Uživatel s deaktivovaným účtem
Lenča Velehradská
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s pamlsky MAPES. Viděla jsem je ve zverimexu a vypadali docela dobře tak bych se o nich chtěla dozvědět víc
Jsou kvalitní, klidně kupujte a střídejte, jednou ledvinky, podruhé krčky, potřetí vemínko.
Uživatel s deaktivovaným účtem
mishule
napsal(a):
Takže doporučujete? Už jsem je viděla v krámu a přemýšlela jsem. Momentálně se bojím čubině cokoli dávat, protože před nedávnem měla infekci ve střevech právě z jedněch pamlsků... :(.
Tak klidně ještě počkejte a potom je klidně kupujte, jsou přírodní. Takže za mě určitě ano.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.15.2
Z sebe i mé hafany doporučuji
Je to vše přírodní, třeba střívka zlomky používám na cvičáku, stejně jako plíce (nakrájim na "kostičky"), oháňky jsou taky super, chrupavky...
Nikdy se mi nestalo, aby byly plesnivé nebo začervené (jako u jiných značek)...
Jestli se můžu zeptat, po jakých pamlscích měla feňule problém?
(klidně mi to písni do zprávy...)
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Z sebe i mé hafany doporučuji
Je to vše přírodní, třeba střívka zlomky používám na cvičáku, stejně jako plíce (nakrájim na "kostičky"), oháňky jsou taky super, chrupavky...
Nikdy se mi nestalo, aby byly plesnivé nebo začervené (jako u jiných značek)...
Jestli se můžu zeptat, po jakých pamlscích měla feňule problém?
(klidně mi to písni do zprávy...)
Myslím, že to byl Vetamix nebo tak něco, pytel jsem vyhodila. Ale byly to kupované prasečí uši v libereckém Zoo Hitu. Mají tam od té značky myslím právě věci jako plíce apod. Byl to velký průhledný pytel asi o deseti kusech.
Veta napadlo, že by to mohlo být z toho, tak se to tam neslo a našel na nich nějakou hodně špatně viditelnou plíseň. Fenka měla krvavý průjem plným žlutého hnisu/hlenu. Takže byla na injekcích, lécích a dietě.
Od té doby dávám pouze malé pamlsky (Platinum) - na žvýkání max. kosti z jatek. Ale chtěla bych jí to právě na výcvik prostřídat a tohle vypadá jako bezva alternativa.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.15.2
Ou, no, pěkné tedy...
Beru pamlsky od Mapesu a pak hlavně odměňujeme sušeným masem... Sem tam prostřídám s psíma sušenkama, ale maso a sušený plíce, střívka, vemena, atd. vedou
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ou, no, pěkné tedy...
Beru pamlsky od Mapesu a pak hlavně odměňujeme sušeným masem... Sem tam prostřídám s psíma sušenkama, ale maso a sušený plíce, střívka, vemena, atd. vedou
Už jsem je objednala, uvidíme, snad té vybíravé potvůrce budou chutnat.
Každopádně díky za tip (hlavně zadavatelce)! :).