peter z bratislavy
napsal(a):
Prečo nepozriete trochu do už existujúcich podobných tém? Už ma nebaví po 10 rokoch stále opisovať to isté!
Ak niekto súrne narýchlo potrebuje radu, zvlášť ak je to začiatočník a nevyzná sa v tom, ako to tu chodí, nebuzerujte ho zbytočne... nikto učený z neba nespadol... a ak je niekto taký frajer, nech mu napíše odkaz, kde to už 100 x písal a nerobil zo seba machra... buďte radi, že je tu niekto, kto ma zvieratá rád a začal sa z radosťou o ne starať a chovať ich...mňa to tiež nebaví furt dookola čítať ako tu niekto druhého kára a píše : však som to tu písal x krát v iných príspevkoch... ak nemám a nemôžem poradiť, tak si zavriem hubu a som ticho, v tomto prípade si radšej zlámať prsty...
peter z bratislavy
napsal(a):
Prečo nepozriete trochu do už existujúcich podobných tém? Už ma nebaví po 10 rokoch stále opisovať to isté!
Akože, nehnevaj sa, ale normálne si ma teraz s tým tvojim príspevkom na*al... nie preto, že si ho tu napísal, ale preto, lebo sa takto chováš ku každému, kto tu prišiel po nejakú radu... odporúčam zvlášť pre teba si pozrieť video v odkaze : https://www.youtube.com/watch?v=ffTbSnO4dk4.
peter z bratislavy
napsal(a):
Nomád72 si tu rok a tak najprv čítaj, to čo už sa tu min.10 krat opakovalo. Ak máš niečo nové, tak pridaj radu a ak nie tak použi vlastnú radu: " tak si zavriem hubu a som ticho, v tomto prípade si radšej zlámať prsty..."
".
Dobre, ja som tu rok... ale mám prečítané takmer všetky príspevky, čítal som ich od poslednej do prvej... a pri nich som si všímal aj tvoje príspevky, nakoľko som ich považoval za užitočné... a všimol som si aj to, ako reaguješ na ostatných... arogantne, povýšenecky, akoby si bol majster sveta, ale ty si len obyčajný priekupník s hydinou, nič, šmelinár, viac... ty niesi chovateľ, ktorý chová zvieratá ako hobby, a farmár dupľom nie, si len a len priekupník a viac tvoje príspevky nekomentujem...
peter z bratislavy
napsal(a):
Skús radšej pridať príspevky na koľkých národných či europskych výstavach si sa zúčastnil. O tom to tuj je! Ostatné Tvoje výlevy nemá zmysel komentovať.
Akože, chovať zvieratá len preto, aby som s nimi chodil na výstavy, ... ja ich chovám pre úžitok, a preto, lebo ma to neskutočne baví... relax... a učím to aj moje deti, aby mali vzťah nielen k prírode, ale k živým tvorom vôbec... nikdy som za peniaze nepredal ani jedno zviera, ktoré doma chovám a vždy, ak si niekto odo mňa niečo odniesol, tak zadarmo... neverím, že si niečo podobné urobil niekedy ty... nakoľko som čítal aj niekoľko tvojich inzerátov na bazoši a iných portáloch... a to že som urobil to, čo som napísal, vieš, ja nie som taký typ, že by si o mňa len tak niekto bicykel oprel... A viem sa zastať aj slabších, a neskúsených, nakoľko ty si len o nich hubu obtieraš.
PS A nebudem tu vyplakávať, ako mi neprišli peniaze za predané kusy z výstavy!