Švédské granule Halla Foder Tigra - zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2017 08:05
Ája-Molly

XXX.XXX.220.218

Krmíte někdo těmito granulemi? Jsou kvalitní? Dáváme zatím naší číče Purizon Kitten a ten miluje, teď jsme dostali tyto... Co myslíte, jsou to srovnatelné?

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.10.2017 14:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sušené hovězí a vepřové maso (39 %), ječmen, kukuřice, rýže, vaječný prášek, melasa z cukrové řepy, pšeničné otruby, sójový olej, pivovarské kvasnice, FOS (rozpustná vláknina), vitamíny a minerály.

Nenašla jsem konzervaci, což je z mého úhlu pohledu zásadní. Sušené maso je nesrovnatelně lepší než moučka (která se chem. konzervuje) a je ho tam velmi slušná porce. Kukuřice a pšeničné otruby nejsou "šťastné". Nevím jak s tím olejem. Rozhodně je lepší kuřecí tuk nebo losový olej, ale napadá mě, vzhledem k absenci kuřecích surovin včetně toho tuku, zda by tyto granule nebyly vhodnou alternativou pro alergiky na kuřecí.

16.10.2017 21:16
lavacca

XXX.XXX.218.25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Sušené hovězí a vepřové maso (39 %), ječmen, kukuřice, rýže, vaječný prášek, melasa z cukrové řepy, pšeničné otruby, sójový olej, pivovarské kvasnice, FOS (rozpustná vláknina), vitamíny a minerály.

Nenašla jsem konzervaci, což je z mého úhlu pohledu zásadní. Sušené maso je nesrovnatelně lepší než moučka (která se chem. konzervuje) a je ho tam velmi slušná porce. Kukuřice a pšeničné otruby nejsou "šťastné". Nevím jak s tím olejem. Rozhodně je lepší kuřecí tuk nebo losový olej, ale napadá mě, vzhledem k absenci kuřecích surovin včetně toho tuku, zda by tyto granule nebyly vhodnou alternativou pro alergiky na kuřecí.

Za 149, -/kg mi to přijde jako dost úlet s tímto složením...za to má člověk skvělé bezobilné granule...

Osobně se mi nelíbí, že není specifikace kolik % teda hovězího a kolik vepřového masa...ječmen a kukuřice neeee, kočka je masožravec, to ji nic nedá. Rýže je ok, lehce stravitelná. Zase daší pšenice, i když otruby...sójový olej - no, k sóje nemám moc důvěru normálně, natožpak olej kočce...rozpustná vláknina - co to má být přesně? A k čemu, když je tam už dost obilí to má být ?'!?, nespecifikované vitamíny a minerály...za mě nic moc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík