Uživatel s deaktivovaným účtem

Děkují za odpověď.
A ještě se chci zeptat jaká by tohle mohla být plemena.
Tak nevím, děláte si legraci, nebo nás testujete?
Na profilu máte plemen drůbeže habakuk. Tak byste se měl trochu vyznat.
A pokud to máte všechno na jednom dvorku, bez oddělování, pak se vám líhnou kříženci jako tato dvě kuřata. O plemeni tady nejde mluvit, vypadá to na křížence. Barevně po šumavance (hřeben a zašmourání nohou) nebo hempšírce (částěčně barva nohou a barva peří u druhého). Ale fotky jsou mizerné, nejasné. Dana.
ovecka
napsal(a):
Tak nevím, děláte si legraci, nebo nás testujete?
Na profilu máte plemen drůbeže habakuk. Tak byste se měl trochu vyznat.
A pokud to máte všechno na jednom dvorku, bez oddělování, pak se vám líhnou kříženci jako tato dvě kuřata. O plemeni tady nejde mluvit, vypadá to na křížence. Barevně po šumavance (hřeben a zašmourání nohou) nebo hempšírce (částěčně barva nohou a barva peří u druhého). Ale fotky jsou mizerné, nejasné. Dana.
Možná jsem to posbíral u nás na výstavě....

Od každého plemene mám jen okolo 2 až 4 kusů kromě vlašek a plymutek. Většinu plemen mám teprve od podzimu. Jsem začínající mladý chovatel a tyhle kuřata jsem koupil ve věku asi 7 dní. Chovatel, který je prodával ty první dvě kuřata nabízel jako brakelky, to třetí nabízel jako orlovku pestrou a to čtvrté taky jako brakelku.

Když jsem u tohoto chovatele byl tak měl vylíhnuto více plemen. Chová také více plemen, takže je možné že jsem si mohl nechtěně dovézt i pár kříženců.
napsal(a):
Od každého plemene mám jen okolo 2 až 4 kusů kromě vlašek a plymutek. Většinu plemen mám teprve od podzimu. Jsem začínající mladý chovatel a tyhle kuřata jsem koupil ve věku asi 7 dní. Chovatel, který je prodával ty první dvě kuřata nabízel jako brakelky, to třetí nabízel jako orlovku pestrou a to čtvrté taky jako brakelku.
Brakelky mají listový hřeben, vaše kuřata mají hráškový - ani jedno není brakelka. Je to smutné, ale díky vašemu mládí a nezkušenosti jste asi pěkně naletěl. S tou orlovkou to bude nejspíše stejné, nezdá se, že by měla náznak trojbarevné kresby. Ale nevím, kuřata orlovky neznám. Pro příště doporučuji před nákupem teoretickou přípravu a také trochu otestovat chovatele - zda kroužkuje, jak dlouho chová, zda kroužkuje a vystavuje, co o plemeni ví... Dana.
anička66

XXX.XXX.160.22
Prosím, co je toto za plemena? Zda-li se vůbec jedná o plemena a nebo zda jsou to hybridi?
Moc děkuji. Anna.
anička66

XXX.XXX.160.22
Děkuji všem zúčastněným. Lepší se zeptat :) Ano, barevná kombinace dokonalá.