Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2015 20:27
Mya zvířata

XXX.XXX.17.171

Máme jezevčíka, kterýmu se furt třepí drápky chodíme na stříhání, ale nevíme jestly máme něčím mazat dávat nějaké granule.

21.3.2015 20:39
pidla

XXX.XXX.106.11

Chodíte na stříhání? To je takový problém zastřihnout drápek doma? Teda mně by se nechtělo tahat psa kvůli blbým drápkům na veterinu a stresovat ho, když ho můžu úplně v pohodě střihnout doma a pes u toho chrní s vyvaleným pupkem.

A co se týče vašeho dotazu, těžko odpovědět, když nevíme, čím krmíte.

Neregistrovaný uživatel

21.3.2015 20:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

pidla napsal(a):
Chodíte na stříhání? To je takový problém zastřihnout drápek doma? Teda mně by se nechtělo tahat psa kvůli blbým drápkům na veterinu a stresovat ho, když ho můžu úplně v pohodě střihnout doma a pes u toho chrní s vyvaleným pupkem.

A co se týče vašeho dotazu, těžko odpovědět, když nevíme, čím krmíte.

Ne každý je schopný odhadnout, kam až může střihnout - zvlášť u četných, popř. přerostlých drápů takže chápu že to majitelé nechávají těm co to umí, než psa stříhnout a udělat mu z úpravy drápků doživotní trauma.

21.3.2015 20:48
pidla

XXX.XXX.106.11

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ne každý je schopný odhadnout, kam až může střihnout - zvlášť u četných, popř. přerostlých drápů takže chápu že to majitelé nechávají těm co to umí, než psa stříhnout a udělat mu z úpravy drápků doživotní trauma.

No já bych skoro řekla, že majitel, který to stříhá v klidu doma a může si ty drápky ixkrát nakoukat u psa uvolněně chrnícího na zádech, to odhadne daleko líp, než veterinář, kterému přivedou vystreslého psa s úkolem "a teď stříhej".
Akorát majitelé jsou líní, no.

Neregistrovaný uživatel

21.3.2015 21:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

pidla napsal(a):
No já bych skoro řekla, že majitel, který to stříhá v klidu doma a může si ty drápky ixkrát nakoukat u psa uvolněně chrnícího na zádech, to odhadne daleko líp, než veterinář, kterému přivedou vystreslého psa s úkolem "a teď stříhej".
Akorát majitelé jsou líní, no.

To si nemyslím - stříhám drápy snad půlce okresu, a nejhůř jsou na tom psi těch majitelů "co nebyli líní" a řekli si, že to zkusí taky .
To stejný s análkama - mě taky příjde, že je to jednoduchý jak facka, ale i když to majitelům vysvětlím a ukážu, tak to stejně nejsou schopní udělat, a není to o tom, že by byli líní, jenom jim to prostě nejde.

21.3.2015 21:31
pidla

XXX.XXX.106.11

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To si nemyslím - stříhám drápy snad půlce okresu, a nejhůř jsou na tom psi těch majitelů "co nebyli líní" a řekli si, že to zkusí taky .
To stejný s análkama - mě taky příjde, že je to jednoduchý jak facka, ale i když to majitelům vysvětlím a ukážu, tak to stejně nejsou schopní udělat, a není to o tom, že by byli líní, jenom jim to prostě nejde.

Análky chápu, ale co je proboha tak strašně odbornýho na stříhání drápků? Prostě vezmu kleště a střihnu.

Neregistrovaný uživatel

21.3.2015 22:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

pidla napsal(a):
Análky chápu, ale co je proboha tak strašně odbornýho na stříhání drápků? Prostě vezmu kleště a střihnu.

A co je tak strašně odbornýho na vymáčknutí análek...?

21.3.2015 22:29
myjka

XXX.XXX.215.11

pidla napsal(a):

A co vas na tom tak drazdi, že niekto chodi strihat na veterinu? My tiež nechavame strihat na veterine a nas pes z veteriny nie je stresovany ani nahodou. Nie kazdy pes pride na veterinu a zacne sa klepat strachom... Miesto blbych kecov by bolo fajn sa vratit k povodnemu dotazu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.3.2015 11:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mya zvířata napsal(a):
Máme jezevčíka, kterýmu se furt třepí drápky chodíme na stříhání, ale nevíme jestly máme něčím mazat dávat nějaké granule.

Přidávejte nějaký ze zastudena lisovaných olejů, např. lněný, sezamový, olivový, pupalkový, dýňový + vit. B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík