Šiskova
XXX.XXX.194.155
Dobrý den, chystam několikrát týdně naší kočce přemraženou barf stravu jako doplněk, jedná se o kuřecí stehna okrajená. Jiné odzkoušené zatím nemám.
Louskám po internetu, že bych to maso koupila již připravené.. A pak jen dávala dávky do misky. Kde se dají koupit kousky kuřete nějak šikovně upravené pro kočku?
Děkuji.
evan
XXX.XXX.34.112
Kousky kuřete ŠIKOVNĚ UPRAVENÉ pro kočku?
Tak já dávám třeba zrovna ty stehna nebo čtvrtky celý, tak jak je v řeznictví dostanu, neupravený, nemražený, jen ohřátý po vyndání z lednice. Kočky si to už samy upraví a "okrájej" vlastníma zubama jak potřebujou, nechaj jen malej kus kosti.
Zrovna malé nakrájené kousky masa bez kostí mají nezmlsané kočky ve zvyku hltat prakticky v celku, což jim teda neprospívá.
Šiskova
napsal(a):
Dobrý den, chystam několikrát týdně naší kočce přemraženou barf stravu jako doplněk, jedná se o kuřecí stehna okrajená. Jiné odzkoušené zatím nemám.
Louskám po internetu, že bych to maso koupila již připravené.. A pak jen dávala dávky do misky. Kde se dají koupit kousky kuřete nějak šikovně upravené pro kočku?
Děkuji.
Kupuji nejvíc celá kuřata v akci klasicky v obchodě a nakrájím sama na menší kousky. Klasicky prsa na kostky. Maso ze stehen též. Zbytek s kostmi buď uvařím nám na vývar nebo jeste syrové dam psům. Vařené maso pak oberu zase kočkám.
Maso to chce střídat, ja krmim nejvíc vepřové, hovězí ( kupuji nejvíc přímo mrazene salámy pro psy a kočky - svalovina či mixy s vnitřnostmi) a kure. Občas seženu za fajn cenu i ryby - lososa, apod. Plus mají i rybí konzervy. Plus granule cely den.
Šiskova
napsal(a):
Děkuji.
Moje kočky vůbec kuřecí nejí.Zkoušela jsem to kdysi ale nechtějí ani maso z Hypermarketů, jen od řezníka.Asi to poznají, že je to lepší.Takové hovězí od řezníka, to milují.Já jim vždy připravím, nakrájím balíčky do mrazáku pro dvě kočky a pak už jen vyndavám.Mají rády ještě krůtí(nedaleko farma)a kapra, ale jen uloveného od rybáře.Tresku z obchodu taky nechtějí ani pstruha.Ale když to uloví můj táta, tak to žebrají
Janaaa
napsal(a):
Moje kočky vůbec kuřecí nejí.Zkoušela jsem to kdysi ale nechtějí ani maso z Hypermarketů, jen od řezníka.Asi to poznají, že je to lepší.Takové hovězí od řezníka, to milují.Já jim vždy připravím, nakrájím balíčky do mrazáku pro dvě kočky a pak už jen vyndavám.Mají rády ještě krůtí(nedaleko farma)a kapra, ale jen uloveného od rybáře.Tresku z obchodu taky nechtějí ani pstruha.Ale když to uloví můj táta, tak to žebrají
Záleží na kočce, u nás taky není jako top masíčko. Dávám tak 3-4x do měsíce. Nejvíc svalovinu a občas játra. Doporučovaná srdíčka mi sní málokdy. Občas vezmou i žaludek, ale to už musí být. :D Miluji nejvíc to vepřové ( to nejvíc svalovinu, tu mám od řezníků a játra) a hovězí ( to mají nejradši srdce), ale s ni v pohodě i ty mleté mixy maso plus vnitřnosti ( bývá to mix jater, plic, sleziny, vemena). A lososa sní jen od jednoho dodavatele, u ostatních mi přijdou, čmuchnou a znechuceně odejdou. Treska u nich taky nebodovala. Jeste občas mix kapr a sumeček, ale na to musí mít chuť.
Jinak taky nakrajim, napytlikuju a pak jen denně vyndam balíček.