Uživatel s deaktivovaným účtem
Fernando
napsal(a):
Prodávaj i ,,šantu" ve spreji ale na tu kocourek moc nereaguje.. Za to když je šanta sušená v hračce, to by to hned rozcupoval.. Šanta v pytlíčku na posyp funguje taky perfektně
Nebo potřít kozlíkem lékařským.
Jen přidám poznámku...předpokládám, že chcete, aby si tam brousil drápky mimo váš nábytek. Mám kocoura, kterého sisal vůbec nezajímá. Škrabadla má jen k odpočinku. Udělala jsem mu z kartonu kulaté škrabadýlko na zemi a to hojně využívá a potom má rád ke škrábání i koberec. Je pravda, že sem tam si škrábne i do křesla, ale ty jsou stejně stará a z materiálu, na kterém to není vidět.
Ps. Kartonové škrabadlo už je dosti zvalchované a budu dělat nové, dávám sem jen pro inspiraci. Dají se i koupit různé škrabopelíšky a některé kočky preferují místo svislé plochy na škrábání plochu vodorovnou. Jinak dříve řečená šanta a kozlík jsou super nápady a určitě bych vyzkoušela.
Tenurri
napsal(a):
Jen přidám poznámku...předpokládám, že chcete, aby si tam brousil drápky mimo váš nábytek. Mám kocoura, kterého sisal vůbec nezajímá. Škrabadla má jen k odpočinku. Udělala jsem mu z kartonu kulaté škrabadýlko na zemi a to hojně využívá a potom má rád ke škrábání i koberec. Je pravda, že sem tam si škrábne i do křesla, ale ty jsou stejně stará a z materiálu, na kterém to není vidět.
Ps. Kartonové škrabadlo už je dosti zvalchované a budu dělat nové, dávám sem jen pro inspiraci. Dají se i koupit různé škrabopelíšky a některé kočky preferují místo svislé plochy na škrábání plochu vodorovnou. Jinak dříve řečená šanta a kozlík jsou super nápady a určitě bych vyzkoušela.
bezva nápad na škrabadlo!!...Max dostal pod stromeček rohožku"kočku"..Okamžitě si ji přivlastnil jako škrabadlo i na ní lehává...
Tenurri
napsal(a):
Teda to kartonové škrabadlo je naprosto super, to jsem ještě neviděla! Já to nepotřebuju(doufám, že nebudu ) Gucci škrábe jen venku, Vikťa zatím doma sisálový sloupek, ale ukazuju mu už i venku, kde mají možnost stromy, nejraděj vistárii a mají dané i kmeny na zemi a staré pařezy.
ančovička1
napsal(a):
Kamaradka mi říkala "tak jsme našemu kocourovi koupili nové škrábadlo za 15000,-korun..já cože?no, prosim tě???...no,náš nový gauč..😕
Mám stejně drahé škrábadlo-matraci Je teda většinou jen noční,aby mě vytáhl z postele..začal pozvolna-(řešila jsem tu jinde jeho noční"řádění",že se nevyspím)ignorace nebyla možná,bo se to stupňovalo,doslova ji drásal,i jsem po něm lepačkou párkrát šlehla z postele..Vzdala jsem to a prostě vstala-zvítězil ..Záclony jsem zrušila už dřív,a tím,že nemůžu mít stažené žaluzie,bylo by po nich,pořídila jsem si závěsy naštěstí v Mebelixu ve slevě(i když oba za 520,dlouhé až po zem...je sem vidět,když se svítí).....takže jsem obětovala závěsy-je to přece jen levnější do půlky jsou vytažené nitě....na noc je stejně rozdělám,musí vidět ze škrabadla ven...
inspirace pro Rýšu..Maxův koutek a rohožka,co dostal na vánoce-okamžitě si ji přivlastnil a začal ji škrábat..ten sloup vede do stropu-je z trubky od koberce,polepená kobercem-přišla mi na 50kč trubka,90kč lepidlo a zbytek koberce-originál jsem někde viděla za 1800,sice i s odpočívadly,ale tohle je lepší,šplhá po ní až do stropu....tu kartonovou určitě zkusím-potřebuje sem tam změnu ,jen jak uvidím někde ten pravý papír s tím vlnováním..
To kartonové kulaté škrabadlo je z nařezaných krabic (většinou mi v takových chodí věci pro kočičáky). Potom už jsem jen namotávala a lepila tavnou pistolí.
Inspirovala jsem se na tomto youtube kanále. Má i různé návody na hračky, pelíšky a další.
https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5CpQm7_w
My jsme na podzim pořídili toto https://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_velky/200_cm/502659
je opravdu "betelné" a kočky se můžou zbláznit. Ještě navíc pocukrované šantou, tak to je divočina.
Tenurri
napsal(a):
To kartonové kulaté škrabadlo je z nařezaných krabic (většinou mi v takových chodí věci pro kočičáky). Potom už jsem jen namotávala a lepila tavnou pistolí.
Inspirovala jsem se na tomto youtube kanále. Má i různé návody na hračky, pelíšky a další.
https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5CpQm7_w
jsou tam fakt bezva vychytávky