Uživatel s deaktivovaným účtem

Xís
napsal(a):
..omlouvám se, fena bez PP.
Na štěně bez pp je to cena dost vysoká.
Množkaři už neví, co by za ty svoje křížence chtěli. Ještě jsem snad neviděla jorka bez PP, co by vypadal jako jorkšír, a vzhledem k minimálním nákladům při odchovu štěňat by mě zajímalo, za co těch 7 táců chtěj? Váha jorka bez PP je v dospělosti většinou kolem 4-6 kg, má velké klopené uši a výjimkou není ani těžká luxace patelly, takže pes skáče většinu času po třech Za to bych jim nedala ani korunu, maximálně pár facek. Takže pokud opravdu chcete jorkšíra a ne nějakou kulhavou napodobeninu, raději se porozhlídněte po štěněti s PP po kvalitních rodičích.
imattree
napsal(a):
Myslím, že za tuto cenu v pohodě sežene štěně s PP a budete mít jistotu, že to bude takový parťák, jakého očekáváte
Tak to si myslíte drobet mylně. Kvalitní štěně fenku s PP - bez vad za tuto cenu určitě nesežene - s fenky s PP jsou ceny od 10 tisíc Kč výše - klidně 12 - 15 tisíc Kč. Jinak samozřejmě fenky bez PP se u tohoto plemene co jsem koukal v inzercích prodávají běžně za 6 tisíc Kč, pejsci bez PP za 5 tisíc Kč.
Xís
napsal(a):
Děkuji moc za rady. Já znám právě její maminku a líbí se mi, že je malinká. I vzhledově je hezoučká. I když ty větší ouška tam jsou no.
Za 7 tisíc bych bez PP fakt nekoupila. Co jako majitelce platíte? Dovolenou? Ani kdyby psi krmila svíčkovou, tak 7 tisíc ji stát odchov štěněte fakt nebude...to už si radši našetřete o 3 tisíce více a kupte štěně s PP.
lavacca
napsal(a):
Za 7 tisíc bych bez PP fakt nekoupila. Co jako majitelce platíte? Dovolenou? Ani kdyby psi krmila svíčkovou, tak 7 tisíc ji stát odchov štěněte fakt nebude...to už si radši našetřete o 3 tisíce více a kupte štěně s PP.
Šmane, teď to po sobě čtu..samozřejmě " kdyby psy krmila"...