Kde kupujete barf pro kočky?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Šiskova

16.2.2017 09:36
Šiskova

XXX.XXX.194.155

Dobrý den, chystam několikrát týdně naší kočce přemraženou barf stravu jako doplněk, jedná se o kuřecí stehna okrajená. Jiné odzkoušené zatím nemám.
Louskám po internetu, že bych to maso koupila již připravené.. A pak jen dávala dávky do misky. Kde se dají koupit kousky kuřete nějak šikovně upravené pro kočku?
Děkuji.

evan

6.3.2017 01:02
evan

XXX.XXX.34.112

Kousky kuřete ŠIKOVNĚ UPRAVENÉ pro kočku?
Tak já dávám třeba zrovna ty stehna nebo čtvrtky celý, tak jak je v řeznictví dostanu, neupravený, nemražený, jen ohřátý po vyndání z lednice. Kočky si to už samy upraví a "okrájej" vlastníma zubama jak potřebujou, nechaj jen malej kus kosti.

Zrovna malé nakrájené kousky masa bez kostí mají nezmlsané kočky ve zvyku hltat prakticky v celku, což jim teda neprospívá.

7.3.2017 16:56
lavacca

XXX.XXX.218.25

Šiskova napsal(a):
Dobrý den, chystam několikrát týdně naší kočce přemraženou barf stravu jako doplněk, jedná se o kuřecí stehna okrajená. Jiné odzkoušené zatím nemám.
Louskám po internetu, že bych to maso koupila již připravené.. A pak jen dávala dávky do misky. Kde se dají koupit kousky kuřete nějak šikovně upravené pro kočku?
Děkuji.

Kupuji nejvíc celá kuřata v akci klasicky v obchodě a nakrájím sama na menší kousky. Klasicky prsa na kostky. Maso ze stehen též. Zbytek s kostmi buď uvařím nám na vývar nebo jeste syrové dam psům. Vařené maso pak oberu zase kočkám.

Maso to chce střídat, ja krmim nejvíc vepřové, hovězí ( kupuji nejvíc přímo mrazene salámy pro psy a kočky - svalovina či mixy s vnitřnostmi) a kure. Občas seženu za fajn cenu i ryby - lososa, apod. Plus mají i rybí konzervy. Plus granule cely den.

9.3.2017 12:10
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Šiskova napsal(a):
Děkuji.

Moje kočky vůbec kuřecí nejí.Zkoušela jsem to kdysi ale nechtějí ani maso z Hypermarketů, jen od řezníka.Asi to poznají, že je to lepší.Takové hovězí od řezníka, to milují.Já jim vždy připravím, nakrájím balíčky do mrazáku pro dvě kočky a pak už jen vyndavám.Mají rády ještě krůtí(nedaleko farma)a kapra, ale jen uloveného od rybáře.Tresku z obchodu taky nechtějí ani pstruha.Ale když to uloví můj táta, tak to žebrajísmajlík

9.3.2017 15:50
lavacca

XXX.XXX.218.25

Janaaa napsal(a):
Moje kočky vůbec kuřecí nejí.Zkoušela jsem to kdysi ale nechtějí ani maso z Hypermarketů, jen od řezníka.Asi to poznají, že je to lepší.Takové hovězí od řezníka, to milují.Já jim vždy připravím, nakrájím balíčky do mrazáku pro dvě kočky a pak už jen vyndavám.Mají rády ještě krůtí(nedaleko farma)a kapra, ale jen uloveného od rybáře.Tresku z obchodu taky nechtějí ani pstruha.Ale když to uloví můj táta, tak to žebrajísmajlík

Záleží na kočce, u nás taky není jako top masíčko. Dávám tak 3-4x do měsíce. Nejvíc svalovinu a občas játra. Doporučovaná srdíčka mi sní málokdy. Občas vezmou i žaludek, ale to už musí být. :D Miluji nejvíc to vepřové ( to nejvíc svalovinu, tu mám od řezníků a játra) a hovězí ( to mají nejradši srdce), ale s ni v pohodě i ty mleté mixy maso plus vnitřnosti ( bývá to mix jater, plic, sleziny, vemena). A lososa sní jen od jednoho dodavatele, u ostatních mi přijdou, čmuchnou a znechuceně odejdou. Treska u nich taky nebodovala. Jeste občas mix kapr a sumeček, ale na to musí mít chuť.

Jinak taky nakrajim, napytlikuju a pak jen denně vyndam balíček.

11.3.2017 07:36
Milkyway765

XXX.XXX.195.177

Kupuji v řeznictví, v tescu ato maso pro lidskou spotřebu.Kocourkům a kočičkám jen to nej.

Přidejte reakci

Přidat smajlík