Dobry den,
mozete mi prosim pomoct s urcenim pohlavia?
Foto 1 + Foto 2 - jedna sa o amrox, ktore z nich je sliepka, kohut?
Foto 3 + Foto 4 + Foto 5 - jedna sa o maransky /ked boli male tak biely a cierny mali male chvosty, ocasky zatial co ta siva dlhy chvost - je to automaticky sliepocka?
Dakujem pekne za vase odborne postrehy, velmi mi to pomoze pri vybere, ktore z nich pocitia arkticku zimu mrazaka a ktore zatepleny kurin
spisak35
napsal(a):
Zdravím, všetko sú to sliepky...ani jedného kohúta tam nevidím...
Dakujem... a ste si isti aj tymi Maranskami? lebo biely a cierny nemali vobec chvost a ta siva dlhe pierka - boli odlisne...ale vas nazor by ma potesil viac :).
ale ratam ze Maransky maju 5 mesiacov a Amrox 6 mesiacov, to by uz museli mat viditelne hrebene, ze?
Ludmilk

XXX.XXX.78.82
Vidím jen slepice:).
rumburak
napsal(a):
Dobry den,
mozete mi prosim pomoct s urcenim pohlavia?
Foto 1 + Foto 2 - jedna sa o amrox, ktore z nich je sliepka, kohut?
Foto 3 + Foto 4 + Foto 5 - jedna sa o maransky /ked boli male tak biely a cierny mali male chvosty, ocasky zatial co ta siva dlhy chvost - je to automaticky sliepocka?
Dakujem pekne za vase odborne postrehy, velmi mi to pomoze pri vybere, ktore z nich pocitia arkticku zimu mrazaka a ktore zatepleny kurin
Zdravím, máte samé slepice a ty Maransky, ach! Jsou krásné taky mám, a jak Vám začnou nést budete mít ještě větší radost. Ať se daří v chovu :).
Ludmilk

XXX.XXX.78.82
Helena Hudousková
napsal(a):
Dalsí fotky.
Vy máte štěstí u nás to byli samí kohouti a houseři Taky vidím jen slepice:).