Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.2.2015 11:39

Možná trochu matoucí název ale zajímá mě jakým způsobem se snažíte zabavit svého psa na vycházce aby to pro něj ale i pro vás nebylo stereotypní? : aportem, přetahováním se o cokoli, schováváním se psovi, procvičováním povalů atd.

25.2.2015 11:44

Přesně tím co píšete.

25.2.2015 11:49
papuchalk

XXX.XXX.96.38

Vše, co píšete, plus například hledání nenápadně odhozených aportů (pes odhození neviděl, aport může být i nahoře ve větvích keře), vyskakování na věci (pařezy, klády), označování turistických značek, hledání jedné mnou osahané šišky mezi spoustou dalších...

25.2.2015 11:53

Spíš by mě zajímalo to co tam napsanýho néni třeba jak zabavit psa co neaportuje.

25.2.2015 12:20
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Když ukážu do mechu, že tam je zahrabaný lump, do tří minut kráter jak okop ležícího střelce...

25.2.2015 16:38

I pes, který neaportuje, se zabaví hedáním odhozených předmětů. " hledej - ztratila jsem " a hledáme rukavici, vodítko, kapesník, čepici na stromě. Nalezené na zemi zalehává, ve výšce vyštěkává.
Jestli chodíte ve dvou, může hledat partnera.
Chození po kládách, skákání přes ně...atd.

25.2.2015 20:26

Tak nějak sem doufal že tady někdo napíše něco co už něděláme ale co i tak vám děkuji za odpovědi snad vymyslím něco dalšího jak ho zabavit.

25.2.2015 21:05
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak nějak sem doufal že tady někdo napíše něco co už něděláme ale co i tak vám děkuji za odpovědi snad vymyslím něco dalšího jak ho zabavit.

Já myslím, že toho psa zabavíme i tím, že s ním jsme, že ho vezmeme ven... že může očichat jiné podněty, očůrat cizí značky, být v pohybu. To ostatní je už jenom třešnička na dortu...

25.2.2015 21:35
Clayton

XXX.XXX.104.9

Tak já se jdu třeba se psem proběhnout po okolí.Dám mu postroj, sobě pás a takových pět km lehčím během.Ač mám ohaře, tahání ho náramně baví.To děláme, když je pod 20 stupňů, v horku jdeme plavat k jezeru a lovit kamínky do potoka, to je zábava. Pak ještě cvičíme agility.Na procházce třeba skáčeme přes různé skály, hloubíme jámy v lese, hrajeme na schovávanou, na honěnou, přetahujeme se... a aprtujeme tenisáky, to je naše hobby.V případě, ze na nic z toho nemáme náladu, zavoláme kamarády se psy a jdeme si jen tak hrát do parku.No a občas chodíme dogtekking.Tak je to u nás a pes je spokojený.

26.2.2015 10:09

Clayton napsal(a):
Tak já se jdu třeba se psem proběhnout po okolí.Dám mu postroj, sobě pás a takových pět km lehčím během.Ač mám ohaře, tahání ho náramně baví.To děláme, když je pod 20 stupňů, v horku jdeme plavat k jezeru a lovit kamínky do potoka, to je zábava. Pak ještě cvičíme agility.Na procházce třeba skáčeme přes různé skály, hloubíme jámy v lese, hrajeme na schovávanou, na honěnou, přetahujeme se... a aprtujeme tenisáky, to je naše hobby.V případě, ze na nic z toho nemáme náladu, zavoláme kamarády se psy a jdeme si jen tak hrát do parku.No a občas chodíme dogtekking.Tak je to u nás a pes je spokojený.

My chodíme tahat pneumatiku.

26.2.2015 10:16
pidla

XXX.XXX.106.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
My chodíme tahat pneumatiku.

Myslím, že zadavatel se ptal na aktivity v rámci normální procházky...
Ale když už je řeč o tom tahání, tak scootering (tahání koloběžky) je naprosto úžasná aktivita.

26.2.2015 10:29

pidla napsal(a):
Myslím, že zadavatel se ptal na aktivity v rámci normální procházky...
Ale když už je řeč o tom tahání, tak scootering (tahání koloběžky) je naprosto úžasná aktivita.

Njn, kolobku nemám, takže to jistí ta pneu.

26.2.2015 11:23

Hlavně taky střídám místa procházek aby jsme nechodili pořád jednu trasu, takže někdy do polí, někdy do lesa, někdy do města na hlavní třídu, i tam má pes spousty podnětů. Cvičíme poslušnost, aporty, děláme stopy, dohledávky, někdy se psem jen tak blbnu házíme míček, hračky, když jdeme dva schovává se mu člen rodiny, cvičíme odložení, přeskakujem překážky.Někdy ho vezmu na psí loučku kde ho nechám jen tak volně blbnout a hrát si s jinými psy, někdy ho nechám jen tak volně lítat v polích at si běhá a slídí. v létě plaveme, bud spolu nebo aportuje z vody někdy sebou beru i druhého psa přítele, takže jdou dva, jindy je sám, ale hlavně si myslím že je důležité střídat prostředí, protože chodit denně jednu a tu samou trasu nebaví psa ani mě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík