Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Milan50

24.2.2021 22:25
Milan50

XXX.XXX.168.135

Dotaz,abych byl o trochu chytřejší,všude čtu prodám sexované 1dení kuřata,proto se ptám jak poznám,že to je slepička,pouze odborníci ne co tu jen chytrují

24.2.2021 22:32
peter z bratislavy

XXX.XXX.225.243

Dá sa to určiť u rodofarebných plemien (Bielefeldky, Vlašky,...) kde po vyliahnutí ma kurička inú farbu ako kohútik. U niektorých hybridov sa to rozlišuje aj períčkovou metodou. Po nadobudnutí praxe sa to dá aj kloakalnou metodou, ale na to potrebujete "cvičené" oko. Inak si musíte počkať 6 a viac týždňov, aby ste vedeli odhadndúť, čo z kuraťa vyrastie.

25.2.2021 12:48
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Pamatuji se, že ještě za socializmu tady byli japonští sexátoři školit sexování kloakální metodou (četl jsem to tehdy v nějakém chovatelském časopisu - byla tam i fotka toho japonce). Ani nevím, jestli se ta metoda ve velkochovech pořád používá.

Milan50

25.2.2021 22:28
Milan50

XXX.XXX.168.135

Díky za upřímné odpovědi,že čtu pořád na fauně prodám sexované isa brown 1denní a hlava mě to nebere,také se pokouším podle závaží,ale to je tak na 60procent a když kupuji kuřátka tak nad každým kuřetem cinkat závažím,proto jsem se ptal kdo to rozpozná lépe u starších kuřic to pozná i nechovatel

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2021 05:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Milan50 napsal(a):
Díky za upřímné odpovědi,že čtu pořád na fauně prodám sexované isa brown 1denní a hlava mě to nebere,také se pokouším podle závaží,ale to je tak na 60procent a když kupuji kuřátka tak nad každým kuřetem cinkat závažím,proto jsem se ptal kdo to rozpozná lépe u starších kuřic to pozná i nechovatel

ale no tak.

hele pokud máš závaží na padesát procent, to znamená, že když budeš dělat ententýky nebo kuřata náhodně rozdělíš na půl, má to stejný efekt.

ISA brown je hybrid sexovatelný kolorsexingem, jednodenní slepičky jsou hnědé, kohoutci bílí. je to prostě tak šlechtěné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík