Značkují vaše fenky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.6.2015 00:33

Tak jsem po třech letech přijela "domů" navštívit rodiče, u kterých bydlí bráchova sedmiletá fenka. Samozřejmě ji jdu hned vyvenčit do lesa a ona každou chvilku dřepne a čůrá. Tak si říkám, jestli není nastydlá. No, houby nastydlá. Dneska jsme šli místo do lesa přes město, a ona na každém rožku zastaví, důkladně očichá, a pak zvedne nožku a všem těm místním chlapcům to přeznačkuje.

10.6.2015 05:28
lmusa

XXX.XXX.41.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak jsem po třech letech přijela "domů" navštívit rodiče, u kterých bydlí bráchova sedmiletá fenka. Samozřejmě ji jdu hned vyvenčit do lesa a ona každou chvilku dřepne a čůrá. Tak si říkám, jestli není nastydlá. No, houby nastydlá. Dneska jsme šli místo do lesa přes město, a ona na každém rožku zastaví, důkladně očichá, a pak zvedne nožku a všem těm místním chlapcům to přeznačkuje.

To je u fen běžné, alespoň u našich. A hlavně značkují před háráním.

10.6.2015 07:54
noemi

XXX.XXX.37.13

Naše kastrovaná fena to dělá taky .

10.6.2015 08:01
Anet9B

XXX.XXX.165.58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Takhle to chodí i u nás

10.6.2015 08:20
panda H

XXX.XXX.49.186

Anet9B napsal(a):
Takhle to chodí i u nás

Máme to stejne...

10.6.2015 08:39
aluska

XXX.XXX.223.199

Mám 3 kastrované fenky, značkují jak o závod

10.6.2015 10:18
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Bestie se dokonce někdy snaží umístit tu svoji značku co nejvýš... Zadní packu zvedlou, málem zašprajclou až za uchem, a takový sklon těla, aby ta kapka vyletěla co nejvýš, že hrozí, že si ucvrknu i já...

10.6.2015 11:41
aritim

XXX.XXX.19.70

Mám 3 feny, přeznačkovávají se pořád dokola, každá chce aby její značka byla poslední. Jedna si dokonce stoupá na přední, aby ta její značka byla výše než těch ostatních. Jsou horší než kluci.

10.6.2015 11:54
nexxi

XXX.XXX.228.56

Taky mi kastrovaná fena značkuje..někdy jenom místo očuchá, pečlivě tam naaranžuje podvozek a pak si cvrkne, někdy k tomu musí jak píšou jiní, vyšplhat, doslova vydrápat se na ideální vyvýšené místo.. hezké je to na různých haldách sněhu.. :D a ten neskutečně důležitej výraz u toho!

10.6.2015 20:40

Ty moje dvě holky právě vůbec neznačkují, proto mě to tu první procházku ani nenapadlo.

11.6.2015 16:58
kykyna

XXX.XXX.161.241

Mám kastrovanou fenku 6 lel a nekastrovanou necelé dva roky - kastrovaná dělá úplně to samé :-D Nekastrovaná je sice zatím mladá, ale tu to ani nepadne, ta když čúrá, tak do vyprázdnění a jen párkrát za den smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík