8 týdenní koťata celodenně venku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

karsi

7.7.2015 21:29
karsi

XXX.XXX.11.110

Dobrý den,
před pár dny jsme si přivezli domů dvě.

karsi

7.7.2015 21:36
karsi

XXX.XXX.11.110

karsi napsal(a):
Dobrý den,
před pár dny jsme si přivezli domů dvě.

Dobeý den,
před pár dny jsme si přivezli domů dvě koťata, které budou mít 9 týdnů. Vím, že je to brzo, bohužel se mně nepodařilo se s majiteli domluvit jinak. Chtěla bych se zeptat, zda můžu dvě takto malá koťata nechat celodenně venku. Bydlíme daleko od silnice na polosamotě, ale nevím, zda se udrží u domu, co myslíte? Teď je držíme v domě, ale hodně je to táhne ven. U původních majitelů byli jenom venku. Mám strach lavně z lišky, která tu pravidelně obchází.
Děkuji.

8.7.2015 06:40
kacule

XXX.XXX.140.29

Nenechávala bych je.. takhle malá koťata nemají proti predátorovi šanci. Berte je ven, když jste venku vy, delší dobu o samotě bych je venku nenechávala, hlavně večer a v noci ne.

8.7.2015 09:16
lavacca

XXX.XXX.164.49

karsi napsal(a):
Dobeý den,
před pár dny jsme si přivezli domů dvě koťata, které budou mít 9 týdnů. Vím, že je to brzo, bohužel se mně nepodařilo se s majiteli domluvit jinak. Chtěla bych se zeptat, zda můžu dvě takto malá koťata nechat celodenně venku. Bydlíme daleko od silnice na polosamotě, ale nevím, zda se udrží u domu, co myslíte? Teď je držíme v domě, ale hodně je to táhne ven. U původních majitelů byli jenom venku. Mám strach lavně z lišky, která tu pravidelně obchází.
Děkuji.

Ideálně je aspoň týden držte jen doma, ať si zafixují, že bydlí u Vás. A přes den, když budete venku i vy, tak je vemte s sebou. Bez dozoru bych je venku přes den nechala min. od 3 měsíců, to už jsou docela velká a případně jsou schopná vylézt na strom, apod. kdyby něco... a na noc zavírat min. do kastrace - tj. do 6-8 měsíců. Já osobně zavírám na noc domů i dospělé kočky, abych měla klid, že se jim nic nestane.

8.7.2015 15:04
saty

XXX.XXX.10.1

lavacca napsal(a):
Ideálně je aspoň týden držte jen doma, ať si zafixují, že bydlí u Vás. A přes den, když budete venku i vy, tak je vemte s sebou. Bez dozoru bych je venku přes den nechala min. od 3 měsíců, to už jsou docela velká a případně jsou schopná vylézt na strom, apod. kdyby něco... a na noc zavírat min. do kastrace - tj. do 6-8 měsíců. Já osobně zavírám na noc domů i dospělé kočky, abych měla klid, že se jim nic nestane.

Souhlasím důležité je aby pochopily kde je doma a nevydali se zpět do původního domova.
Klidně souhlasím s tím že zavírat do kastrace pro jejich bezpečí a váš klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík