Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2017 08:25
Danka96

XXX.XXX.127.1

Zdravim. Mozno sa mi vysmejete ale predsa skusim :) mam jednu kacku, smykla sa na lade a mam pocit ze si natiahla jednu nozku. Nemyslim ze by bola vyklbena lebo stupit vie, len kriva a naudrzi sa na nej velmi. Viem ze vacsina rad je vziat sekeru, ale to si nahavam ako posledne riesenie. Stretli ste sa s niecim podobnym?co pomoze k vylieceniu? Myslite ze by pomohol veterinar alebo by ma poslal do haja? Dakujem za kazdu odpoved.kacicka je taky nas maznak od mala :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.12.2017 09:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud to nemá zlomené ani vykloubené, tak nevidím důvod k utracení.Nechte ji pár dní zavřenou v kachníku, nebo v nějakém menším prostoru a hlavně v klidu bez stresu.Pokud se jen bolestivě narazila nebo si natáhla sval či šlachu, klid pomůže a bude zase fit.

10.12.2017 16:06
čapice

XXX.XXX.211.210

Zdravim, my jsme mela u kacenky IB taky pohmozdenou nohu. Vzali jsme ji k veterinari. Dostala injekci kvuli otoku a bolesti (uz si to moc nepamatuji) Nosili jsme ji po zahrade, chvilku k vode a zradlu, potom ke kacerovi, do stinu a tak porad do kola. Jelikoz jsme jeste nemeli jezirko, tak jsme chodili do potoka rehabilitovat. Tak asi 5 dni. Nejvic si pamatuji, jak lidi v cekarne u veta koukali do prepravky na kocky, ze se ozivalo gaga a musela jsem drbat Jarmilce zobak aby byla v klidu.

10.12.2017 17:21
Danka96

XXX.XXX.127.1

Dakujem vam krasne.kacicku som zavrela do chlievika, vystlala jej ho nech ma.teplucko a skusim pockat zo dva dni ci sa to bude lepsit.az nie tak pojdem aj ja s Hanickou putat pozornost k veterinarovi.inak toto je on. Je kacer ale meno ma Hanicka

Přidejte reakci

Přidat smajlík