Zajímalo by mě jakou povahu má váš knírač :D

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zuzanka kudlanka

10.4.2016 17:34
10.4.2016 17:58
kniga

XXX.XXX.128.66

Gardenia od Kobylího potoka aka Grace :) 6.5. let, stredni knirac :) Takovej milej, zlatej knedlicek :) Miluje lidi a psy. Ovsem pred ozralou me branila, hlida o sto sest... Jedine minus je strasne silnej loveckej pud, co neni clovek nebo pes slouzi dle ni k zabiti. Na konte ma tri slepice, kocku a zajice
Docela rada cvici :), ale ja to neikam nezenu takze mame jen ZOP, ZZO, ZZO1 a NW-UZ...
Je strasnej zavislak, byla jsem minulou sobotu v Praze, byla u nasich a vecer kdzy jsem prijela se na me furt lepila a chudera knucela a knucela :) nemohla se me nabazit :).

10.4.2016 18:04
kniga

XXX.XXX.128.66

Avala Rebel Alve aka Vali - dva roky, maly knirac.
Takovej rostak venku, ale doma zlato hodne, mazlive. Strasne rada si hraje, balonek misto mozku, ale i pretahovani ma rada :). Hodne si hlida "zdroje" tedy hlavne hracky a pamlsky pred cizima, ma kapanek problem s velkejma psama, ale pokud se pes chova slusne a pomalu tak si s nim bude po chvili i hrat. Je to kapanek vic ustekanec nez by mi bylo milo. Ale je stejne super... Bala jsem se vydrze, a le da 35 km a pohodicka.
Neni tak zrava jak Grace a pri cviceni si nekdy vynucuje balonek (plive pamlsky na zem), neumi se tolik soustredit jakGrace, je roztekanejsi, ale zase o to rychlejsi :D

Ja bych uz knirace nevymnenila za nic.. teda jeste jednou pujdu do bigla, ale kniraci jsou nejlepsi...

Přidejte reakci

Přidat smajlík