Zdravím. Po letníh dnech mají obě moje kočky na zádech pár (asi dva, tři) cucky. Přemýšlím, co s tím, češu je jednou za čas ale tohle již nejde vyčesat. Kočky jsou to klasické, útulkové evropské mixy, žádné dlouhosrsté.
Mám doma nějaký kondicioner na psa, teď honem nevím název, abych si ho vygooglila, jestli se smí i na kočky. Stříhat mi to přijde jako nesmysl.
Co myslíte? Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jestli je to hodně zacuckané, tak bych to ustřihla. Ono to doroste. S kondicionerem zkušenost nemám, jen s pudrem. Ale s tím také nepůjde :-/.
Pokud jsou to klasické evropanky s krátkou srstí docela by mě zajímalo, co se dělo, že se jim ty cucky udělaly (nemůžou mít nějakou vyrážku, že se víc na místě drbaly a chlupy zacuchaly? Nebo někde lezly a chlupy mají spíš slepené?
Suma sumárum jsem taky pro odstřihnutí. Zvlášť kočky málokdy při rozčesávání zácuchů podrží, takže bych se tím vyhnula zbytečnému stresování.
Ne že by při stříhání držely :D:D
Netuším, co se dělo, ale kočky mám bohužel příšerně tlusté a pes na ně občas slintá, takže faktorů pro zacuchání mohlo být víc. Plus teď jak byla ta vedra měly i víc lupů. Změnila jsem jim granule, ta poslední příchuť jim nechutnala, tak možná ještě nějaký dovětek z toho.
beastije
napsal(a):
Ne že by při stříhání držely :D:D
Netuším, co se dělo, ale kočky mám bohužel příšerně tlusté a pes na ně občas slintá, takže faktorů pro zacuchání mohlo být víc. Plus teď jak byla ta vedra měly i víc lupů. Změnila jsem jim granule, ta poslední příchuť jim nechutnala, tak možná ještě nějaký dovětek z toho.
To jako že vám pes slintá tím, že má chuť na kočky?
Uživatel s deaktivovaným účtem
fikovnice
napsal(a):
To jako že vám pes slintá tím, že má chuť na kočky?
Díky za veselé ráno
No, samou láskou by je snědla :) Občas je ožužlává, jinak je jen olizuje a myje je, zpět jí recipročně kocour myje obličej. Nebo se jde napít když pije kočka, takže de facto kočku celou oslintá.
Nejlepší na tohle byly doby, kdy měla fenka límec, tak se rozeběhla a kočku s ním přiklopila :).
beastije
napsal(a):
No, samou láskou by je snědla :) Občas je ožužlává, jinak je jen olizuje a myje je, zpět jí recipročně kocour myje obličej. Nebo se jde napít když pije kočka, takže de facto kočku celou oslintá.
Nejlepší na tohle byly doby, kdy měla fenka límec, tak se rozeběhla a kočku s ním přiklopila :).
Chtělo by to video - s tím byste snad uspěla v nějaké soutěži o nejvtipnější videa!