Cvičák - okolí Frýdku-Místku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2015 08:14
chovatelka kamerunek

XXX.XXX.170.130

Má někdo dobré zkušenosti se cvičákem z okolí F-M (vím, že je přímo ve Frýdku, pak ve Vratimově, ve Staříči) ? Rozhodla jsem se, že vezmu našeho utulkáče na cvičák. Za ty tři měsíce co ho máme zvládá základní povely typu sedni, lehni, zůstaň, pusť atd.. Stačí mi rozvinout základní poslušnost a ev. obrana. Je hodně vítací a každého vítá, byla bych ráda, kdyby byl trochu ostražitější - pokud se k tomu dá vůbec vycvičit. . Třeba na to nemá povahu, ale to mi snad na cvičáku řeknou. Zároveň se chci zeptat, zda na cvičák by měla chodit jenom jedna a tatéž osoba. Nebo může zaskočit i někdo jiný, pokud cvičák v daný den nestihnu. Děkuji za rady.

7.10.2015 08:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Může někdo zaskočit.
Proč bych měla psa o tu radost z aktivit připravit ?
Teď mě asi sežerou, neva.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.10.2015 08:32

Já chodila do Řepiště k tomuhle chlapíkovi : http://www.fron.cz/ (teda na obrany).

7.10.2015 08:47
chovatelka kamerunek

XXX.XXX.170.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já chodila do Řepiště k tomuhle chlapíkovi : http://www.fron.cz/ (teda na obrany).

Vypadá to zajímavě. Děkuji za typ. Budu ho kontaktovat.

7.10.2015 09:34

Kontaktovat mobilem! Na majlíka nespoléhat

22.10.2015 11:21
chovatelka kamerunek

XXX.XXX.170.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kontaktovat mobilem! Na majlíka nespoléhat

Díky za tip. Už chodíme a výsledky jsou. Bady je z útulku a má cca 2 roky. Je sice hodný, ale byl naprosto free. Procházky bral jako volný pohyb bez omezení a nereagoval na slovo, kdežto v zahradě poslouchal jako hodinky. Opět se potvrdilo, že to není o zvířeti, ale o člověku. Když se to psu podá, tak aby to pochopil, tak zvládá všechno. Docela mám pocit, že cvičáky jsou potřeba spíše pro lidi než pro psy.

22.10.2015 11:30
tlupa

XXX.XXX.106.11

chovatelka kamerunek napsal(a):
Díky za tip. Už chodíme a výsledky jsou. Bady je z útulku a má cca 2 roky. Je sice hodný, ale byl naprosto free. Procházky bral jako volný pohyb bez omezení a nereagoval na slovo, kdežto v zahradě poslouchal jako hodinky. Opět se potvrdilo, že to není o zvířeti, ale o člověku. Když se to psu podá, tak aby to pochopil, tak zvládá všechno. Docela mám pocit, že cvičáky jsou potřeba spíše pro lidi než pro psy.

No samozřejmě, že jsou cvičáky hlavně pro lidi! ;-)

Gratuluji k úspěchům, jen tak dál!

Přidejte reakci

Přidat smajlík