2808
XXX.XXX.129.41
Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto pet shopem? Jak s hlediska zákazníka, nebo zaměstnance? http://zoobuddyshop.cz/
Díky
2808
XXX.XXX.129.41
Ptala jsem se jestli má někdo zkušenost ať už z hlediska nakupujícího třeba na pobočce nebo zaměstance?
O moje stránky se vskutku nejedná. Dala jsem je sem pro představu o jaký shop se jedná..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
2808
napsal(a):
Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto pet shopem? Jak s hlediska zákazníka, nebo zaměstnance? http://zoobuddyshop.cz/
Díky
Z pohledu zákazníka mám naprosto mizernou zkušenost - nedá se tam nic koupit!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mají brit, royal canin, winner a proplan. tak co tam. sorry za upřímnost.
jolyha
XXX.XXX.229.101
Zkušenost předvánoční, kdy z eshopu, kde jsem objednala dárek, nedorazil včas. Na poslední chvíli jsem tedy sháněla flexi vodítko, nebylo kde jinde se stavit. V obchodě úzké uličky, že se nedá absolutně projít. Zákazníci - nikde ani noha. Za pultem dvě slečny + jednen mladík, na objem zákazníků personál silně předimenzovaný. Vodítko (úplně stejné) za více než dvojnásobnou cenu co v eshopu. Chtěla jsem ještě cvrčky pro chameleony - vybrat krabičku, kde by byla alespoň více než polovina živých byl docela boj - evidentně objednali více než byli schopni prodat, ale nebyli schopni je tedy přesypat do vhodných nádob a nakrmit + napojit je. Což u cvrčků zas jako takový problém nevidím. Chtěla jsem ještě nějaké granule pro kočky, neby ty též měly dorazit z eshopu, ale nedorazily. Při té nabídce co tam měli jsem to vzdala a zašla vedle k řezníkovi pro dvě kila hovězího masa. Kočky se olizovaly, dostaly kvalitu a za stejnou cenu jako by měly zrní pro slepice z tohoto obchodu. Chápu, že se platí nájem, zaměstnanci, ceny tudíž musí být vyšší. Ale co je moc je moc. Obchod přecpaný drahýma blbůstkama, které tam málokdo za tu cenu pořídí. Personálu zbytečně moc vzhledem k počtu návštěvníků, který tam zajde. Pouze pro případ opravdu nejnezbytnější nouze, jinak mne tam nikdo nedostane. Chjodím kolem často, je to stále stejné..
2808
XXX.XXX.2.1
LájošM
napsal(a):
A co jste si tam vybral? ![]()
Pochybuji, že jste zákazník, když se tam nedá nic koupit. Reklamu jste si sice udělal, ale ve špatnou dobu. Prvně byste si tam musel dát nějaké zboží.
Ptala jsem se na zkušenosti, ne na nákup. A jak jsem již psala výše eshop vážně není můj!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mají ještě jeden funkční eshop. nebudu dávat odkaz. anebo jo jděte se podívat aby se neřeklo že kecám.
http://www.buddyobchod.cz/.
LájošM
napsal(a):
U hlodavců ta ikona králíka...
A ani tam nevidím adresu kamenné prodejny. Na mne to nepůsobí příliš důvěryhodně. Nemusí to nic znamenat, ale... web s gramatickými i věcnými chybami, kontakt jen telefonický, zboží málo a nepřesně popsané...
"U hlodavců ta ikona králíka..."
To tam fakt mají? Nechce se mi na to ani koukat! To je teda síla!
jolyha
XXX.XXX.229.101
Dnes jsem šla kolem, totéž co před vánoci. Vystavené klece za příšerné ceny, krmivo stále totéž - kvalitní žádné. V obchodě ani noha, za pultem prodavačka s prodavačem v družném rozhovoru. Asi tam nebudou brát moc peněz, ale mohu říci, že se tam na 200% nepředřou. Nechápu vůbec jak mohou mít nějakou tržbu, zákazníka tam člověk zahlédne opravdu jen velmi sporadicky.