Taste of the Wild názor ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nelinka..

10.3.2016 13:14
Nelinka..

XXX.XXX.54.5

Co říkáte na granule Taste of the Wild ?

10.3.2016 17:48
pavel.novotny

XXX.XXX.167.115

Tak po tom, co teď změnili složení se to posunulo někam do průměru. Na obalech teď uvádějí množství masa a na množství, které mají takové ty červené, jsem docela zíral. Řekl bych, že si ty náklady docela snížili.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2016 17:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bizon, jehněčí moučka, sladké brambory, vejce, protein z hrachu, hrách, brambory, řepkový olej, rajčatové mláto, pečená zvěřina, pečený bizon, lněné semínko, bramborová vláknina, přírodní aroma...

a teď mi prosím někdo řekněte kolik je tam masa a brambor a hrachu

tyhle složení nesnáším.

10.3.2016 18:21
Felow

XXX.XXX.215.177

Před cca dvěmi lety jsem jím také krmila. Od doby, kdy pro východní trhy začali s výrobou v Polsku je již neberu- sklouzli do průměru. Za tu cenu je dost kvalitnějších.

10.3.2016 18:39
joanne.s

XXX.XXX.37.122

Krmila jsem kočičí variantu, složení nebylo špatné, chutnaly.

Přesto jsem přešla na Essential - složení má o kus lepší a cena obdobná.

Nelinka..

10.3.2016 20:06
Nelinka..

XXX.XXX.54.5

Takže teď jsou nejkvalitnější jaké ? :).

Nelinka..

10.3.2016 20:32
Nelinka..

XXX.XXX.54.5

Felow napsal(a):
Před cca dvěmi lety jsem jím také krmila. Od doby, kdy pro východní trhy začali s výrobou v Polsku je již neberu- sklouzli do průměru. Za tu cenu je dost kvalitnějších.

Čím krmíte teď ?

10.3.2016 23:16
JanulaM

XXX.XXX.165.119

Taky jsem jimi krmila. Formule Wetlands Canine byla dobrá, ale bizon nic moc. Přešla jsem na Wolfsblut a spokojenost zatím se všemi druhy, ovšem také za vyšší peníz.

11.3.2016 01:18
Felow

XXX.XXX.215.177

Nelinka.. napsal(a):
Čím krmíte teď ?

Krmím přirozenou stravou ve vařeném i syrovém stavu a jako doplněk používám granule Annamaet - bezobilnou řadu, Platinum Iberico, Timberwolf, Essential, občas jako zlevňovák Nutra gold grain free nebo ND grain free řadu. Střídám je zhruba po měsící až 6 týdnech, jak to vyjde a dle toho, co zrovna kde vychází cenově nejlépe.

11.3.2016 07:22
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Jediné granule co naší vůbec nesedli , krmila sjme cca před rokem tak nevim jestli se od té doby krmení změnilo? ale měla teda štěněcí ale nekoupim ani pro dospělé, na chut asi ok ty žrala ráda.

11.3.2016 08:48
Mar-Afra

XXX.XXX.159.138

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Bizon, jehněčí moučka, sladké brambory, vejce, protein z hrachu, hrách, brambory, řepkový olej, rajčatové mláto, pečená zvěřina, pečený bizon, lněné semínko, bramborová vláknina, přírodní aroma...

a teď mi prosím někdo řekněte kolik je tam masa a brambor a hrachu

tyhle složení nesnáším.

To je normální, složení se píší co nejvíce na krásu a pokud jim to zákony vyloženě nenařídí, tak jen málokdy udělají něco navíc.
Povšimněte si vajec. Těch bývá obvykle do 5% objemu. Přidaného oleje často okolo 3%. Protože jsme nedůvěřiví, berme rostlinný protein spíše ve vyšší kategorii. Čili asi tak 5% (vejce zní lépe, takže při "rovnosti bodů" se napíší ve složení výše. Hrachu a brambor bude spíše méně, jinak by protein z hrachu spadl až za ně, aby co "nejméně překážel".
Hrachový protein má až 80% proteinů obsahu. Hrách 25%.
Samozřejmě pracujeme s odhady, ale omyl bude v rámci +- 1-2%.
Při 32% proteinů, uberte tedy nějakých 3-5%. To ve výsledku dává ještě slušné množství masa, takže se ten podvůdek dá ještě unést.
Samozřejm ě proteiny obsahují i ostatní ingredience
Ostatně koukat na procenta masa, jak to někteří píší (a člověk si libuje, že tím pádem ví), je hodně zavádějící. Viděl jsem krmiva s 30% masa, které měly masa více, než krmivo co uvádělo 50%. Důležité jsou totiž procenta proteinů a z čeho se ty proteiny skládají. Ne nějaká číslíčka, která jednou pracují s masem s obsahem vody, jednou se sušinou, jednou je to maso slabší (obsahuje více kostí např., nebo je to samá flaksa a pak je to také trochu jinak).
Důležitá jsou procenta proteinů a pak (bohužel) to člověk musí mít dost v oku, aby se dopracoval blíže pravdě, než se mu předkládá. A to není sranda. Ale moment, teď jsem si něčeho všiml...odkud máte to složení? Je to high prairie canine? Já teď totiž vidím něco jiného...na originálních stránkách, takže to může být ještě jinak...

11.3.2016 08:54
Mar-Afra

XXX.XXX.159.138

Felow napsal(a):
Krmím přirozenou stravou ve vařeném i syrovém stavu a jako doplněk používám granule Annamaet - bezobilnou řadu, Platinum Iberico, Timberwolf, Essential, občas jako zlevňovák Nutra gold grain free nebo ND grain free řadu. Střídám je zhruba po měsící až 6 týdnech, jak to vyjde a dle toho, co zrovna kde vychází cenově nejlépe.

Tak tohle je pěkně složené...

Nelinka..

11.3.2016 10:01
Nelinka..

XXX.XXX.54.5

Mar-Afra napsal(a):
To je normální, složení se píší co nejvíce na krásu a pokud jim to zákony vyloženě nenařídí, tak jen málokdy udělají něco navíc.
Povšimněte si vajec. Těch bývá obvykle do 5% objemu. Přidaného oleje často okolo 3%. Protože jsme nedůvěřiví, berme rostlinný protein spíše ve vyšší kategorii. Čili asi tak 5% (vejce zní lépe, takže při "rovnosti bodů" se napíší ve složení výše. Hrachu a brambor bude spíše méně, jinak by protein z hrachu spadl až za ně, aby co "nejméně překážel".
Hrachový protein má až 80% proteinů obsahu. Hrách 25%.
Samozřejmě pracujeme s odhady, ale omyl bude v rámci +- 1-2%.
Při 32% proteinů, uberte tedy nějakých 3-5%. To ve výsledku dává ještě slušné množství masa, takže se ten podvůdek dá ještě unést.
Samozřejm ě proteiny obsahují i ostatní ingredience
Ostatně koukat na procenta masa, jak to někteří píší (a člověk si libuje, že tím pádem ví), je hodně zavádějící. Viděl jsem krmiva s 30% masa, které měly masa více, než krmivo co uvádělo 50%. Důležité jsou totiž procenta proteinů a z čeho se ty proteiny skládají. Ne nějaká číslíčka, která jednou pracují s masem s obsahem vody, jednou se sušinou, jednou je to maso slabší (obsahuje více kostí např., nebo je to samá flaksa a pak je to také trochu jinak).
Důležitá jsou procenta proteinů a pak (bohužel) to člověk musí mít dost v oku, aby se dopracoval blíže pravdě, než se mu předkládá. A to není sranda. Ale moment, teď jsem si něčeho všiml...odkud máte to složení? Je to high prairie canine? Já teď totiž vidím něco jiného...na originálních stránkách, takže to může být ještě jinak...

My máme high prairie canine. Ale já to spíš chci dělat tak, že je budu střídat. Pokaždé když jeden pytel dojde, objednám jiný od jiné značky a proto jsem chtěl vědět ty nejkvalitnější :).

11.3.2016 10:03
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Annamaet grain free, Timberwolf, Wolfsblut, Essential, Acana bezobilná, Orijen, Artemis, GO!.

Přidejte reakci

Přidat smajlík