Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

chemik

20.3.2016 12:23
chemik

XXX.XXX.56.58

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně veterináře, který by v Ústí nad Labem nebo v blízkém okolí, byl ochotný zajíždět na ošetření domů. Šlo by spíš o očkování a zběžnou kontrolní prohlídku při očkování tak jednou do roka. Mám tři kocourky a nějak se mi nechce je tahat všechny najednou k doktorovi kvůli očkování a brát je tam jednoho po druhém je časově náročné. Nemám auto takže celkově ta doprava k veterináři je vždy stresující jak pro zvířátka tak pro mě :) Pokud někdo o někom víte dejte prosím vědět. Děkuji všem za rady a doporučení.

Sam 90210

20.3.2016 12:45
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

To záleží na vaší domluvě s veterináři, klidně zkuste pár obvolat. Neberte si to prosím špatně, ale veterináři jezdí do domu hlavně kvůli akutním případům, nebo na ošetření velký zvířat, nebo většího počtu zvířat, mají toho až nad hlavu a času málo, proto se můžete taky setkat s negativní odezvou, kvůli vaší "pohodlnosti" jen tak nějaký vet k vám domů nepojede.

20.3.2016 12:46
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Sam 90210 napsal(a):
To záleží na vaší domluvě s veterináři, klidně zkuste pár obvolat. Neberte si to prosím špatně, ale veterináři jezdí do domu hlavně kvůli akutním případům, nebo na ošetření velký zvířat, nebo většího počtu zvířat, mají toho až nad hlavu a času málo, proto se můžete taky setkat s negativní odezvou, kvůli vaší "pohodlnosti" jen tak nějaký vet k vám domů nepojede.

Já myslím, že za připlacení si se takoví najdou... Ale jsem z úplně jiného kraje, tak nemohu sloužit.

Sam 90210

20.3.2016 12:49
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

fikovnice napsal(a):
Já myslím, že za připlacení si se takoví najdou... Ale jsem z úplně jiného kraje, tak nemohu sloužit.

Ne všichni veterináři jsou sice stejní pravda, jsem taky z jiného kraje, ten náš má každý den čekárnu plnou, frontu až ven, do domu jezdí jen na akutky.

kvido46

20.3.2016 12:51
kvido46

XXX.XXX.131.0

chemik napsal(a):
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně veterináře, který by v Ústí nad Labem nebo v blízkém okolí, byl ochotný zajíždět na ošetření domů. Šlo by spíš o očkování a zběžnou kontrolní prohlídku při očkování tak jednou do roka. Mám tři kocourky a nějak se mi nechce je tahat všechny najednou k doktorovi kvůli očkování a brát je tam jednoho po druhém je časově náročné. Nemám auto takže celkově ta doprava k veterináři je vždy stresující jak pro zvířátka tak pro mě :) Pokud někdo o někom víte dejte prosím vědět. Děkuji všem za rady a doporučení.

Zaměřte se na veterináře, kteří mají ordinaci např. u rodinného domu a kteří v rámci ordinace jezdí po statcích k velkým zvířatům, drůbeži, apod.
Asi k Vám nepojede veterinář, který je z kliniky a má od rána do večera ordinaci, jsem z jiného kraje, tudíž jen obecné doporučení.

Sam 90210

20.3.2016 12:51
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

A když potřebuju aby přijel ošetřit dobytek, musím se objednat na měsíc dopředu a i tak na to často zapomene

20.3.2016 12:58
lavacca

XXX.XXX.164.49

chemik napsal(a):

Zkuste obvolat pár menších vetů či mrknout na weby klinik v okolí - občas mají u rozpisu služeb napsán kontakt na veta, jež jezdí i k pacientům domů.

Náš vet např. slouží 2-3 dny na klinice, zároveň má ordinaci u sebe doma 3x do týdne a jinak jezdí po pacientech. My např. tak očkujeme psy a venkovní kočky právě tak, že jezdí rovnou k nám domů. Bytové kočky mají přeočk. různé měsíce, tak s těma jezdíme jednotlivě, ale 5 psů a 3 venkovní kočeny jsme sjednotili a máme klid.

20.3.2016 13:00
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Nebo na nějakého staršího, "bývalého", který už třeba jen očkuje,
bydlí poblíž. K nám takový laskavý pán chodil, sám se nabídl.
Už bohužel není...

20.3.2016 13:10
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lavacca napsal(a):
Zkuste obvolat pár menších vetů či mrknout na weby klinik v okolí - občas mají u rozpisu služeb napsán kontakt na veta, jež jezdí i k pacientům domů.

Náš vet např. slouží 2-3 dny na klinice, zároveň má ordinaci u sebe doma 3x do týdne a jinak jezdí po pacientech. My např. tak očkujeme psy a venkovní kočky právě tak, že jezdí rovnou k nám domů. Bytové kočky mají přeočk. různé měsíce, tak s těma jezdíme jednotlivě, ale 5 psů a 3 venkovní kočeny jsme sjednotili a máme klid.

Jo, to je vlastně pravda. U příbuzných na venkově je naprosto super paní doktorka a má dny, kdy ordinuje v ordinaci a pak má určité hodiny pojížďky po pacoších. Myslím, že ji tu i někdo znal - paní dr. Halvová. Bohužel Kunštát je poněkud z ruky...

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.3.2016 13:39

Nejsem tedy z Ústí ani z okolí, ale u nás nikdy nebyl problém, aby vet přijel naočkovat domů...v naší čtvrti to bral z jedný vody na čisto...králiky, pesany...komplet.
A i dnes není problém domluvit si návštěvu doma, ale záleží samozřejmě na vetovi,
jak už tady padlo...chce to obvolat vety...a poptat se.

Annaa

20.3.2016 15:31
Annaa

XXX.XXX.73.11

Zkuste se zeptat tady: http://www.veterinarnilekarka.cz/.

20.3.2016 15:43
aj

XXX.XXX.5.173

Jestli jste z vesnice a máte tam něco jako bývalé JZD, tak se zkuste poptat, který veterinář jim tam jezdí a pak ho kontaktovat. Jestli už půjde na statek, tak se jistě může stavit i u vás.

20.3.2016 15:55
Felow

XXX.XXX.215.177

Myslím si, že veterináři jezdí ordinovat i v rámci návštěv úplně běžně skoro všichni - naprosto normální je to v případě velkých zvířat - např. koní. Na druhu zvířete, ale nezáleží. Jednoduše se telefonicky domluvíte a přijede - cesťák si naúčtuje tak jako tak.

20.3.2016 17:12

Felow napsal(a):
Myslím si, že veterináři jezdí ordinovat i v rámci návštěv úplně běžně skoro všichni - naprosto normální je to v případě velkých zvířat - např. koní. Na druhu zvířete, ale nezáleží. Jednoduše se telefonicky domluvíte a přijede - cesťák si naúčtuje tak jako tak.

Také si myslím, že veterinářů je docela přetlak a rádi získávají další klienty tím, že se všemožně snaží vyjít vstříc. Neměl by být problém, samozřejmě si to nechá zaplatit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík