Nebezpečný pes pro kočku

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.8.2017 18:55

Moc Vás prosím o radu. Sousedi mají psa který zabíjí vše živé, co se mu připlete do cesty. Za par dni budu mít malé dvě koťátka a moc se o ně bojím, protože budou venku a všechny koťata jsou hloupé a nedojde jim, že jsou v nebezpečí. Jakýkoliv nápad, jak je ochránit( kromě zavření doma jsme alergici) uvítám. Předem děkuji.

26.8.2017 19:35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moc Vás prosím o radu. Sousedi mají psa který zabíjí vše živé, co se mu připlete do cesty. Za par dni budu mít malé dvě koťátka a moc se o ně bojím, protože budou venku a všechny koťata jsou hloupé a nedojde jim, že jsou v nebezpečí. Jakýkoliv nápad, jak je ochránit( kromě zavření doma jsme alergici) uvítám. Předem děkuji.

Zavření doma je ale jediné, co funguje.

pak možná ještě oplotit celý pozemek vysokým plotem s podezdívkou a několika řadami elektrického ohradníku s tím, že nikde nesmí být strom nebo kůlna nebo tak, ze které by mohla kočka přeskočit.

26.8.2017 19:58
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Opravdu je nechte doma nebo si je neberte.
Je také možné,
možná,
psa s koťaty seznámit.
Jde to, chce to čas a dohodu se sousedy.
Třeba nebudou ochotní spolupracovat...

27.8.2017 12:59

rapotacka11 napsal(a):
Opravdu je nechte doma nebo si je neberte.
Je také možné,
možná,
psa s koťaty seznámit.
Jde to, chce to čas a dohodu se sousedy.
Třeba nebudou ochotní spolupracovat...

Bojím se, že pes je moc agresivní, ale přemýšlela jsem, že je ze začátku tedy i přes alergii nechám doma, a po nějaké době je vezmu do klece a donesu k psovi. Asi.by je vyděsil a oni by tam nechodili. Moc se mi to dělat nechce, ale pokud je diky tomu nezabije proč ne. Váš názor?

Eemii

27.8.2017 14:07
Eemii

XXX.XXX.221.97

Proc si ty kocky berete, kdyz jim nejste schopni zajistit bezpeci?Ja to nejak nedovedu pochopit, s vedomim, ze vedle je pes, ktery je roztrha, si poridite dve venkovni kocky.

27.8.2017 14:49

Nakonec tedy si vezmeme kocky domů. Domluvila jsem se s rodinou a nakonec souhlasili. Ake dekuji vsem co se mi snažili poradit. Nashledanou.

27.8.2017 14:54

Eemii napsal(a):
Proc si ty kocky berete, kdyz jim nejste schopni zajistit bezpeci?Ja to nejak nedovedu pochopit, s vedomim, ze vedle je pes, ktery je roztrha, si poridite dve venkovni kocky.

Nakonec jsem se rozhodla si je vzit jako domaci. Viz muj predchozi příspěvek.

30.8.2017 06:13
koňadra

XXX.XXX.102.231

Nakonec jsem se rozhodla si je vzit jako domaci. Viz muj predchozi příspěvek.

Alergie najednou zmizela? Divné.

30.8.2017 07:10
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Bojím se, že pes je moc agresivní, ale přemýšlela jsem, že je ze začátku tedy i přes alergii nechám doma, a po nějaké době je vezmu do klece a donesu k psovi. Asi.by je vyděsil a oni by tam nechodili. Moc se mi to dělat nechce, ale pokud je diky tomu nezabije proč ne. Váš názor?

Já jsem to tak dělala.
Ale ne, abych vyděsila kočku.
Kotě si to do souvislostí nedá.
Rychtovala jsem psa při sebemenší
snaze vyjet.
Úplně nejlepší je na to učitel kočka.
Měla jsem kocourka a ten další kočky zaučoval.
Proč je chcete ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík