Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, možné to je a nemusí to být o tom, že by ji sestra "něco" provedla. Proč to tak je, nevím... Kočky jsou záhadné
Drobek123
napsal(a):
Dobrý den/Ahoj
Chtěla bych se vás zeptat jestli je normální že moje kočka mám sestru ale ona jí nesnáší. Jakto?
Kočka nesnáší sestru? Nebo sestra nesnáší kočku?
Pokud první možnost, tak je otázka, co se sestrou kočka zažila. Že má kočka své oblíbence je běžné, ale že by někoho nesnášela? To musí mít pádný důvod... jak dlouho kočku máš? jak se k sestře chová? Myslím, jak se projevuje to, že ji "nesnáší"? Čůrá jí na věci? Prská na ni?

napsal(a):
Ano, možné to je a nemusí to být o tom, že by ji sestra "něco" provedla. Proč to tak je, nevím... Kočky jsou záhadné
Jen doplním, protože to vyznělo jinak, než bylo myšleno. Vzpomněla jsem na opačnou situaci, kdy člověka, který kočky nemá rád, tyto šelmičky vyhledávají...
Když kočka něco dělá, má k tomu vždycky důvod. Ne vždy však tomu člověk "rozumí".

joanne.s
napsal(a):
Kočka nesnáší SVOU sestru. Nebo jsem to pochopila špatně já?
A já pochopila, že sestra zadavatelky... V každém případě je možné to i to, i když kočky - sestry, matka s dcerami a babička s vnučkami většinou spolu vychází dobře...
V pátek byla pořízena šáchor a zdá se, že kočce moc chutná, několikrát za den okusuje, dnes proběhlo množení šáchor, takže časem se podělím i o tuto zkušenost.
http://www.ruskamodra.com.