem za Vasu uprimnu radu, pomohli ste mi.