Zakladna vyziva pre sliepky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2017 16:28
wyandotte

XXX.XXX.115.11

Zdravim chcem sa vas spytat ako predchadzate chorobam v chove sliepok ? Neake vytaminy alebo nieco podobne ako prevencia. V poslednej dobe mi raz zas cas uhinie sliepka.

11.2.2017 16:21
merfi

XXX.XXX.120.93

U mňa základná vakcinácia proti kokcidiám, pseudomoru a salmonele.
Hlavná skladba kŕmenia pšenica kukurica hrach 1:1:1, kŕmne vápno, slnečnica, pivovarské výlisky a otruby.
dopĺňam kozacou srvátkou a skysnutým kozým mliekom a pastva na tráve/ďateline.
Cez zimu nutrimix a teraz som skúšal uni30..Ale inak nič speciálne.
Hlavne sparťanské podmienky žiadne zateplené kurníky.Len sucho a dostatok potravy.
Cez zimu som mal iba jeden úhyn Ardénskeho kohúta...Ak by niekto mal, tak kúpim, prípadne vymením za sliepku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2017 16:38

wyandotte napsal(a):
Zdravim chcem sa vas spytat ako predchadzate chorobam v chove sliepok ? Neake vytaminy alebo nieco podobne ako prevencia. V poslednej dobe mi raz zas cas uhinie sliepka.

Popište, jaké slepice a jak staré teď máte, kde je máte ustájené ideálně s fotografií a čím je v současnosti krmíte.

11.2.2017 21:16
1978milan

XXX.XXX.241.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Popište, jaké slepice a jak staré teď máte, kde je máte ustájené ideálně s fotografií a čím je v současnosti krmíte.

Bodlinko už jste to tady jednou psala, ale nevím kde. Jedna modra dominantka ma fialovy hřeben, břicho spuštěné hodně k zemi a chodí tak jako ze široka. A připadá mi, jako by se snažila vytlacit bobek a ono ji to nejde. Poradite? Zítra ji zabiju.

11.2.2017 21:52
wyandotte

XXX.XXX.115.11

No ja ma v kurine sucho krmim psenica a kukurica zbytky z kuchyne ked au male davam sulfakox a potom len raz za cas. Sem tam plastin. Vybeh maju velky niekedy aj do zahrady chodia ked nieje zelenina. Inak chodim na travu.

11.2.2017 21:57

1978milan napsal(a):
Bodlinko už jste to tady jednou psala, ale nevím kde. Jedna modra dominantka ma fialovy hřeben, břicho spuštěné hodně k zemi a chodí tak jako ze široka. A připadá mi, jako by se snažila vytlacit bobek a ono ji to nejde. Poradite? Zítra ji zabiju.

Zadržené vejce. nebo žloutková peritonitida.

Přidejte reakci

Přidat smajlík