Uživatel s deaktivovaným účtem

Každá husa je jiná. Napište, jak jsou všechna stará a jestli se barevně výrazněji liší.

To by mohla. Pusťte ta nová ve výběhu dál od husy. Budou ječet, ta by k nim měla přiběhnout se svými a ta nová ji uvítají a odkráčí s hejnem. Vzhledem k podobnosti by husa vůbec nemusela poznat, že jí nepatří.

A kdyby je štípala, tak se nepovedlo a budete muset přistoupit na odchov v krabici/odchovně. Ještě by je mohla vzít také kachna nebo pižmovka.
Ale myslím, že je husa uvítá.

Jednou jsem úspěšně spojoval housata od různých hus tak, že jsem všechna housata dal do ohrádky, aby byla vidět ale staré husy k nim nemohly. Pak stačí pozorovat jak se staré k housatům chovají, zda i přes ohrádku útočí nebo ne. Pokud uvidíte že jim nic nedělají, večer mohou jí společně do husníku..

Já vím ještě o způsobu, kdy se nová housata nastrkají huse do peří večer, když na svých již sedí schovaná v boudě nebo chlívku.Když ráno nemáte čas to pozorovat, tak bych neriskoval. I když by je spíše přijala, zvláště pak stejně stará a barevná. Ale může se stát, že ne, odežene je a ona budou někde ječet, běhat po výběhu a mohla by jim být zima, než je najdete. Tento problém mívám hlavně s kuřaty. S housaty ne, ta nepřidávám, mám svých až dost.
Proto bych raději na housata dohlížel při přidávání a provedl to ve dne.

Tak to jsem rád, hlavně ať dobře rostou.
J.E.