Změna granulí - štěně rotvajlera

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2016 09:21
petája

XXX.XXX.103.202

Dobrý den.
Jaké by jste mi poradili granule pro štěně rotvajlera 6 měsíců. Je to pro mé známé (starší lidé), kteří ho vypiplali od malinka jako nalezence. Doteď je na radu veterináře na granulích Purina Pro Plan Large Puppy Robust, kde pytel 12 kg vyjde na internetu okolo 1100 korun...je to pro ně hodně peněz.
Pejsek se začíná rozežírat, tak by potřebovali přejít na něco levnějšího a protože to berou docela zodpovědně, nechtějí dávat zase úplně ty nejlevnější hrůzy z obchoďáku...
Já chovám převážně drůbež, proto píšu sem, aby jste mi poradili, co jim pomoct objednat.
Moc díky.

4.2.2016 09:44
noemi

XXX.XXX.64.236

ProPlan jsou velmi nekvalitni granule plne obilovin s obrovskou reklamou a veterinar si pekne masti kapsu.
Netusim, jestli to bude pro Vase zname prijatelne...zkuste se mrknout na Dog Lovers Gold (15 kg/1300 Kc), pripadne Nutra Gold.
V pripade, ze by se znami rozhodli pro krmeni masem, coz je pro pejsana nejlepsi, napiste tady rajce999 (snad jsem nespletla nick), ochotne Vam poradi.
Stendu drzime palce...tahle rasa patri k mym oblibenym .

4.2.2016 15:55
JanulaM

XXX.XXX.165.119

Brit premium, v akci bývá 18 kg pytel za 670 Kč.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2016 16:22

Nejlevnější a relativně slušné jsou Brit Premium a pak třeba Profine, kuřecí cca 700 Kč/15 kg, jehněčí 800 Kč. Určitě ale nejdřív zkusit malé balení.

4.2.2016 17:21

noemi napsal(a):
ProPlan jsou velmi nekvalitni granule plne obilovin s obrovskou reklamou a veterinar si pekne masti kapsu.
Netusim, jestli to bude pro Vase zname prijatelne...zkuste se mrknout na Dog Lovers Gold (15 kg/1300 Kc), pripadne Nutra Gold.
V pripade, ze by se znami rozhodli pro krmeni masem, coz je pro pejsana nejlepsi, napiste tady rajce999 (snad jsem nespletla nick), ochotne Vam poradi.
Stendu drzime palce...tahle rasa patri k mym oblibenym .

Noemi, díky, a Vy zadavatelko, kdyby se Vaši známí rozhodli krmit po domácku (vařit), tak Vám se vším poradím. Odchovala jsem na domácí stravě spoustu štěňat, mimo jiné i nynější rotvajlerku (42kg). Krmení domácí stravou vyjde mnohem kvalitněji a levněji než jakékoliv sebelepší granule. PS. Nic proti granulím.

5.2.2016 06:54
petája

XXX.XXX.103.202

Dobry den,
Tak jsme zatim vybrali ten Brit Premium, štěně baští velice pěkně, tak si myslím, že přechod na jiné granule nebude problém, snad mu sednou...
Ještě jednou děkujeme za rady...Všem hezký den...

Přidejte reakci

Přidat smajlík