Tvrdohlavý jezevčík!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2015 19:13
Dachshund

XXX.XXX.212.96

Máme 3 měsíčního jezevčíka a je strašně tvrdohlavý a neposlušný!
Zatím umí jen sedni, lehni.
A chceme jej naučit více povelů a možná chůzi bez vodítka.
Nějaké rady?
A taky máme 2 ročního velmi klidného německého ovčáka, nevíte jak je skamarádit ale tak aby to neskončilo jako v diskuzi, Prosím radu!'' ?
Předem děkuji za odpověd.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.12.2015 19:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mě snad přijde že ty dotazy na jezevčíky píše jeden člověk.3 měsíční jezevčík je štěnátko, poslouchat ho musíte naučit. Na co jste si pořídil loveckého norníka ? Jak skamarádit s ovčákem, to závisí na poslušnosti a vychovanosti ovčáka. Normální dobře socializovaný a vychovaný pes štěně přijme. Pokud dobře vychovaný není je to problém.

18.12.2015 19:21
Arni

XXX.XXX.111.238

Dachshund napsal(a):
Nějaké rady?
A taky máme 2 ročního velmi klidného německého ovčáka, nevíte jak je skamarádit ale tak aby to neskončilo jako v diskuzi, Prosím radu!'' ?

Neposlušný tvrdohlavý umí jen sedni, lehni ve třech měsích mě přijde že jste zadavetel Prosím o radu, jestli ne tak sory

18.12.2015 19:32
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Nevím jestli to je k smíchu nebo k pláči, chtít po tříměsíčním prckovi bůh ví co.A koukám že se poslední dobou takovejch lidí rojí, co chtěj po tříměsíčních štěndách pomalu skládat zkoušky z poslušnosti.

18.12.2015 19:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.105

Dachshund napsal(a):
Nějaké rady?

Jezevčík potřebuje pořádný náhubek !

18.12.2015 22:12
Iliena

XXX.XXX.37.7

Panebože! Nechte ho žít. My jsme naší fenku začali tyhle povely učit až v 6ti měsících na cvičáku. Do té doby jsme si prostě jen s pejskem budovali hezký vzájemný vztah. Pomalu jsme učili přivolání a jak se chovat doma, brali jsme ji mezi lidi, mezi zvířata a podobně. Svým přístupem akorát to štěňátku hned od začátku otrávíte, vykašlete se na to a jděte si s ním radši hrát...

19.12.2015 09:10
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Iliena napsal(a):
Panebože! Nechte ho žít. My jsme naší fenku začali tyhle povely učit až v 6ti měsících na cvičáku. Do té doby jsme si prostě jen s pejskem budovali hezký vzájemný vztah. Pomalu jsme učili přivolání a jak se chovat doma, brali jsme ji mezi lidi, mezi zvířata a podobně. Svým přístupem akorát to štěňátku hned od začátku otrávíte, vykašlete se na to a jděte si s ním radši hrát...

Souhlasím s Vámi, že nejdůležitější je vybudovat ten vztah se psem. Ale my jsme psa od prvního dne co jsme měli doma učili pomalu hrou přivolání, a postupně přidávali další povely. V 2,5 měsících už jsme chodili do psí školičky, kde už se normálně trénovali povely - všechno hrou a s radostí. Pes otrávený nebyl, bavilo ho to a baví do teď.

19.12.2015 09:11
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mě snad přijde že ty dotazy na jezevčíky píše jeden člověk.3 měsíční jezevčík je štěnátko, poslouchat ho musíte naučit. Na co jste si pořídil loveckého norníka ? Jak skamarádit s ovčákem, to závisí na poslušnosti a vychovanosti ovčáka. Normální dobře socializovaný a vychovaný pes štěně přijme. Pokud dobře vychovaný není je to problém.

Taky myslím, že je to jeden člověk, a myslím, že někde v té jiné diskuzi ohledně utíkání sa k silnici, si i zapoměl přepnout profily možná už to smazal, nevím.

19.12.2015 09:51
Iliena

XXX.XXX.37.7

marcelaamax napsal(a):
Souhlasím s Vámi, že nejdůležitější je vybudovat ten vztah se psem. Ale my jsme psa od prvního dne co jsme měli doma učili pomalu hrou přivolání, a postupně přidávali další povely. V 2,5 měsících už jsme chodili do psí školičky, kde už se normálně trénovali povely - všechno hrou a s radostí. Pes otrávený nebyl, bavilo ho to a baví do teď.

Já neříkám, že je špatně, ale v případě zadavatele ano. Když se pejskovi věnujete je to v pořádku, ale někdo kdo o 3měsíčním štěněti prohlásí, že je "strašně tvrdohlavé a neposlušné" a chce aby ve 3 měsících chodil bez vodítka asi netráví čas budováním vztahu a hrou...

19.12.2015 09:55
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Iliena napsal(a):
Já neříkám, že je špatně, ale v případě zadavatele ano. Když se pejskovi věnujete je to v pořádku, ale někdo kdo o 3měsíčním štěněti prohlásí, že je "strašně tvrdohlavé a neposlušné" a chce aby ve 3 měsících chodil bez vodítka asi netráví čas budováním vztahu a hrou...

Jo to máte pravdu Mě to ale spíš připadá jako nějaká provokace. V tomhle vláknu jsou psovi tři měsíce, https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3026636/co-delat-kdyz-mi-pes-utika-smerem-na-silnici#a3026831 tady rok - a je tam vidět, jak si zadavatel zapoměl přepnout účty

19.12.2015 10:23
Iliena

XXX.XXX.37.7

marcelaamax napsal(a):
Jo to máte pravdu Mě to ale spíš připadá jako nějaká provokace. V tomhle vláknu jsou psovi tři měsíce, https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3026636/co-delat-kdyz-mi-pes-utika-smerem-na-silnici#a3026831 tady rok - a je tam vidět, jak si zadavatel zapoměl přepnout účty

Tak je to bl*ec tak jako tak

19.12.2015 10:57
davidka

XXX.XXX.14.251

Mám roční dítě. Stále neumí číst a psát. Navíc neposlouchá, neumí se slušně samo najíst. Dokonce si ani samo neobuje boty. Prosím o radu.

19.12.2015 15:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.77

davidka napsal(a):
Mám roční dítě. Stále neumí číst a psát. Navíc neposlouchá, neumí se slušně samo najíst. Dokonce si ani samo neobuje boty. Prosím o radu.

Esi vono nebude dominantní .

19.12.2015 17:33
knedlyk

XXX.XXX.230.90

Taky si myslím, rada tedy zní: Vzít za kůži na krku a rezolutně s ním zatřepat, ať ví, kdo je u Vás pánem...Navíc takto to děla většina matek v přírodě. Garantuji Vám, že do zítřka zvládne i velkou násobilku.

Neregistrovaný uživatel

20.12.2015 12:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Dachshund napsal(a):
Nějaké rady?

A co jste umněly vy ve třech měsících? nebo v dětských letech? poslouchat na slovo? lidi no tááák na co máme hlavičku? na myšlení ne? člověk musí být trpělivý, důsledný, hlavně nekřičet, psa zbytečně netrestat, nebít, učit ho hrou a chválit a chválit a je to štěně tak si užívejte miminka, pusinkujte ho, muckejte a hlaďte, čím víc vlídní budete tím pak lepší kamarád

20.12.2015 22:00
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Esi vono nebude dominantní .

Začalo se stavět do role alfa jedince!

Přidejte reakci

Přidat smajlík