Anonym 111111
XXX.XXX.80.9
Dobrý den, mam 6 letou fenečku jokšíra, chtěl bych si jeste pořídit staforda myslíte že je to dobrýnápad ? Bojím se že by mu mohl nějak ublížit, přece jenom je váhově a Vyškově jiný. Samozřejmě bych se o pejska staral a snažil se ho dobře vychovat. Děkuji za slušně a rozumné odpovědi :).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anonym 111111
napsal(a):
Dobrý den, mam 6 letou fenečku jokšíra, chtěl bych si jeste pořídit staforda myslíte že je to dobrýnápad ? Bojím se že by mu mohl nějak ublížit, přece jenom je váhově a Vyškově jiný. Samozřejmě bych se o pejska staral a snažil se ho dobře vychovat. Děkuji za slušně a rozumné odpovědi :).
Je to spatny napad, poridte si psa podobne vahy jako je Vas jorksir.
Je to hodně špatný nápad. Jak jste na staforda přišel? Když si přečtete jakoukoliv diskusi, musí vám být jasné, že jednou (možná za rok, možná za pět let...) bude po yorkšírovi - pokud tedy uvažujete o dvou jedincích stejného pohlaví. Fungovat by mohla MOŽNÁ jen fena a pes. A o váhu a výšku nejde, s yorkem klidně může být třeba i doga.
Nebo je to provokace?
Proč takovou rasu k jorkovi. to dobrý nápad neni. doma už jsme o tom mluvili že třeba za 2-3r by jsme naší fence jorka pořídili kamarádku a jedině zase jorka . śtěně i formou hry jí může ublížit, naše má 2kg takže tuhle kombinaci ani náhodou. lepší podobnou velikost . nebo počkat až fenka dožije a pak si pořídit jinou rasu Štěně jí bude mít za novou hračku
Markéta80
napsal(a):
Proč takovou rasu k jorkovi. to dobrý nápad neni. doma už jsme o tom mluvili že třeba za 2-3r by jsme naší fence jorka pořídili kamarádku a jedině zase jorka . śtěně i formou hry jí může ublížit, naše má 2kg takže tuhle kombinaci ani náhodou. lepší podobnou velikost . nebo počkat až fenka dožije a pak si pořídit jinou rasu Štěně jí bude mít za novou hračku
Souhlasím, pokud by to byla fena a pes, problém ve snášenlivosti by být nemusel. Jenže bullové si hrají trošku jinak. Mají takovou tvrdší formu hry. Mám křížence staforda (7mi měsíční štěně) a máma má jorkšírku. Nenechávám je spolu si hrát, jorkšírka ani nemá zájem. S mým retrívrem si hraje v pohodě i přes to, že je větší, protože je na ní fakt opatrný. Ale mladší pes si myslím, ač by nechtěl, tak by jí ublížil. Více psů nechápe jeho formu hry a někdy jsou to i psi větší než je on.
marcelaamax
napsal(a):
Souhlasím, pokud by to byla fena a pes, problém ve snášenlivosti by být nemusel. Jenže bullové si hrají trošku jinak. Mají takovou tvrdší formu hry. Mám křížence staforda (7mi měsíční štěně) a máma má jorkšírku. Nenechávám je spolu si hrát, jorkšírka ani nemá zájem. S mým retrívrem si hraje v pohodě i přes to, že je větší, protože je na ní fakt opatrný. Ale mladší pes si myslím, ač by nechtěl, tak by jí ublížil. Více psů nechápe jeho formu hry a někdy jsou to i psi větší než je on.
Naše jde venku ke každému psu, je fakt přátelská ale nechávam jí jen k menšim, ona je blázen a furt poskakuje a velký by jí asi ani nechtěl ublížit ale prostě má jinou sílu takže bych se bála nehody a štěně je divoké až moc . Jo klidně kamarádku ale zase něco menšího ale ne takový i váhový nepoměr . Po ní plácne packou a zlomí jí nohu aby si z ní neudělal živou hračku
Gerhild
napsal(a):
Zdravím,
co takhle vzít si z útulku malého klidného pejska, který bude šťastný za nový domov a kamarádku? Stafbulíci, co znám, jsou sice zlatíčka, ale taky torpéda, co by samou láskou umordovala i mě, natož jorka.
Torpéda to jsou. Třeba retrívr když si máma pořídila jorkšíra tak byl také mladý aktivní pes, ale uměl si s ní hrát jemně, lehl si k ní a hráli si v leže. Ale bull plemena mají opravdu jiný styl hry a řekla bych, že moc nerozlišují, jestli je pes stejně velký nebo menší než oni. A mám zkušenost takovou, že labrador, který je se všemi psy kamarád, si s mým psem prostě nechce hrát, protože tu jeho hru asi jaksi nechápe, nelíbí se mu.
Ale třeba má někdo se stafordem jinou zkušenost a také si dokáží hrát jemně, ten můj ne.
A jinak Stafbulík je jiné plemeno než staford, i když taky torpédo
marcelaamax
napsal(a):
Torpéda to jsou. Třeba retrívr když si máma pořídila jorkšíra tak byl také mladý aktivní pes, ale uměl si s ní hrát jemně, lehl si k ní a hráli si v leže. Ale bull plemena mají opravdu jiný styl hry a řekla bych, že moc nerozlišují, jestli je pes stejně velký nebo menší než oni. A mám zkušenost takovou, že labrador, který je se všemi psy kamarád, si s mým psem prostě nechce hrát, protože tu jeho hru asi jaksi nechápe, nelíbí se mu.
Ale třeba má někdo se stafordem jinou zkušenost a také si dokáží hrát jemně, ten můj ne.
A jinak Stafbulík je jiné plemeno než staford, i když taky torpédo
Jj, pardon, poněkud se mi ty hodinky a holínky pomíchaly
Torpéda jsou to všichni, akorát každé od trochu jiné zbrojovky :).
Anonym111111
XXX.XXX.80.9
Děkuji za odpovědi :). Staford me napadl protože bych chtěl psa s kterým bych mohl běhat chodit na dlouhé procházky a jiné aktiviti navíc ho ma kamarád a ja si ho hrozně oblíbil. Ten nás je gaučak nama rad dlouhé procházky a jediná aktivita s nim je ze se mužů s nim pomazlit to je vše :/. Ale pokud by mu hrozilo nějaké nebezpečí tak si ho raději neporidim :).
Anonym111111
XXX.XXX.80.9
A provokace to neni... Omlouvám se pokud to tak vyznělo, chtěl jsem se jenom poradit s vámi s chovateli kteří tomu rozumí. Raději se poradím než abych udělal nějakou blbost.
Anonym111111
napsal(a):
A provokace to neni... Omlouvám se pokud to tak vyznělo, chtěl jsem se jenom poradit s vámi s chovateli kteří tomu rozumí. Raději se poradím než abych udělal nějakou blbost.
Jste rozumny, to je fajn
Anonym111111
napsal(a):
K jorkšírovi klidně můžete mít i většího psa - ale nevolila bych zrovna staforda, pitbula a jim podobné. když chcete kamaráda k vaší joršírce vybírejte z jiných plemen, z těch snášenlivých.
Love vera
XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.