Kosmetika pro jorksirsky terier- srst

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2016 20:27
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Zdravim smajlík napsal by mi někdo dobrou zkušenost a osvědčené přípravky (kosmetiky)pro údržbu srsti pro jorkšírského teriéra?Pokud možno jak pro štěňátko tak pak i v dospělosti.Vhodný šampon, kondicioner a určitě něco pro snadnější rozčesávání(nějaký spray) aby pro pejska bylo česání příjemnější.Pak asi nějaké kapičky do oušek k čištění a na očíčka aby nevznikaly takové ty nehezké skvrny na chloupkàch od očíček.Pokud poradíte i značku která bude kvalitní profi nevadí hlavně aby splňovala požadavky a byla sem spokojená nejen já ale i můj pejsek.Děkuji za rady dobré značky smajlík

4.2.2016 20:42
aj

XXX.XXX.50.88

V poslední době jsem objevila PSH a jsem moc spokojená. Myslím, že je to dobrý poměr cena/kvalita. Mají i speciální šampon pro yorky.

4.2.2016 20:44
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Základ je jestli bude jork v srsti? U výstavních je to ještě jiné, tam se balíčkuje. Já ted plánuji objednávat tady http://www.profikosmetika.cz/. Od 6m potřebuje srst kondicionér. Pokud dl srst mít nebude tak neni zase co rozčesávat. Chovatelka mě řekla že do uší nic nekapat, čim víc se jim tam šahá tim hůř. Do očí taky nic, nemají bílo srst tak je to ok, nejhorší je jak se jim yvstříhají chlupy kolem očí to prý pak je problém. naše je v srsti takže oči má ok, jen se musí vyčesat do culíku aby viděla . nejspíš budu brát od All systém to se hodně chválí. Naše má hodně kvalitní srst tak asi jen šampon a kondicioner pokud tam nenajdu něco co mě extra zaujme

4.2.2016 20:48
aj

XXX.XXX.50.88

To Markéta: co berete z profikosmetiky? Já tam objednávala šampon a kondioner od 1.all systemu. Ne, že by byl špatný, ale za ty prachy jsem očekávala víc.

4.2.2016 20:51
Markéta80

XXX.XXX.176.2

aj napsal(a):
To Markéta: co berete z profikosmetiky? Já tam objednávala šampon a kondioner od 1.all systemu. Ne, že by byl špatný, ale za ty prachy jsem očekávala víc.

Nic moc? Já chtěla brát poprvé tak to ještě teda omrknu, značek tam mají více. Já doted koupala v tom co radila chovatelka ale chci něco lepšího hlavně ten kondicioner at jí netrápim při česání, nelíbí se jí to. Hodně jsem četla že si chválí od all systém ten jemný s kondicionérem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2016 20:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Markéta80 napsal(a):
Základ je jestli bude jork v srsti? U výstavních je to ještě jiné, tam se balíčkuje. Já ted plánuji objednávat tady http://www.profikosmetika.cz/. Od 6m potřebuje srst kondicionér. Pokud dl srst mít nebude tak neni zase co rozčesávat. Chovatelka mě řekla že do uší nic nekapat, čim víc se jim tam šahá tim hůř. Do očí taky nic, nemají bílo srst tak je to ok, nejhorší je jak se jim yvstříhají chlupy kolem očí to prý pak je problém. naše je v srsti takže oči má ok, jen se musí vyčesat do culíku aby viděla . nejspíš budu brát od All systém to se hodně chválí. Naše má hodně kvalitní srst tak asi jen šampon a kondicioner pokud tam nenajdu něco co mě extra zaujme

Základ je v srsti a stravě.

4.2.2016 20:53
aj

XXX.XXX.50.88

Já jsem brala myslím hedvábný kondicionér a jemný šampon. Vše 1.all systém. Ale třeba vám bude vyhovovat.

4.2.2016 20:56
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Děkuju za radu.Na stránky profikosmetiky kouknu.Začínám teprve se štěňátkem ale také vyrostem tak se každá rada hodí smajlík jinak asi plánuji kratší srst na tělíčku, na hlavičce slušivý culíček, je to holčička.Pokud si tedy na sponečku zvykne.A na nožkách takové ty nohavičky.

4.2.2016 21:02
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Ellis17 napsal(a):
Děkuju za radu.Na stránky profikosmetiky kouknu.Začínám teprve se štěňátkem ale také vyrostem tak se každá rada hodí smajlík jinak asi plánuji kratší srst na tělíčku, na hlavičce slušivý culíček, je to holčička.Pokud si tedy na sponečku zvykne.A na nožkách takové ty nohavičky.

Tak to nebude třeba nic moc extra, když tělo bude krátké, taky hodně záleží na kvalitě srsti, někdy nepomůže nic. Hodně záleží i na stravě

4.2.2016 21:03
Markéta80

XXX.XXX.176.2

aj napsal(a):
Já jsem brala myslím hedvábný kondicionér a jemný šampon. Vše 1.all systém. Ale třeba vám bude vyhovovat.

Vy máte jorka?musím tam pročíst poradnu a uvidim, něco vzít musim

4.2.2016 21:10
Ellis17

XXX.XXX.223.123

A můžu se ještě zeptat na značku Gottlieb puppy s norkovym olejem?Jestli máte ozkoušený.Jestli by na štěňátko prozatim postačilo?Je to asi jen na nožičky když začnem chodit ven.Tělíčko asi nebude ještě tak potřeba koupat když bude malinkaté.V téhle zimě.Budeme chodit v oblečku ven.Ale česat budem určitě každý den.V jakém pak věku už se může pak koupat i tělíčko?

4.2.2016 21:13
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Štěňátko je krmeno granulkami Taste of the Wild High Prairie Puppy.

4.2.2016 21:23
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Ellis17 napsal(a):
A můžu se ještě zeptat na značku Gottlieb puppy s norkovym olejem?Jestli máte ozkoušený.Jestli by na štěňátko prozatim postačilo?Je to asi jen na nožičky když začnem chodit ven.Tělíčko asi nebude ještě tak potřeba koupat když bude malinkaté.V téhle zimě.Budeme chodit v oblečku ven.Ale česat budem určitě každý den.V jakém pak věku už se může pak koupat i tělíčko?

Jo chovatelka doporučila mimo jiné od Gotliebu tento https://www.akvamex.cz/sampon-gottlieb-yorkshire-300ml/?gclid=CJemtv323soCFULnGwodZ5EJRQ už od štěněte . Koupat se může i celá ale chce to i kondicioner. my si jí přivezli v březnu a koupala jsme až bylo tepleji. nebo dle potřeb ale u jorků je to jinak ti se koupou každé 2-3 týdny, schnou rychle ale naše nerada . česat od začátku at si zvyká, já mam KV hřeben ten je super a pak obyčejný s kovovou špičkou ale ten je potřeba až u culíku. ještě ostré nůžky na úpravu oušek, já mam i takový pidi strojek na baterie, tim to jde hezky a rychle . v březnu nebylo teplo a chodila bez mikiny, mikinu měla až ted jak byly ty velké mrazy jinak ne, at si zvyká . Se štěnětem to byly ze začátku rychlé vycházky

4.2.2016 21:25
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Ellis17 napsal(a):
Štěňátko je krmeno granulkami Taste of the Wild High Prairie Puppy.

Ty jsou ok, naší nesedli a je navíc nějaká až moc zmlsaná , já do krmiva přidávam an radu mořskou řasu, to má malé balení na dlouho a kalcium

4.2.2016 21:28
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Za me www.salusana.cz nova znacka True iconic.Super, draha, ale jsou to koncentraty, hodne se redi a hlavne redeny kondicioner jde pouzit jako rozcesavac! A co vic neobsahuje silikony narozdil od PSH. S temi kratkodoby efekt super, ale pri dlouhodobem pouzivani nici srst ( i vlasy smajlík) Profikosmetika ma milion pripravku az se v tom clovek ztraci

4.2.2016 21:36
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Jo tak sem to zkoukla a zkusim koupit ten od profi kosmetiky ten jemny s kondicionerem.Koukam že ho doporučují i na štěňátka.A doporučují ho i pro citlivou pokožku.Tak raději ať štěňátku ještě nezadělám na nějaký problém když bude ještě maličké.smajlík

4.2.2016 21:40
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Ellis17 napsal(a):
Jo tak sem to zkoukla a zkusim koupit ten od profi kosmetiky ten jemny s kondicionerem.Koukam že ho doporučují i na štěňátka.A doporučují ho i pro citlivou pokožku.Tak raději ať štěňátku ještě nezadělám na nějaký problém když bude ještě maličké.smajlík

Jo ten je prý takový základní a pak další kondicionér od 6m ale když nebude s dl srstí tak třeba kondicionér v šamponu bude stačit

4.2.2016 21:43
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Market a ta mořská řasa co je to.Kde se to koupí.A tose dava už štěňátku?Jo acoňáký sprej na rozčesávání když bude mít pak dlouhé chloupky než ji dáme ostříhat.Jako sprej s norkovym olejem?A pak se optam ještě na lososový olej do jidla.jedna pani mi ho radila když jsme se venku bavili.To se taky dava?

4.2.2016 21:47
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Lexaurin napsal(a):
Za me www.salusana.cz nova znacka True iconic.Super, draha, ale jsou to koncentraty, hodne se redi a hlavne redeny kondicioner jde pouzit jako rozcesavac! A co vic neobsahuje silikony narozdil od PSH. S temi kratkodoby efekt super, ale pri dlouhodobem pouzivani nici srst ( i vlasy smajlík) Profikosmetika ma milion pripravku az se v tom clovek ztraci

No právě, ideálně vzorky a zkoušet

4.2.2016 21:55
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Jo mam dávat pořád, tak mezi prsty a posypu na granule, brala sjme malé balení a bude ho mít asi dlouho http://www.baron.cz/pes/morske-rasy-90053-k-X000562-X000604-X001532.html no lososvý olej asi ok ale endávam, četla jsme že zase takový zázrak to nei. Záleží pak na Tobě. Já dávam navíc jen tu řasu, občas kalcium to měla mít 1x denně do roka ted už jen občas. Norkový loej je v tom šamponu. zase bych to nepřeháněla navíc když nebude mít dlouhou srst po celém těle . když se bude česta denně což culík se musí, protože ráno už jí to padá dost do očí tak to bude ok. někdy se srst nepovede a nic moc nepomáhá , to je taky genetika takže jestli matka měla kvalitní srst a krycí pes taky tak by to mělo být ok, hlavička se češe dobře. Hlavně nestříhat až na kůži na léto, ta srst je docela chrání jak před zimou tak ve vedrech

4.2.2016 22:17
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Markéta80 napsal(a):
No právě, ideálně vzorky a zkoušet

No musim priznat, ze se dvema havanaky a jednim tibetakem mam vyzkouseno od nich takrka vse vcetne proteinu s lanolinem, cooz je super! ale i ma znama chovatelka shi -tzu ma rada ten Iconic.V podstate se s touto kosmetikou nemusi clovek bat ze nerozcese.Poradna Profikosmetiky, jak sama priznava je ucelova a jde ji o prodej.Doporucuje koupat á týden coz se samo rovna vetsi spotreba kosmetiky .
Zdravi, genetika a strava na 1. miste, kosmetika na 2.

4.2.2016 22:21
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Kalcium -vapnik do granuli rozhodne NE! Lze ho predavkovat a v granulich uz je ho dostatek.Lepsi jsou na kvalitu srsti oleje, Nejlepe zivocisne.Varim vyvar z jehneciho, stahnu tuk, granule zalevam vyvarem do ktereho lzicku toho tuku pridam a srst super

4.2.2016 22:26
aj

XXX.XXX.50.88

To markéta- Nemám yorky, ale 4 x havana. Což je taky dlouhosrsté plemeno.
To Lexaurin- to s těma silikony, víte jistě ? Já mám od nich jemný šampon a Biotinem a revitalizační kondicioněr a nikde ve složení to uvedeno není.

4.2.2016 22:33
aj

XXX.XXX.50.88

To Leurexin: A ještě bych se chtěla zeptat jak používate Lanolín. Já ho kdysi dávno zkoušela, ale ta srst mi připadala strašně drsná. Tak jsem ho radši přestala dávat.

4.2.2016 22:52
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

aj napsal(a):
To Leurexin: A ještě bych se chtěla zeptat jak používate Lanolín. Já ho kdysi dávno zkoušela, ale ta srst mi připadala strašně drsná. Tak jsem ho radši přestala dávat.

Lonokin jsem davala jako kuru -2 lzice protein. kondicioneru a 2 lanolinu na 1l vody.Vse od 1 All system.

4.2.2016 22:53
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Lanolin samozrejme

4.2.2016 22:53
Markéta80

XXX.XXX.176.2

aj napsal(a):
To markéta- Nemám yorky, ale 4 x havana. Což je taky dlouhosrsté plemeno.
To Lexaurin- to s těma silikony, víte jistě ? Já mám od nich jemný šampon a Biotinem a revitalizační kondicioněr a nikde ve složení to uvedeno není.

Aha. Já právě ted řešim jestli se dá nějak zabránit tracheálnímu kolapsu , jestli pomůže nepoužívat obojek? nebo to s tim nesouvisí?

4.2.2016 22:56
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Lexaurin napsal(a):
Lonokin jsem davala jako kuru -2 lzice protein. kondicioneru a 2 lanolinu na 1l vody.Vse od 1 All system.

To je mě tak nějak jasný že jí jde o kšeft ale je fakt že po vykoupání a ještě tak týden se krásně češe a u jorků se píše že klidně každých 14 dní vykoupat. S jednim psem to právě budu mít asi dlouho tak mam co studovat . Ona má hodně kvalitní srst ale je mě jasný že hodně dobrá kosmetika může jedině pomoct jen kdyby toho v nabídce neměli tolik

4.2.2016 23:07
aj

XXX.XXX.50.88

Marketa 80- Profikosmetika tam má dost rozsáhlou poradnu, je pravda, že doporučuje značky, co sama prodává.
To Elis- jestli máte štěňátko, tak momentálně je nejdůležitější přivyknout ho na česání, jinak s ním budete zápasit celý život. Obecně bych u štěněte vybírala jemné šampony.

5.2.2016 00:51
Markéta80

XXX.XXX.176.2

aj napsal(a):
Marketa 80- Profikosmetika tam má dost rozsáhlou poradnu, je pravda, že doporučuje značky, co sama prodává.
To Elis- jestli máte štěňátko, tak momentálně je nejdůležitější přivyknout ho na česání, jinak s ním budete zápasit celý život. Obecně bych u štěněte vybírala jemné šampony.

Tak to by byla hloupá aby doporučovala co neprodává, výběr tam má až moc velký, člověk neví co dřív

5.2.2016 07:40
Lexaurin

XXX.XXX.236.106

Silikony jsou narvaný všude, o lidské kosmetice ani nemluvím.Mam o nich nacteno křížem krazem. V podstate nejsou jen tam, kde je deklarovano, ze nejsou. Veskery hladky efekt je o nich. Cilene se jin snažím vyhýbat.1All systém pProfikosmetika uvádí, ze je bez silikonu. Jinak pokud je na vyrobku uvedeno slozeni-což na produktech Profilosmetkky bohuzel není, jsou to ty látky koncici na - cone, par silikonu je i s koncovkou odlisnou-da se vyguglit.

5.2.2016 07:52
Lexaurin

XXX.XXX.236.106

Na nožičky voda bez chemie.

5.2.2016 08:39
aj

XXX.XXX.50.88

Lexaurin napsal(a):
Silikony jsou narvaný všude, o lidské kosmetice ani nemluvím.Mam o nich nacteno křížem krazem. V podstate nejsou jen tam, kde je deklarovano, ze nejsou. Veskery hladky efekt je o nich. Cilene se jin snažím vyhýbat.1All systém pProfikosmetika uvádí, ze je bez silikonu. Jinak pokud je na vyrobku uvedeno slozeni-což na produktech Profilosmetkky bohuzel není, jsou to ty látky koncici na - cone, par silikonu je i s koncovkou odlisnou-da se vyguglit.

Dík. tak minimálně v tom kondicionéru nic končícího na - cone není. Šampon musím ještě prozkoumat, ale je to tam napsané tak malým písmem, že prvně musím najít lupu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík