Porážka kohouta a kdo šikanuje

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2016 20:57
farmarsamouk

XXX.XXX.128.48

Zdravím,
měl bych dotaz, v kolika se poráží kohouti? A jak to udělat nejhumálněji? Ideálně jak postupovat po zabití. Budu to dělat prvně, tak bych nerad něco podcenil..

Ještě druhý dotaz ( díky kterému uvažuji konečně o porážce) máme jednoho retardovaného kohouta a dnes jsem ho našel venku, nechtěl do kurníku, jelikož měl odkrve hřebínek, přišlo mi, že rozklovaný. Hlavní kohout si ho nebšímá, ale mladý kohout semtam po něm vyjede, takže bych asi řek že to byl ten mladý, že?

díky za pomoc

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.4.2016 21:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Záleží na plemeni, každé dosahuje jateční váhy jindy, přičemž záleží i na krmení, které dáváte. Jinak o zabíjení je tu asi diskuzí dosti, každý má jinou zkušenost, nejlépe zavěsit za nohy a po chvíli zaříznout a vykrvit. Já dávám slepice do tašky s dírou v rohu, kudy prostrčím hlavu, když se melou, nestříká krev všude kolem.

17.4.2016 22:00
farmarsamouk

XXX.XXX.128.48

Já myslel že sem jí tam psal.
Brahmanské velké.

18.4.2016 00:05
ladd

XXX.XXX.32.3

Usekněte mu hlavu. Je to nejrychleší smrt. Uchopte ho jednou rukou za nohy, zároveň s nohama mu přidržte i křídla (pokud mají brahmanky dostečně dlouhé letky), nebude se po smrti tolik škubat. Jedno seknutí a bude to mít za sebou. Neřešte žádné omračování, to je jen zbytečné týrání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík