Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2015 01:04
lenca.h

XXX.XXX.16.124

Dobrý den,
nemá někdo zkušenosti s importem z Běloruska? Jaké podmínky štěník musí splňovat? Věk, veterinární podmínky apod.? Jakou formou jste pejska přivezli? Na kolik přišla zhruba cena přepravy? Za případné odpovědi budu moc ráda. S největší pravděpodobností se mi naskytne možnost koupit vysněné štěně z této země, ale mám určitý finanční strop a neumím odhadnout náklady na přepravu, zda-li to bude ještě v mých silách či ne.
Lenka.

8.2.2015 11:11
davidka

XXX.XXX.212.160

Doufám, že jste nenaletěla na inzerát tady na ifauně, psaný polsky. Slibují psy z Běloruska, ale je to jen podvod na hlupáky.

Pokud jde o seriózní chovku, jejich podmínky vám zjistí přímo ten chovatel, včetně ceny. Doporučuji si je ale ověřit i tak u společnosti, přes kterou pes poletí.

8.2.2015 11:22
lenca.h

XXX.XXX.16.124

Nene, nenaletěla... Jedná se o mladou chovatelskou stanici, ale s velmi kvalitní chovnou fenou, jejíž rodokmen mě hodně zaujal pro můj další chov. V rámci plemene je to celkem neobvyklý stát pro import, proto v rámci českých chovatelů našeho plemene se moc informací nedozvím. Jen jsem chtěla vědět zhruba kolik by mohla stát přeprava a kdy může štěník k nám, dřív než se začnu plně angažovat u chovatelky. Nerada bych po dohodě s chovatelkou zjistila, že mé finanční prostředky nebudou v možnostech dovozu.

8.2.2015 17:16
floyd

XXX.XXX.18.54

Jaké je to plemeno? Alespoň udejte hmotnost/velikost převáženého zvířete.

8.2.2015 18:03
lev

XXX.XXX.253.186

Většinou se to řeší tak, že štěně někdo od nich doveze v rámci své cesty někam na dostupnou výstavu.

8.2.2015 18:21
lenca.h

XXX.XXX.16.124

V dospělosti cca 15 kg, nevím v kolika může kvůli vet podmínkám vycestovat, moje fena při pořízení (tři měsíce) měla necelých 6kg...

Přidejte reakci

Přidat smajlík