robina1

XXX.XXX.42.160
Leghornky.
Hezký den, v 2016 to budou Bresse Gauloise, foto našeho odchovu i chovného materiálu možno vidět na FB ve skupině: Bresse Gauloise, Maransky, a jiná drůbež, ve které kdokoli z Vás může být jejím členem, stačí se ke skupině přihlásit na :https://www.facebook.com/groups/567015630116663/.
Budem liahnuť Brahmanky žlté-kolumbie, zdrobnené oravky a pižmovky biele to zvládnu sami.
Ja budem liahnuť v roku 2016 oravky biele, krahulcové, rodofarebné, bielefeldky rodofarebné a zdr. indické bojovníčky.
Zdravím všechny chovatele drůbeže. Letos budu líhnout hempšírky velké měděně červené a velsumky velké rezavě koroptví. Je sice zima, ale nedá mi to, a tak sbírám násadová vajíčka. A zítra by už měla být v líhni. Na fotce vpravo vejce hempšírek, vlevo velsumek. Rozdíl patrný na první pohled.
Budem liahnuť veľké plemená hrabavej hydiny
Ayam cemani
Pavlovské kury zlate a strieborné
Orlovky pestré a biele
Bruggské bojovníčky
Laflešky čierne, modré a krahujcové
Araucany modré, čierne a biele
Barneveldky strieborné dvojlemované
Sasexsky porcelánové
Až budem mať naliahnuté a budem spokojný s oplodnenosťou vajec a kvalitou kureniec, bude na jar aj niečo na predaj.
Pomaly už končím s liahnutím. Prvé tohoročné kurence sú už okrúžkované a vo vonkajších volierách.
peter z bratislavy
napsal(a):
Pomaly už končím s liahnutím. Prvé tohoročné kurence sú už okrúžkované a vo vonkajších volierách.
To jste tedy čilý na líhnutí, u mě se teprve líhne 2. líhen a 3. je nasazená. Mám jen malé cca na 50 vajec. A jen 2 odchovničky, takže bych je ani neměla kam dát, vše u mě záleží na tom, jestli mě manžel něco pro slípky vyrobí nebo ne
Uživatel s deaktivovaným účtem

jana-jana
napsal(a):
Asi by to vlákno chtělo napříště vylepšit, je to moc hledání... měla jsem založit každé plemeno zvlášt, sice by bylo hodně vláken, ale byla by přehledná plemena, já osobně ted hledám chovatele divoce zbarvených araucan a to je hledání...
Dobry den Janulí, tak snad jste se s Horalem domluvili..
...a ohledne tech araucan zkuste pana Hitche. prezdivka- HITCH. videla jsem inzerat na nasadovky.
Vylíhnu kuřátka wyandotek velkých, gurnejské slepice(gournay), araucana, leghornka, lakenfeldka, maranska a žerzejský obr, vše v menším množství a po předešlé dohodě
Přišla mě násadová vajíčka od p. P.Miklovicze, ale nevím co je to za plemeno? Ozvěte se prosím... byla i dost rozbitá a musím je reklamovat...
I z tohoto důvodu bych nikdy nikomu neposlal násadová vajíčka.
Aby neuvědomělé ženštiny pak zveřejňovaly soukromé údaje
(adresa odesilatele) na volně přístupném virtuálním fóru, v dnešní
nejisté a nebezpečné době, kde toto bude VEŘEJNĚ uloženo
UŽ NAVĚKY.
Jano, zamyslete se nad sebou.
Až si říkám, že ta paní, kterou jste veřejně pomlouvala na Facebooku,
vám pro změnu tu vaši zásilku nepřevzala - dobře vám tak.
Virtuální uvědomělost, to je to, co neintelektuálním chovatelům
v ČR schází.
jana-jana
napsal(a):
Přišla mě násadová vajíčka od p. P.Miklovicze, ale nevím co je to za plemeno? Ozvěte se prosím... byla i dost rozbitá a musím je reklamovat...
Nevíte co jste si koupila?To si snad děláte srandu a že jsou po cestě poštou rozbité, tak stim bohužel musíte počítat, vajíčko může být poškozené i to co je celé.Moje rada je nandejte do líhně a čekejte co bude.Příště si pro vajíčka zajděte osobně a máte po problému.
začátek
napsal(a):
Nevíte co jste si koupila?To si snad děláte srandu a že jsou po cestě poštou rozbité, tak stim bohužel musíte počítat, vajíčko může být poškozené i to co je celé.Moje rada je nandejte do líhně a čekejte co bude.Příště si pro vajíčka zajděte osobně a máte po problému.
Objednala jsem si na více stranách, takže bohužel opravdu nevím... ale každý se mě zeptá, jestli může vajíčka poslat, tento pán ne, ani ještě v líhni nemám ted místo... ale to vydrží pár dnů, já si nestěžuju, jen hledám pána, aby mě řekl, co mě poslal, nic víc
Uživatel s deaktivovaným účtem

MASAKR.
Kdybyste si, Jano, aspoň zadala INZERÁT,
pokud je to pro vás natolik relevantní.
Ten se totiž nejpozději za 4 měsíce smaže sám,
pokud byste tak neučinila vy sama dříve.
Ale dávat adresu na věčnou diskusi...
Ale nejste (zde) první.
Moje babička říkávala: dvakrát měř a jednou řež.
A to byla jediná moudrá žena, co jsem kdy poznal.
Ostatní nemají komplexní uvažování a schopnost
predikovat následky sebou spuštěných skutků.
Opravdu si nestěžuju, jen bych chtěla vědět, co za vajíčka mě pán poslal, nejspíš si opravdu budu muset počkat, co se vylíhne... Inzerát? Ale kam, když nevím kde jsem na tyto vajíčka odpovídala?Tady to tu čtou chovatelé a tak jsem doufala, že pána seženu tady, ale už dál nebudeme rozepisovat, vidím, že je to zbytečné