scipi

XXX.XXX.224.34
Jedine oddelit najjednoduchsie rieseniem alebo im pohrozit sekerkou
melicharová
napsal(a):
Dobrý den. Prosím o radu. Mám chovný kmen krůt / 1+4 /. Ve výběhu jsou dohromady s kachnama a začali kachnam vyklovávat oči. Už dvě jsou slepé. Nevíte někdo co stím mám dělat ?.Předem děkuji za odpověď.
To si opravdu neumíte poradit sama a budete čekat, až vyklovou oči kachnám všem? kolik vám je roků?
melicharová
napsal(a):
Roků mě je dost a blbka nejsem, ale sekeru umípoužít každý. Vám konkrétně děkuji za odpověď.
Http://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/?q=slepice+se+klovou&sort=1
Při použití vyhledávání, výraz slepice se klovou
Nedivte se, že si někteří myslí, že jste asi dítě, když si v tak jednoduché situaci nedokážete poradit.
Nevím, nemám vlastní zkušenost, ale možná i pro krůty je velikost brýlí proti kanibalismu. Ale to vyžaduje zase hledat v zemědělských potřebách na internetu.
Hledání zdar Dana.
Uživatel s deaktivovaným účtem

melicharová
napsal(a):
Krmím pšenici a namočené pečivo ráno a večer. Výběh mají 1 ha / 100 x 100 m. Mám koně a ovce. Myslela jsem, zda-li jim nechybí nějaký vitamín.
Spíš asi krmení, protože pšenice a pečivo obsahuje jen velmi málo bílkovin a v lednu si v tom výběhu nic navíc fakt nenajdou.
Zdravím.pokud to jsou chovná zvířata, máte jedinou možnost.oddělit do samostatného výběhu, odchovejte si potomstvo a těchto se co nejdříve zbavte, již se asi jedná o zlozvyk, dělali by to stále.jinak budete stále zabíjet jimi zmrzačená zvířata.kanibalizmus u drůbeže nelze odnaučit.těm brýlím bych moc nedůvěřoval, mohou je ztratit, a je problém zas na světě.