Psi vs. televize, zrcadlo apod.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.4.2016 00:34

Jak vaši psi reagují na věci jako zapnutá televize, obraz v zrcadle, nebo hlas z telefonu?

Naše holky když poprvé viděly svůj odraz ve výloze, tak ji málem prorazily, Čert protože si chtěla hrát, Anděl protože chtěla tomu naparujícímu se psisku ukázat kdo je tady pánem. Pes v televizi Čerta nechává chladnou, zato Anděl se pokaždé snaží najít tajný zadní vchod do televize a toho drzého vetřelce vyhnat.

Asi před čtrnácti dny k nám do vidlákova konečně dorazila kabelovka, tak máme opět televizi (a hlavně internet). Večer pustíme jako kulisu při vaření MTV. Najednou se Tori Rose zvedne, dojde pomalu k televizi, a zhypnotizovaně na ní začne slintat:

ww.youtube.com/watch?v=yMXqdeZrh5c

nakonec jsem jí museli odehnat.

( pro ty co chtějí vidět psa slintajícího na konopí, není toho moc: www.youtube.com/watch?v=c8dZOduvMKQ ).

25.4.2016 05:31
mgtka

XXX.XXX.22.60

Mě taky ze tří psů reaguje na telku jen jeden(ti ostatní jen řvou, ale neví na co) ale zase zaručeně vidí jakékoliv zvíře co tam projde. No a jelikož se letos roztrhnul pytel s reklamami na různé antiparazitika, či prostě jen reklamy se psy (banky, hypotéky) tak máme doma veselo:).

25.4.2016 07:20

mgtka napsal(a):
Mě taky ze tří psů reaguje na telku jen jeden(ti ostatní jen řvou, ale neví na co) ale zase zaručeně vidí jakékoliv zvíře co tam projde. No a jelikož se letos roztrhnul pytel s reklamami na různé antiparazitika, či prostě jen reklamy se psy (banky, hypotéky) tak máme doma veselo:).

U nás koukal na telku jenom afgán...oblíbený kanál měl Animal planet a svého času jeho nejoblíbenější pořad "Buď já nebo pes"...dokonce si myslím, že když viděj, jak tam psy učej poslouchat, tak se musel královsky bavit...

25.4.2016 07:30
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Naši psi na televizi nereagují vůbec, když je tam pes a ukazuju jim ho připadá mi, že ho vůbec nevidí, až když štěkne zareagujou nakroucením hlavy, pokud štěkal dýl, chtěl samojed ven, zkontrolovat, co se to tam děje. Kolem zrcadel chodí bez povšimnutí, tam mi připadá, že už jako malí pochopili, že vidí sebe. Úplně stejně jsou na tom kočky.

25.4.2016 08:07

Čuba reaguje na vlky a kocour na šakaly a dingo.

25.4.2016 09:05
vava69

XXX.XXX.136.28

Jezevčík nereagoval na nic. Starší corgi kouká na tenis a fotbal. Je to sranda pozorovat, jak pozoruje balon. Přitom v reálu ho balon vůbec nezajímá. Občas zbystří, když slyší nějaké zvířecí zvuky. Fenka corgi kouká se mnou na televizi, sleduje detektivky a veškerá zvířata. Včera se mnou sledovala Terminátora. Nevím co tam vidí, ale kouká

25.4.2016 09:17
marcelaamax

XXX.XXX.210.237

Tak náš starší pes ani na jedno nereaguje, ale on je celkově takový kliďas, nic ho nerozhází. Mladší pes je hodně zvídavý. Když viděl poprvé zrcadlo tak se snažil si se štěnětem v zrcadle hrát, ale rychle pochopil, že to nejde Teď už si zrcadel doma nevšímá, ale třeba venku když se vidí ve výloze tak na to občas ještě reaguje.

Televize jak kdy, někdy leží a nezajímá ho to, jindy se kouká, nebo se zvedne a jde to prověřit blíž. Nejčastěji, když jsou tam zvířata, a pak taky animované pohádky, na ty kouká rád

25.4.2016 09:49

Moja pozerá rada televízor, nereaguje naň, zvyčajne nereaguje ani na telefón, ale keď niekto v telefóne začne napr. pískať, tak dáva hlavu nabok a na obraz v zrkadle šteká. Fotka je zo Silvestra, keď mala 5 mesiacov.

25.4.2016 11:12
Iliena

XXX.XXX.216.4

Naše fenka na televizi občas kouká, hlavně když je tam nějaké zvíře. Nejhorší je reklama na banku, jak si Maruška půjčovala na jahody, pořád tam zvoní na zvonek. Docela dlouho jí trvalo než pochopila, že je to v televizi a nemusí hned letět ke dveřím . Se zrcadlem je větší sranda, to jí vyloženě baví. Stoupne si před zrcadlo a kouká na mě přes něj a hrozně u toho vrtí , pak se otočí a honem mě běží oblízat

Neregistrovaný uživatel

25.4.2016 14:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208

Moje byvala shi tzu sledovala hudebni porady jako doremi apod.normalne tv ignorovala, at tam bylo cokoli, kdyz se zaclo zpivat vetsinou klidne lezela nebo si hrala ci zrala dal ale jak tam byl nekdo kdo zpival fakt dobre letela pred tv a celou pisnicku vyla do rytmu s dotycnym. Timhle se bavili vsichni znami. Stejne jako kdyz se pustil koncert nejakeho zpevaka apod. Vyti do rytmu s pisnickama. Bavila se tim pulka vesnice smajlík

25.4.2016 18:12
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Ja jsem opakovane pristihla svoji tibetandu jak sleduje fotbal! Jeste zacne manzelovi usrkavat pivo a pujdu do dalsiho psa Asi to bude tim, ze s ni chodim hrat kazdy den fotbal ja ven, tak alespon vim, cemu se bude venovat na stara kolena

25.4.2016 20:01

V zrcadle když se uvidí tak se zarazí, to samé ve výloze když se uvidí.
Chvilku se dívá, pozoruje, občas klopí hlavu a pak odejde. Ráda bych věděla jestli se pozná nebo ne

V televizi má nejoblíbenější znělku televizních novin O půl 8 totiž večeří, jakmile zazní znělka, ikdyž spí tak během vteřiny seskočí z gauče a jde čekat před špajzku. Nebo přikluše z jiné místnosti, slyší to ať je kdekoliv
Jinak když je v tv pes nebo kočka tak se občas dívá, klopí hlavu, nebo ho zajímají některé pořady - jako malý se rád díval na ovečku Shaun. To se vyloženě díval, i 5min to vydržel. A různé neobvyklé zvuky, to hned sleduje co že to tam je.

25.4.2016 20:27
tapina

XXX.XXX.211.181

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
V zrcadle když se uvidí tak se zarazí, to samé ve výloze když se uvidí.
Chvilku se dívá, pozoruje, občas klopí hlavu a pak odejde. Ráda bych věděla jestli se pozná nebo ne

V televizi má nejoblíbenější znělku televizních novin O půl 8 totiž večeří, jakmile zazní znělka, ikdyž spí tak během vteřiny seskočí z gauče a jde čekat před špajzku. Nebo přikluše z jiné místnosti, slyší to ať je kdekoliv
Jinak když je v tv pes nebo kočka tak se občas dívá, klopí hlavu, nebo ho zajímají některé pořady - jako malý se rád díval na ovečku Shaun. To se vyloženě díval, i 5min to vydržel. A různé neobvyklé zvuky, to hned sleduje co že to tam je.

tv noviny, ovečka.

Ta naše odpovídá, když v tv štěká pes, jakoby nejistě blafne a kouká a když jí manžel řekne, že je to jen v tv, tváří se zahanbeně.

Ještě reaguje na krtečka - to jsme onehdá pouštěli dětem, co jsme měli na návštěvě a děti se bavili psem. Takový to "jů! Hele - hele!" Vždycky oběhla děcka, které to bylo smajlík

25.4.2016 20:35

tapina napsal(a):
tv noviny, ovečka.

Ta naše odpovídá, když v tv štěká pes, jakoby nejistě blafne a kouká a když jí manžel řekne, že je to jen v tv, tváří se zahanbeně.

Ještě reaguje na krtečka - to jsme onehdá pouštěli dětem, co jsme měli na návštěvě a děti se bavili psem. Takový to "jů! Hele - hele!" Vždycky oběhla děcka, které to bylo smajlík

Díky za tip, krteček mě nenapadl, z toho bude nadšený, už ho vidím jak klopí hlavu

Je s nima sranda, co

25.4.2016 20:57
tapina

XXX.XXX.211.181

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Díky za tip, krteček mě nenapadl, z toho bude nadšený, už ho vidím jak klopí hlavu

Je s nima sranda, co

Jejda až teď koukám, co jsem to vymňoukla za hrubici. Ještě jsem si vzpomněla - je to něco jako tv noviny. Občas brávám fenku do práce a když zapínám jeden stroj, ví, že za chvíli od něho bude teplo, tak se jde vyhřívat. Onehdá u kamarádky jsme nechápali, proč se tak toužebně dere k pračce a pak mi to došlo, až jsem byla znovu v práci - podobný zvuk. Naše pračka má úplně jiný. Chudák holka, to muselo být zklamání, ležet dvě hodiny na koupelnové předložce a nic smajlík

25.4.2016 23:45
Ebi

XXX.XXX.104.1

Tak z našich jezevčíků reaguje na televizi a zvířata v ní jen Ebinka, ostatní dva je prostě nevidí, nevím jak je to možné.
Takže když je v televizi pes, nebo nějaké zvíře mu podobné, Ebi začne zuřivě štěkat na vetřelce, ani ten pes nemusí vydávat žádné zvuky, zřejmě to pozná podle pohybu.
Tady sleduje tygry. Na té druhé fotce byli čumák proti čumáku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík