Prosím o radu zkušené chovatele jedná se o kačenu nebo kačera na fotkách je z loňska děkuji.
karlos27
napsal(a):
Nevíte proč ? mám ještě jednoho jarního a ten má nad zobakem obrovský žlutavý lalok tutový kačer tento to nemá.
Pokud je to kačer, tak má na 100% penis, který lze vymačkat. V případě pižmovky by ten, kdo ji bude držet měl mít rukavice, aby nebyl zraněn. Drží kachnu v pozici na zádech, ocaem od sebe, nejlépe v sedě, položenou na svých nohách. Druhý roztahuje kloaku a snaží se vytlačit penis. Je nutno použít jemného násilí, pomáhá i poklepání dvěma prsty na okolí kloaky. Penis je asi 0,6-0,8 cm v průměru, spirálově zatočený. Dana.
to jsou rady...

XXX.XXX.234.110
ovecka
napsal(a):
Pokud je to kačer, tak má na 100% penis, který lze vymačkat. V případě pižmovky by ten, kdo ji bude držet měl mít rukavice, aby nebyl zraněn. Drží kachnu v pozici na zádech, ocaem od sebe, nejlépe v sedě, položenou na svých nohách. Druhý roztahuje kloaku a snaží se vytlačit penis. Je nutno použít jemného násilí, pomáhá i poklepání dvěma prsty na okolí kloaky. Penis je asi 0,6-0,8 cm v průměru, spirálově zatočený. Dana.
Proč by proboha měl kdo vymačkávat penis u pižmovky, když je rozdíl mezi samcem a samicí zcela evidentní ( kromě nejrannějšího věku).
Dvojnásobná velikost, síla kostra, rychlejší opeřování u kačenek, velikost nánosku u dospělých atd.
Na fotce je samozřejmě kačer.
Dobrý den mám 4 pižmovky poradí mi někdo zda jsou to kačeny nebo kačeři narození v červnu