Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, akým spôsobom aplikujete Livacox Q na kuriatka.
Dočítala som sa že 1 ml je na cca 100 kureniec, neviem ale akým spôsobom im to treba podať.
Niekto to dáva do vody, niekto priamo do zobáku po kvapkách.
Čo je najefektívnejšie a na čo si treba dať pozor?
Ďakujem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

na co si dát pozor? potřebujete, aby každé kuře dostalo svojí vakcinační dávku. z toho vyplývá že podávání přímo do zobáku je nejjistější
do vody to většina lidí nezvládne. malé kuře pije ještě velmi málo. vakcína sedimentuje na dně a konec.

Katty_nee
napsal(a):
Je možné použiť namiesto destilovanej vody, vodu kojeneckú?
Proč destilovanou vodu?

jo012810
napsal(a):
lepší je fyziologický roztok...
Souhlasím. Proto jsem se ptala na tu destilku, proč? Ta patří do chladiče nebo žehličky, ale ne do živých organismů.

napsal(a):
Souhlasím. Proto jsem se ptala na tu destilku, proč? Ta patří do chladiče nebo žehličky, ale ne do živých organismů.
vakcíny se destilkou ředí úplně normálně
respektive požadavek na rozpouštědlo vakcíny je, že nesmí být s dezinfekcí, takže ne kohoutková voda
no a když budu chtít ředit třeba ornipest ke kápnutí do oka, je dobrý použít fýzák
když budu chtít ředit něco k pití, tak kojenecká voda proč ne
a když ředím vakcínu do sprejovačky tak jedině s destilkou všechno ostatní zasírá trysky

napsal(a):
vakcíny se destilkou ředí úplně normálně
respektive požadavek na rozpouštědlo vakcíny je, že nesmí být s dezinfekcí, takže ne kohoutková voda
no a když budu chtít ředit třeba ornipest ke kápnutí do oka, je dobrý použít fýzák
když budu chtít ředit něco k pití, tak kojenecká voda proč ne
a když ředím vakcínu do sprejovačky tak jedině s destilkou všechno ostatní zasírá trysky
Děkuji za vysvětlení. To s tím sprayem mi nedošlo.