Smutne oci televiznych hafikov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2016 19:48
albina

XXX.XXX.167.178

Mala som doma aj krizencov, aj psov s PP...nikdy som si ich nevyberala kvoli filmu ci serialu, ale je mnoho ludi, co take urobia, bez toho, aby si cokolvek o plemene zistili, a potom su otraveni majitelia a smutni, zanedbavani psi...len kvoli mode a filmovemu boomu
Poznam taketo pripady:
1. Nadherny NO, vecne zavrety v spinavom vybehu...lebo spini po zahrade, lebo uteka, lebo nechce byt na retazi, lebo smrdi, lebo nikto nema cas s nim chodit na cvicak a ved v tom filme bol urcite nejaky inteligentnejsi pes, lebo ten nas je tupy (Komisar Rex) strasne krasny vlciak, bity, az nemal vobec povodny tvar, jeho telo bola jedna rovina, proste hlava, chrbat, jedna rovina, chodila som za nim a hadala sa s majitelmi, skusala som sa ich presvedcit, nech ho predaju, ale marne...zomrel a bolo to pre neho vykupenie...

2. Strasne vsetko hryzie, uteka, je agresivny, pohryzol uz asi 25 ludi, (vratane mna) prepacte, nevieme si s nim rady, zatvarame ho cez den do klietky, aby nenicil nabytok...v tom filme bol taky pohodovy ten pes, zabavny...ten nas je nejaky nevydareny (jack russel terier, film Maska)...asi ho dame prec...

3. Je uplne blby...dalmatinec, co prezil svoj pomerne kratky zivot priviazany pri bude na retazi, nikto s nim nikdy nic nerobil, nevenoval sa mu, chudak pes ( 101 dalmatincov)

4. Husky - nestrazi, nesteka, strasne lina, stale kopa srsti, vobec nesteka, co mu chyba? Ma kopu jedla, (byva v pivnici resp, je zavrety vo vybehu spolu so sliepkami, deli ho len drotene pletivo) a ked s nim ideme von, a pustime ho, utoci na psov, a aj ho skoro zastrelili polovnici, lebo nahanal srnu...vobec nie je mily, tak ako v tom filme...a nema nas rad, vrci na nas, ked ho zatvarame na noc... (8 statocnych)...

5. Vsetkych nas hryzie, je nenormalna, uteka, napada psov a ludi, cez den je v garazi ale vecer normalne s nami, venujeme sa jej a vsetci sa jej bojime...Akita inu (film Haciko)

6. Beethoven film, ...strasne slinta, zerie hrozne vela, nevedeli sme, ze bude taky velky, uz sme dali inzerat, nemoze s nami byt, vobec nie je mily a maznavy, je hrozne tazky...je tupy, nechapem, ako moze zachranovat ludi v Alpach, nas vobec nestrazi, len apaticky lezi a spi...

7. No nevedeli sme, do coho ideme, ona nas vsetkych pasie, ideme von a zahana deti a babicku, a je nervozna, ked nie sme v kope, ona nas buzeruje, stale nas zahana na kopu, stale je nervozna doma, co je to agility? To nepozname a na to prachy teda nedam...(film Psi rok)

Je pre mna nepochopitelne, ako ludia dokazu podlahnut mode, v comkolvek, a uz nakoniec, mode v oblasti psov, ...boom po nejakom filme, nielenze hra do karat roznym bezcharakternym mnozitelom, a tym padom sa aj rodi mnozstvo zdravotne postihnutych psov, ale aj produkuje zufalych tvorov, so smutnymi ocami, a majitelov, sklamanych, co si chceli proste domov preniest filmovu postavu, bez akychkolvek vedomosti o plemene, bez snahy, si nieco zistit, bez toho, aby si vobec premysleli, ci doma psa vobec chcu, a niekedy mam pocit, ze psa vobec nechcu, akehokolvek...a vypisujuc potom po forach, mam doma zleho pudla...

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.4.2016 20:01

No když v televizi nebo filmu odprezentují psa tak, že si člověk řekne...bože, to je přesně to, co hledám...ale nikdo už nevidí, že ani ten psí herec není ve skutečnosti takový, jak vypráví příběh. Je to smutné, já tedy žádný takový případ neznám, ale myslím, že spoustu psů na to doplatilo...

10.4.2016 20:06
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Ano, mluvíte mi z duše a bude nás tu jistě plno. Jsem alergická i na reklamy se šťastnýma rodinkama, kde musí být milé štěňátko...to mne doslova zvedá vzteky z gauče. I tohle by mělo být zakázané, protože je to klamavá reklama. Nechci nikoho urážet, ale nevěřím tomu, jak je šťastné štěňátko v rodině s dvěma předškolníma dětma. Máma má fůru času s nima a kdo se věnuje štěndu? Nemyslím to 10minutové pomuchlování, co to baví děti, ale myslím jeho pořeby, výchovu, to by mne celkem zajímalo...A také mám příklad: sousedé si pořídily po zemřelém howawardu(toho si vzali už jako dospělého vycvičeného a spokojení byli, že nic po nich nechce, jen šlape 500m okruh pánovi u nohy) štěňátko pyrenejského horského - fenečku. A byli děsně rozčarovaní, že si chce hrát(otravuje) ničí, kouše, tahá na vodítku(už 4roky chodí jen na haltině, protože panička má 50kg a je hysterická z toho, že když se rozeběhne, neudrží ji) Je mi jí hrozně líto, také zná jen těch 500m kolem domu, na dlouhém vodítku, nesmí se zastavit a čichat si, tahají ji jak kozu

10.4.2016 20:07
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No když v televizi nebo filmu odprezentují psa tak, že si člověk řekne...bože, to je přesně to, co hledám...ale nikdo už nevidí, že ani ten psí herec není ve skutečnosti takový, jak vypráví příběh. Je to smutné, já tedy žádný takový případ neznám, ale myslím, že spoustu psů na to doplatilo...

Že si to nedá dohromady děcko, by člověk pochopil, ale dospělí lidé?

10.4.2016 20:13

lesnížínka napsal(a):

TO by ste se divila, co všechno dospělý člověk vymyslí...typický případ s tím pyrenejkou...reklamy jsou snad ještě horší než film...dovedu si představit, ty zástupy nešťastných borderek...
To máte, jak s reklamou na psí granule, zrovna před chvílí se mi reklama snažila namluvit, že pokud chci mít vitálního psa, tak nej nej je friskies...je tam prostě vše a k tomu samozřejmě ukázky těch šťastných, vitálních psů...

10.4.2016 20:31
fram

XXX.XXX.70.158

lesnížínka napsal(a):

Když dospělí lidé zastavovali na ulici pana Chudíka a Kopeckého ve snaze domluvit si ortopedickou operaci...

Sam 90210

10.4.2016 20:38
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

Mě třeba neskutečně dovede vytočit taková ta dokonalá paneláková rodinka co si pořídí psa, který je zrovna v modě aniž by o psech něco věděli, např. třeba labradora, čivavičku do kabelky - dokonalá rodinka s dětmi a labradorem jak z katalogu, pak pes roste jako dříví v lese, je na obtíž a nakonec se ho zbaví z "rodinných důvodů". Nebo třeba přímo šílenství nastalo po filmu Hačíko, kdy každý chtěl takového oddaného Hačíka, pamatuji si kdy lidi na internetu sháněli za "drobný peníz" pejska Hačíko a vlastně ani nevěděli jak se ono plemeno jmenuje natož pak co taková akita obnáší...

10.4.2016 21:06
albina

XXX.XXX.167.178

Sam 90210 napsal(a):
Mě třeba neskutečně dovede vytočit taková ta dokonalá paneláková rodinka co si pořídí psa, který je zrovna v modě aniž by o psech něco věděli, např. třeba labradora, čivavičku do kabelky - dokonalá rodinka s dětmi a labradorem jak z katalogu, pak pes roste jako dříví v lese, je na obtíž a nakonec se ho zbaví z "rodinných důvodů". Nebo třeba přímo šílenství nastalo po filmu Hačíko, kdy každý chtěl takového oddaného Hačíka, pamatuji si kdy lidi na internetu sháněli za "drobný peníz" pejska Hačíko a vlastně ani nevěděli jak se ono plemeno jmenuje natož pak co taková akita obnáší...

Zabudla som na labradora...nebol to filmovy pes, bol to pes z kategorie, nechali sme si zodpovedne poradit, a vycvicila nam psa skusena cvicitelka, zobrala si ho na 5 tyzdnov k sebe...(toto by som nikdy v zivote neurobila svojmu stenatu)...lebo na labradora treba tvrdo...?
Boli sme na opekacke, boli tam 3 psi, dvaja rozne, stastne pobehovali a samozrejme zobrali opekane dobroty...okrem nadherneho cierneho labradora...
pan a panicka sa usadili, dali povel, dones a ten pes, tusim 3 hodiny neustale donasal lopticku, ak uz ich to nebabavilo, tak si ho nevsimali, takze pred stolom sedel labrador s vyvalenymi ocami, co sa striedavo pozeral na lopticku, medzi labkami a striedavo na panickov, a ked som sa opytala, a co mu nedate povel, ze volno, ked uz je tak vycviceny, nech si pobeha...odpoved: to sme sa este nenaucili, musime sa spytat cvicitelky, tak som schovala lopticku a nikdy v zivote som nevidela zufalejsieho psa, hladal ju, nestastny, stale sa obzeral, ze co panicek...no hroza, nakoniec som mu tu lopticku vratila a hadzala ju sama, ale vzdy s kuskom klobasky, tajne...po 5 hodinach donasania lopticky pes bol ulozeny do klietky v aute, a tusim sa mu ulavilo, a odisli...chudak pes...ja mam nevychovanych psov, ale myslim si, ze aj ti, co su uz v nebi, boli s nami stastni...

10.4.2016 21:09
albina

XXX.XXX.167.178

To ano, prizam sa, ze sme v nasom meste mali prveho huskyho, chodili sa na neho divat sta na zazrak, bolo to hrozne davno...a potom si pokupili tiez, a chodili sa nas pytat, ze co a ako, ze to nie je pes, ze je to otrava a pod...

Sam 90210

10.4.2016 21:14
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

albina napsal(a):
Zabudla som na labradora...nebol to filmovy pes, bol to pes z kategorie, nechali sme si zodpovedne poradit, a vycvicila nam psa skusena cvicitelka, zobrala si ho na 5 tyzdnov k sebe...(toto by som nikdy v zivote neurobila svojmu stenatu)...lebo na labradora treba tvrdo...?
Boli sme na opekacke, boli tam 3 psi, dvaja rozne, stastne pobehovali a samozrejme zobrali opekane dobroty...okrem nadherneho cierneho labradora...
pan a panicka sa usadili, dali povel, dones a ten pes, tusim 3 hodiny neustale donasal lopticku, ak uz ich to nebabavilo, tak si ho nevsimali, takze pred stolom sedel labrador s vyvalenymi ocami, co sa striedavo pozeral na lopticku, medzi labkami a striedavo na panickov, a ked som sa opytala, a co mu nedate povel, ze volno, ked uz je tak vycviceny, nech si pobeha...odpoved: to sme sa este nenaucili, musime sa spytat cvicitelky, tak som schovala lopticku a nikdy v zivote som nevidela zufalejsieho psa, hladal ju, nestastny, stale sa obzeral, ze co panicek...no hroza, nakoniec som mu tu lopticku vratila a hadzala ju sama, ale vzdy s kuskom klobasky, tajne...po 5 hodinach donasania lopticky pes bol ulozeny do klietky v aute, a tusim sa mu ulavilo, a odisli...chudak pes...ja mam nevychovanych psov, ale myslim si, ze aj ti, co su uz v nebi, boli s nami stastni...

S labradorem je film Marley a já či tak nějak, tam to ale aspoň nevykreslili tak narůžovo.

10.4.2016 21:15

albina napsal(a):

Tam žádný povel "volno" nepomůže, to jsou psi závislí na adrenalinu při házení míčku. Tuhle jsem viděla jednoho chudáka ve Stromovce. Slečna četla knížku, pes ležel na zemi a bez hnutí na ní vytřeštěně zíral, ani nemrknul. Fuj, jak z hororu. Byla jsem tam víc jak čtvrt hodiny, můj pes se tam družil s ostatními (normálními) psy, které závislák nevnímal. Najednou slečna vytáhla míček a hodila. Pes vystartoval, přinesl, zase si lehnul do pohotovostní polohy a zíral.

10.4.2016 21:41
albina

XXX.XXX.167.178

Jaj, to som zabudla, to bol uzasny labrador:).

10.4.2016 21:50
albina

XXX.XXX.167.178

Tam žádný povel "volno" nepomůže, to jsou psi závislí na adrenalinu při házení míčku. Tuhle jsem viděla jednoho chudáka ve Stromovce. Slečna četla knížku, pes ležel na zemi a bez hnutí na ní vytřeštěně zíral, ani nemrknul. Fuj, jak z hororu. Byla jsem tam víc jak čtvrt hodiny, můj pes se tam družil s ostatními (normálními) psy, které závislák nevnímal. Najednou slečna vytáhla míček a hodila. Pes vystartoval, přinesl, zase si lehnul do pohotovostní polohy a zíral.

No ale nie je to strasne? Kde je ta hranica medzi vychovou, aby sme zvladali, ovladali nasho psa, dokazali v predstihu predvidat situacie, aby nas pes nikoho neobtazoval, nezranil, nesposobil skodu, a nase vylety s nasim psom neboli len zufale martyrium, plne stresu...a potom skvelo vycviceny pes, co si neuziva zivot, a je zavisly len na poveloch, prikazoch, zakazoch...rozumiem, je to pohodlne, ale aj tak som videla skvelo vycviceneho dobermana, co pocuval jak hodinky, a nechali ho behat pomedzi ostatnych psov a mal elektricky obojok, a potom mu preplo a zacal tam vyhadzovat do vzduchu kazdeho psa, na ktoreho narazil, a panicek vydaval povely, elektricke soky daval a nic...musel k nemu dobehnut a dat ho na voditko...ja zo psov nemam strach, ale z tohto dobermana som strach mala, nemal v ociach nic, uplne prazdno...

10.4.2016 22:00
albina

XXX.XXX.167.178

fram napsal(a):
Když dospělí lidé zastavovali na ulici pana Chudíka a Kopeckého ve snaze domluvit si ortopedickou operaci...

To je fakt...Ak nevieme rozoznat herca z filmu od skutocneho odbornika, tak potom skvostny pes z filmu je uz len ceresnicka na torte :).

10.4.2016 22:03
albina

XXX.XXX.167.178

Sam 90210 napsal(a):
S labradorem je film Marley a já či tak nějak, tam to ale aspoň nevykreslili tak narůžovo.

Na Marleya som uplne zabudla, skvostny film, so psom si vobec nevedeli dat rady, ale pokorne znasali svoju neschopnost, ho vycvicit a nasledky nonsalantnej vychovy :) A milovali ho.

11.4.2016 06:29

albina napsal(a):
To ano, prizam sa, ze sme v nasom meste mali prveho huskyho, chodili sa na neho divat sta na zazrak, bolo to hrozne davno...a potom si pokupili tiez, a chodili sa nas pytat, ze co a ako, ze to nie je pes, ze je to otrava a pod...

Tak haskyho jako malá jsem chtěla taky...moje pražská teta si pořídila fenku (ještě za totáče, cca rok 1985 nevím přesně) v té době to byla rarita...o haskym se vědělo max to, že je to sáňovej pes, feňulka byla miloučká, lítala se psy na Letenské plání, bez větších problémů se nechala přivolat, doma úplný zlatíčko. Teta původně plánovala štěňata a slíbila, že mi jedno dá...a teď si představte, že já s takovou, lehce zkreslenou představou o haskym, bych dostala typického představitele plemene, kterýho bysme nemohli pustit z vodítka a museli s ním minimálně běhat, event. kolo apod...ještě, že ty štěňata nakonec neměla...bůh ví, jak by to dopadlo...

11.4.2016 07:59

Podobně přišel svého času do obliby bígl. Poměrně malý líbivý pes, nenáročná údržba a ve všech amerických filmech ( ne těch o psech ), lítali tito psi po nábřežích, v parcích
( možná měli filmaři jednoho a byl to pořád ten samý ), někde ve velkých amerických městech, kde na stopu zvěře těžko narazil. A tak se dostal do povědomí jako bezproblémový rodinný pes. A jak to pak bylo v našich poměrech už víme.

11.4.2016 12:35
amiš

XXX.XXX.11.178

Poznámka k balonku: můj první pes byl střední knírač.Chodila jsem na specializovaný cvičák pro knírače, kde nám výcvikář-dlouholetý chovatel právě středňáků hned v úvodu řekl, že střední knírač je pes, který nerad apiortuje. U většiny to celkem sedělo-kromě mého. Jít s ním na procházku bylo připravit se na to, že on si něco najde: od silnějšího stébla po třímetrovou větev a bude ji před vás pokládat za strašlivého štěkotu a vynucování si hození. Byl to docela ostrý pes, mí kamarádi z něho měli strach a jako obranář byl dobrý, ale kluci přišli na jednu věc-protože kromě aportu pes miloval i vodu, pak hází-li jeden psovi klacek do vody, klidně o 10 metrů dál mohou hodit do vody i mně, psovi je to šumafuk, hlavně, když má klacek.
Jinak pár blbců, co si koupilo psa podle filmu znám, nejhorší, možná proto že nejčerstvější, je případ pejska plemene šiba inu, kterého si koupil majitel jednoho autoservisu, právě že mu připomínal již zmíněnou akitu, ale byl menší. Pes se nechoval od narození jako genius, takže skončil na napjatém laně ( asi 2m), s boudou po nějakém dávném předchůdci. Už ho nemají-raději jsem se neptala a jen tiše doufám, že ho dali někomu, kdo ví, o co jde a ne že jim zmrznul přes zimu.

11.4.2016 12:42

amiš napsal(a):
Poznámka k balonku: můj první pes byl střední knírač.Chodila jsem na specializovaný cvičák pro knírače, kde nám výcvikář-dlouholetý chovatel právě středňáků hned v úvodu řekl, že střední knírač je pes, který nerad apiortuje. U většiny to celkem sedělo-kromě mého. Jít s ním na procházku bylo připravit se na to, že on si něco najde: od silnějšího stébla po třímetrovou větev a bude ji před vás pokládat za strašlivého štěkotu a vynucování si hození. Byl to docela ostrý pes, mí kamarádi z něho měli strach a jako obranář byl dobrý, ale kluci přišli na jednu věc-protože kromě aportu pes miloval i vodu, pak hází-li jeden psovi klacek do vody, klidně o 10 metrů dál mohou hodit do vody i mně, psovi je to šumafuk, hlavně, když má klacek.
Jinak pár blbců, co si koupilo psa podle filmu znám, nejhorší, možná proto že nejčerstvější, je případ pejska plemene šiba inu, kterého si koupil majitel jednoho autoservisu, právě že mu připomínal již zmíněnou akitu, ale byl menší. Pes se nechoval od narození jako genius, takže skončil na napjatém laně ( asi 2m), s boudou po nějakém dávném předchůdci. Už ho nemají-raději jsem se neptala a jen tiše doufám, že ho dali někomu, kdo ví, o co jde a ne že jim zmrznul přes zimu.

Taky jsem měla střeďáky. Ti dělali čest svému plemeni, aportovat se sice naučili, ale...Jednou, dvakrát, třikrát to bylo maximum. Pak otrávený pohled, odvrácená hlava : Když si to tam pořád házíš, choď si pro to sama.
Za to jsem znala jezevčíka, který si s balonkem vystačil. Po šikmé navigaci si ho pustil do řeky, předběhl, vylovil, doběhl nahoru, pustil po navigaci...Pán seděl na břehu a četl si noviny smajlík

11.4.2016 12:47

S tím aportováním toho labradora bych to tak tragicky neviděla, nevím jak se ti lidé k němu chovají jinak ale naši psi mají jiné zábavy dost, a přesto když sedíme na zahradě tak nás nenechají v klidu. prostě sedíme pod pergolou a házíme míček, desetkrát, dvacetkrát, stokrát a pořád je to baví, i labradora i ovčandu, předhánějí se kdo, a když si jich nikdo nevšímá cpou nám oslintaný míček do klína nebo nám ho plivou pod nohy

11.4.2016 14:52
kniga

XXX.XXX.132.133

A co je na tom proboha zas tak strasnyho?

Neregistrovaný uživatel

11.4.2016 15:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

No, co mi momentálně drásá nervy, je reklama na advantix, kterak kříženec goldena je ošetřen advantixem a v zápětí střih a tahle rádobygolden (asi golden s namalovaným flekem) má v košíku asi 9 štěňátek!
Bezva, opravdu jo...

11.4.2016 16:09
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No, co mi momentálně drásá nervy, je reklama na advantix, kterak kříženec goldena je ošetřen advantixem a v zápětí střih a tahle rádobygolden (asi golden s namalovaným flekem) má v košíku asi 9 štěňátek!
Bezva, opravdu jo...

Čtete mi myšlenky. Zrovna jsem zapla televizi a viděla tu reklamu asi po 10tý a tak řikám, že to sem napíšu.. Každý kříženeček musí mít šťěňátka v košíku. :/.

Sam 90210

11.4.2016 16:25
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

Bezva, opravdu jo...

Ta reklama zní tak hloupě To jako někdo bere vážně ?

Neregistrovaný uživatel

11.4.2016 17:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Sam 90210 napsal(a):

No, to teda...
Kdysi byla reklama na pedigree, kde holčička trapčila s pyrenejcem a dělá pevná hovínka...
Nejeden člověk se přišel zeptat, jestli je to žrádlo jen pro pyrenejce...

11.4.2016 17:38

No, to teda...
Kdysi byla reklama na pedigree, kde holčička trapčila s pyrenejcem a dělá pevná hovínka...

Pamatuju... "Rádi se s Brunem mazlíme"

Sam 90210

11.4.2016 17:50
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

No, to teda...

Tyjo to už si skoro nepamatuju nebo ještě reklama na whiskas a rekordně stoupla poptávka po whiskas koťatech...

Neregistrovaný uživatel

11.4.2016 17:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

No, nebo samozřejmě Lassie a buch kolie šli na dračku, naše Dášenka a hurá foxíxi... No, pak komisař Rex a boom ovčáků, pak Bonetti a Tequilla a olala oni se vyloupli Leonbergři atd...

11.4.2016 17:57

Sam 90210 napsal(a):

Čím hloupější reklama, tím víc se zadře do povědomí.
Když trochu odbočím: Strašně mi drásá nervy reklama na Fernet. Tak co, jsme ještě chlapi? Nevyměknem! Chlap to rád hořké.( Kdo neskáče není Čech a kdo nechlastá není chlap. ).

Neregistrovaný uživatel

11.4.2016 17:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Když trochu odbočím: Strašně mi drásá nervy reklama na Fernet. Tak co, jsme ještě chlapi? Nevyměknem! Chlap to rád hořké.( Kdo neskáče není Čech a kdo nechlastá není chlap. ).

No, tak podle Fernetu jsem chlap...

Sam 90210

11.4.2016 18:04
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

Mě se třeba do podvědomí zažraly všecky ty zvířecí filmy, jako malá jsem bývala hodně nemocná a na těhle filmech jsem vyrůstala, pamatuji si jak jsem po 101 dalmatinech strašně chtěla dalmatina, nebo po filmu prasátko Babe jsem tahala domů a k ovcím z chléva selata Mamka s taťkou ze mě byli na nervy no naštěstí jsem z toho vyrostla.Ale reklama na advantix mi trhá uši a pod kůži se mi dostane akorát tak svou otravností, ani by mě nenapadlo si podle tohodle pořídit jedinečného pandího retrívra

11.4.2016 18:05
tapina

XXX.XXX.211.145

Jo to jo. Život je hořký, bohudík. Už ani nevím, na co to bylo. Na pivo? Na fernet? Ale máme to takový oblíbený pracovní dětský slogan. Stejně jako zmíněné - Nevyměknem.

Nejlíp to mají fakt zvládnuté některé děti. To vždycky v práci koukám. Říkám si, mají takovou paměť nebo sedí u televize furt? Občas máme takovou chvilku reklamních sloganů. Nejlepší byl jeden kluk - prej - "Nečistíš-zaplatíš." Líp bych to neřekla.

11.4.2016 20:04
Debiie

XXX.XXX.167.50

Já když jsem byla malá tak jsem si strašně přála bernardýna (film Beethoven) anebo bobtaila (maxipes Fík)

Ještě že moji rodiče měli rozum a koupili malé společenské plemeno. V té době jsem jim to měla za zlé, ale teď jsem ráda že naše začátečnické chyby neodnesl takový obr jako je bernardýn.

Přidejte reakci

Přidat smajlík