Tohle téma je takové na odlehčení. Jsem jen marnivá ženská (interiéristka no) takže moje čivavy mají boudičku, která se hodí do ložnice (tmavá se zámeckým vzorem) - v ložnici v tom nespali, pak kulatý pelíšek tyrkysovo šedý s trošku tvrdším polštářem (myslela jsem, že to je důvod proč ho nemají rády) do obýváku - naprosto nepoužívané a v předsíni je boudička, která mi zůstala a protože se nikam nehodí, šoupla jsem ji tam - milovaná.
Jinak spí v posteli a na gauči mi sebrali heboučkou plyšovou deku, takže na pelíšky nejsou odkázaní.
V ložnici se umístění vůbec nechytlo (chladnější místnost na východ, ale blízko do obýváku kde většinou jsem.) Jakmile jsem to hodila do předsíně - boudička je navštěvovaná. A teď jsem při úklidu odsunula i ten kulatý pelech do předsíně, doteď jsem to spíše měla jako krabici pro hračky a koukám, že čivaví holka v tom spokojeně chrní. V obýváku byl předtím i obrovský plyšový medvěd, kluk na něm spal dokud byl malý, pak ho taky začal ignorovat (ne, že by ty jeho 2 kg byly nějak omezující, na medvědovi je pořád místa dost) a začal chodit spát do předsíně do boudy.
Předsíň je tmavá velká místnost (máme byt na východ, takže kde nejsou okna je temno, ale nevadí nám to), má trošku komplikovanější tvar, některé pelechy jsem posunula tak, že třeba vůbec nejde vidět do obýváku, nikdo k nám přes den nechodí - nemusí hlídat příchozí.
Tak sakra proč to místo preferují? :D Kde mají vaši psi pelech a tušíte proč tam spí rádi?
U rodičů mají psi pelech na nejrušnějším místě, takže mají přehled o všech u nich to chápu, své psy ne.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Moji psy jsou permanentně na gauči v posteli, ale pokud chtějí mít klid tak spí u vchodových dveří na chodbě...ne každý pes chce být neustále uprostřed dění...
xerxes
XXX.XXX.13.96
1. vzít pelíšek do ruky
2. vyjít před panelák
3. hodit do popelnice
4. Pelíšek se zámeckým vzorem je umístěn a čivava může spát kde se jí zachce.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Můj spí v posteli, v obýváku na gauči a někdy v papasanu (taky "dekorace" s ohledem na interiér :) Pelíšek v obýváku je taky jen sklad hraček. Pokud jsem pryč, nebo už se mu nechce poslouchat tv, jde kam? Do boudičky do předsíně (z ní vchod do obýváku a do kuchyně). Klid, nicméně přehled o vchodu do bytu a hlavně o kuchyni. Příjemné je i to, že přes baráček má přehozenou deku, která zakrývá i vchod, tj. si tam zafuní slušnou saunu.