Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2015 03:54
fikovnice

XXX.XXX.99.69

litanie napsal(a):
Http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCUQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5sy1MDHZ27M&ei=JR7mVLuJG4LuUp_fgNAD&usg=AFQjCNEWxvxrkJv6wbqzd2BME-vokUFGFw&sig2=8qEQpVyHJugjcvbzxUQZfw&bvm=bv.85970519, d.d24.

No tak, kdybych nedokoukala do konce, tak bych uvažovala o tom, jestli číča není nějak premedikovaná sedativy nebo "přispaná". Evidentně vycházky "miluje"...

20.2.2015 17:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.28

Nejde o vycházky, ale o kšíry.
Viděla jsem psa, který úplně zkameněl - doslova zcepeněl, když dostal prvně košík.
Vypadalo to podobně, jako ta kočka na kšírách
Psovi byl asi rok, takže vím, že se na to musí zvykat odmala. Všecha
omezení přijímají mláďata snadněji.

20.2.2015 18:48
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Nejde o vycházky, ale o kšíry.
Viděla jsem psa, který úplně zkameněl - doslova zcepeněl, když dostal prvně košík.
Vypadalo to podobně, jako ta kočka na kšírách
Psovi byl asi rok, takže vím, že se na to musí zvykat odmala. Všecha
omezení přijímají mláďata snadněji.

Děkuju za vysvětlení.

21.2.2015 11:13
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
No tak, kdybych nedokoukala do konce, tak bych uvažovala o tom, jestli číča není nějak premedikovaná sedativy nebo "přispaná". Evidentně vycházky "miluje"...

To je klasika, když kočka dostane poprvé kšíry, že takhle lehne a nazdar. :D Všechny se to musí postupně učit.

21.2.2015 13:15
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lavacca napsal(a):
To je klasika, když kočka dostane poprvé kšíry, že takhle lehne a nazdar. :D Všechny se to musí postupně učit.

Už mi to vysvětlovala "Rapotacka11", vážně jsem myslela, že čičina nechce ven. Ale i tak - někdo mi (možná i tady na FAUNĚ) radil, ještě když jsem měla jen velkého kocoura, jej také naučit na takovéto vycházky, ale mně se to moc nezdá... Navíc u nás má každý druhý psa, nechávají je na volno, to by se kocour na vycházce spíš zbláznil hrůzou...

21.2.2015 19:43
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Už mi to vysvětlovala "Rapotacka11", vážně jsem myslela, že čičina nechce ven. Ale i tak - někdo mi (možná i tady na FAUNĚ) radil, ještě když jsem měla jen velkého kocoura, jej také naučit na takovéto vycházky, ale mně se to moc nezdá... Navíc u nás má každý druhý psa, nechávají je na volno, to by se kocour na vycházce spíš zbláznil hrůzou...

Osobně si myslím, že pokud by musel jít kocour do místa, kde se běžně pohybují psi, atd. tak je to pro něj dost veliký stres a je mu líp jen doma, ale v bezpečí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík