Facebook pokud ztratíte psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2015 17:48
nexxi

XXX.XXX.228.56

Protože mám přátele pejskaře, tak vídám denně nasdílené příspěvky lidí, kteří ztratili psa. Jen mi tam chybí jedna věc - protože nikdy nevíte, kdy bude někdo sdílet, pište tam i oblast. Už jsem viděla x příspěvků, které sdílí někdo někomu nebo ještě někomu.. prostě řetězová reakce, ale nevíte, jeslti bílej chlupatej Alík je z Beskyd, nebo z Plzně.. Doufám, že si to tu přečte co nejvíc lidí ;).

30.12.2015 18:03
kniga

XXX.XXX.128.66

Ja oblast pripisuju od chvile, kdy semiztratila pred trema rokama Grace... a zacli ji hromadne sdiliet prazaci... protoze prece utekla smerem k Zbraslavi...

30.12.2015 18:05
nexxi

XXX.XXX.228.56

Právě.. já teda neb trávím hodně času po lesích při venčení atd, tak mám staženou aplikaci psího detektiva, ale hlavně ted jak začly dělobuchy se co chvíli sdílí psi co se vysmekli z vodítka a člověk musí dycky proklikávat odkadže je vlastně majitel, pokud to majitel vůbec má jako veřejnou věc..

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2015 18:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono o už se několikrát stalo že byl pes nalezen na opačném konci republiky nebo v i zahraničí.

30.12.2015 18:26
lavacca

XXX.XXX.164.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ono o už se několikrát stalo že byl pes nalezen na opačném konci republiky nebo v i zahraničí.

Ale i tak je dobrý připsat, kde se prvně ztratil. Taky mi to u spousty příspěvků na FB chybí, když se to sdílí.

30.12.2015 18:26
lavacca

XXX.XXX.164.49

A to samé kontaktní údaje - tel. na dotyčného, protože než si přečte zprávu v dalších, může to trvat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík