Pethul

XXX.XXX.144.232
Hezký den, potřebovala bych poradit. Máme pejska (pomíka), který má rok a tři měsíce. Po celou dobu byl na RC, chtěla jsem změnu a po mnoha pročítání jsem se rozhodla, že vyzkoušíme Annamaet a vybrali jsme grain free aqualuk. Pes je nechce žrát. Aby přestup na nové granule nebyl násilný, nejprve jsme je smíchali a pes žral pouze RC a Annamaet vyplivoval. Máte nějaký fígl nebo radu jak je do něj dostat :) ? Napadlo mě, že by mohly být pro něj velké, tak jsem mu je paličkou na maso trochu rozdrtila...snědl jich jen pár a zbytku se ani nedotknul. Za každou radu budu moc ráda.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pethul
napsal(a):
Hezký den, potřebovala bych poradit. Máme pejska (pomíka), který má rok a tři měsíce. Po celou dobu byl na RC, chtěla jsem změnu a po mnoha pročítání jsem se rozhodla, že vyzkoušíme Annamaet a vybrali jsme grain free aqualuk. Pes je nechce žrát. Aby přestup na nové granule nebyl násilný, nejprve jsme je smíchali a pes žral pouze RC a Annamaet vyplivoval. Máte nějaký fígl nebo radu jak je do něj dostat :) ? Napadlo mě, že by mohly být pro něj velké, tak jsem mu je paličkou na maso trochu rozdrtila...snědl jich jen pár a zbytku se ani nedotknul. Za každou radu budu moc ráda.
Buď zkuste něčím ochutit nebo vybrat jiné.

A třeba nemá rad ryby.

Pethul
napsal(a):
Zkuste zalít vývarem...
Nebo mu je prostě nenutit a koupit jiné..

Z uměle ochuceného odpadu s obilím na masové granule bez obilí. přesně jak říká rájka, hned na něj valit zrovna ryby...aspoň tu stejnou příchuť vzít co jedl.
vzít nějaký zlatý střed, pak lepší
přimíchávat asi nemá cenu, chipsy mu pojedou víc a vybere je
vyhladovět
mastnější, mokřejší granule, lososák a podobné oleje třeba, vývar...
Pethul

XXX.XXX.144.232
Máte pravdu, asi jsme měli vybrat jinou příchuť, i když ryby rád má, tak jsem myslela, že nebude problém. Zkusím tedy zalít vývarem, děkuju
intensegt

XXX.XXX.39.243
Náš pes při přechodu na nové granule vydržel 2-3 dny stavkovat a pak mu došlo že nic jinyho nedostane tak to snědl.
intensegt
napsal(a):
Náš pes při přechodu na nové granule vydržel 2-3 dny stavkovat a pak mu došlo že nic jinyho nedostane tak to snědl.
Tak to je fajn, jenže já si myslím, že by jídlo mělo přinášet krom zasycení taky potěšení, aspoň občas. Takže nevím, jestli bych zvládla delší dobu krmit psa granulemi, o kterých vím, že je žere jen aby nechcíp hlady. Myslím, že jde vybrat granule, které chutnají.
intensegt

XXX.XXX.39.243
Terven
napsal(a):
Tak to je fajn, jenže já si myslím, že by jídlo mělo přinášet krom zasycení taky potěšení, aspoň občas. Takže nevím, jestli bych zvládla delší dobu krmit psa granulemi, o kterých vím, že je žere jen aby nechcíp hlady. Myslím, že jde vybrat granule, které chutnají.
To máte pravdu, kdybych věděl že venku nechtěla žrat hovna a sajrajty u popelnic tak se nad ní možná slituju, ale když vim jaký to je prasátko, tak to musela překousnout. Přeci jen si myslím že spíš doufala že by byla krmena nějakyma dobrotama, které občas upadnou od stolu :D.
A ještě k tomu potěšení z granulí, vždycky jsem zkoušel všechny granule co měl pes a žádnej chuťovej rozdíl v tom není. Jedině voní jinak, ale chutnaj stejně.

rapotacka11
napsal(a):
Annamaet - plive a odmítá
- tak ten hnus do ní necpu, né ?(!