rocher123

XXX.XXX.167.113
Dobrý den,
hledám ch.s. zaměřenou na ! PRACOVNÍ ! šeltie. Je mi jasné, že to bude obtížné, ale sháním konstitučně lehčí, spíše méně nasrstěnou kámošku. Nehledám královnu krásy, jde mi především o povahu.
Nevíte o něčem?
Díky moc:).
rocher123
napsal(a):
Dobrý den,
hledám ch.s. zaměřenou na ! PRACOVNÍ ! šeltie. Je mi jasné, že to bude obtížné, ale sháním konstitučně lehčí, spíše méně nasrstěnou kámošku. Nehledám královnu krásy, jde mi především o povahu.
Nevíte o něčem?
Díky moc:).
Ja si delam zuby na selticku z CHS Koryfej, mrknete
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lexaurin
napsal(a):
Ja si delam zuby na selticku z CHS Koryfej, mrknete
Šeltie jsou konstitučně pěkné, ale nikde nevidím zmínku o pracovních psech.
rocher123

XXX.XXX.167.113
Děkuji, ale upřesním, co sháním.
Chci partáka k mé stárnoucí kelpii. Hledám psa malého vzrůstu, který se nezalekne opravdu aktivního života (tím nemyslím 2x týdně agility) :).
Na internetu jsem zatím vyhledala samé "výstavní kousky" a už opravdu nevím, kam se obrátit :D.

rocher123
napsal(a):
Chci partáka k mé stárnoucí kelpii. Hledám psa malého vzrůstu, který se nezalekne opravdu aktivního života (tím nemyslím 2x týdně agility) :).
Na internetu jsem zatím vyhledala samé "výstavní kousky" a už opravdu nevím, kam se obrátit :D.
Jiná země.
rocher123
napsal(a):
Já bych možná i věděla. Škoda, že nejste registrovaný a není možné vám napsat soukromou zprávu.
Šeltie

XXX.XXX.57.3
Dobrý den měl bych pro vás nabídku mám šeltii a je super.

Šeltie
napsal(a):
Dobrý den měl bych pro vás nabídku mám šeltii a je super.
Našla jsem třeba tuto - http://www.eriien.wbs.cz.