Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2016 19:50
wejka

XXX.XXX.57.129

Dobry den, muze pesan tuňaka z konzervy?nekde jsem cetla, ze je nekdo ani neproplachuje a dava i s tim, v cem je nalozeny, neni to moc slane?nepotenti se mi po tom?

11.1.2016 19:50
wejka

XXX.XXX.57.129

Mame doma kvalitni(dovoz z anglie, opravdu masicko):).

11.1.2016 19:58
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

wejka napsal(a):

Vůbec si neuvědomuju, jestli ten ve vlastní šťávě je slaný(přisolovaný) ale však si přečtěte, co je na konzervě. Předpokládám, že to nebude nějaký chemický sajrajt, jako bývají různé jiné konzervy, paštiky atd.(musím se jít kouknout na rio mare ).

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.1.2016 19:58

wejka napsal(a):

Dávám normálně ve vlastní šťávě 2x týdně a nikdy nic

11.1.2016 20:10
wejka

XXX.XXX.57.129

lesnížínka napsal(a):
Vůbec si neuvědomuju, jestli ten ve vlastní šťávě je slaný(přisolovaný) ale však si přečtěte, co je na konzervě. Předpokládám, že to nebude nějaký chemický sajrajt, jako bývají různé jiné konzervy, paštiky atd.(musím se jít kouknout na rio mare ).

Tak jsou tam napsane ingrediece-tunak, slunecnicovy olej a sul..

11.1.2016 20:13
Arni

XXX.XXX.111.238

lesnížínka napsal(a):

Co jsem se díval, tak všude je použita sůl a píší něco o rtuti. Nadměrna konzumace že není vhodná. Jen tolik, zajímá mně to taky.

11.1.2016 20:50

Pekla jsem sušenky z tuňáka ve vlastní šťávě - Franz Josef ok, slaný nebyl, ale Rio Mare pekelně, tak holt do sušenek nešel. Já tedy solím minimálně, tak jsem na sůl cíťa, ale o to horší by to bylo pro psa.

11.1.2016 21:25
Danczéz

XXX.XXX.210.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pekla jsem sušenky z tuňáka ve vlastní šťávě - Franz Josef ok, slaný nebyl, ale Rio Mare pekelně, tak holt do sušenek nešel. Já tedy solím minimálně, tak jsem na sůl cíťa, ale o to horší by to bylo pro psa.

Franz je super. Ale Rio Mare mi přijde takové "lidské pedigree"= hodně reklamy, vysoká cena a nulová kvalita. Sama si ho nekupuji. Pro zadavatelku: Chcete to jako dobrotu nebo náhradu krmné dávky? Ve větším množství bych se toho oleje a reakce střev asi bála, jako přilepšení v malém množství myslím můžete použít bez obav

11.1.2016 21:58

Danczéz napsal(a):
Franz je super. Ale Rio Mare mi přijde takové "lidské pedigree"= hodně reklamy, vysoká cena a nulová kvalita. Sama si ho nekupuji. Pro zadavatelku: Chcete to jako dobrotu nebo náhradu krmné dávky? Ve větším množství bych se toho oleje a reakce střev asi bála, jako přilepšení v malém množství myslím můžete použít bez obav

On navíc ten Rio Mare vyjde třeba v Tesku na cca 900 Kč/kg. Takže když už chci dát psovi tuňáka, tak daleko zdravější a i výhodnější je koupit čerstvého nebo mraženého. Podle druhu se dá sehnat i za necelé 400 Kč. Pes neřeší, jestli je žlutoploutvý a bůh ví, jaký.

12.1.2016 10:27
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Když tuňák z konzervy, tak rozhodně bez soli. Mám super zkušenosti s tímto: http://www.zoohit.cz/shop/psi/konzervy/schesir/kure/209163 Levný není, ale za kvalitu se holt platí.

Tubicka

10.7.2021 14:56
Tubicka

XXX.XXX.132.86

Hlavně to musí být VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ a ideálně KOUSKY/filety (NE ty drcený buhvico).
Z tech mastnejch by se Vám pokáknul dost pravděpodobně :-)

11.7.2021 07:00
impact

XXX.XXX.35.166

Tubicka napsal(a):
Hlavně to musí být VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ a ideálně KOUSKY/filety (NE ty drcený buhvico).
Z tech mastnejch by se Vám pokáknul dost pravděpodobně :-)

Pět let tady čekali, až jim odpovíte.

11.7.2021 08:06

impact napsal(a):
Pět let tady čekali, až jim odpovíte.

.....ale tak život jde dál a i po pěti letech třeba někdo neví, co roupama a bojí se dát tuňáka z konzervy psovi. Po té trošce oleje, co v něm je, se nepokaká ani můj kocour.
A pro psa je určitě zdravý. Však se různé oleje psům přidávají.

11.7.2021 11:29
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Ono vůbec nejde o oleje nebo šťávu, ale vždy o to, že je to solené. Pokud to pes nebude dostávat nějak pravidelně každý den, tak se určitě nic neděje.

12.7.2021 20:51
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
.....ale tak život jde dál a i po pěti letech třeba někdo neví, co roupama a bojí se dát tuňáka z konzervy psovi. Po té trošce oleje, co v něm je, se nepokaká ani můj kocour.
A pro psa je určitě zdravý. Však se různé oleje psům přidávají.

Přesně tak! Vždycky se musím smát představě majitelů, že se jim pes po tuku pokadí. Někteří lidi prostě nechtějí chápat, že tuk je pro psa naprosto přirozený zdroj energie. Kam nás ti granuláři zahnali... :-(

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík