5-ti týdenní štěňata ihned k dispozici? Vtip?!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Noname54

27.4.2016 13:11
Noname54

XXX.XXX.168.5

Http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60409784/Stenata.php

Jsem z tohohle inzerátu uplně vedle. "Mamka má všeho dost, tak dáme 5-ti týdenní prcky z baráku."... Opravdu nemám slov.

Sam 90210

27.4.2016 13:23
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

Mnoho lidí ani neví přesně v kolika týdnech se psi mohou odstavovat, kdysi se dávali štěňata ihned co začali sami žrát, to to samozřejmě nijak neomlouvá, možná by nebylo na škodu jim to slušně vysvětlit jaká to nese rizika.

27.4.2016 13:28
marcelaamax

XXX.XXX.214.10

Je to smutné.

Dřív to tak fakt bylo, u nás na vesnici lidi prostě štěňata dávali hned co byli schopná sama žrát. A určitě to tak někde dělají i teď. Kamarádka si brala asi před 4mi lety štěně od lidí od nás z vesnice. Při odběru mu určitě nebylo 8 týdnů, majitelé feny ani nevěděli, kdy se pes přesně narodil. Řekli jí měsíc, den ne. Nechali ji za vraty vybrat, předali jí ho a tím to skončilo.

A i když je to smutné, tak myslím že to takhle na vesnicích stále probíhá.

Neregistrovaný uživatel

27.4.2016 14:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.183

"Si chtěla vyzkoušet být matkou" Ech... ona chtít může, ale rozhoduje člověk, který má mít mozek na svém místě...

27.4.2016 16:07
aj

XXX.XXX.5.173

Doporučuji kliknout na "označit špatný inzerát ".

Janae

27.4.2016 16:20
Janae

XXX.XXX.180.6

Československý vlčák se dává novým majitelům v pěti týdnech ne?

Toto je zkopírované chs československých vlčáků -Odebereme-li štěně v 5. týdnů jeho života ( pozor pro socializaci a začlenění štěněte do nové rodiny je tohle ideální doba ), v nejbližších dnech nás očekává : očkování a odčervení, viz níže uvedené schéma:

Sice se nejedná o čistokrevné čv, ale předpokládám, že i majitel dostal fenu v pěti týdnech a tak se řídí svou zkušeností.

27.4.2016 16:23
brebera

XXX.XXX.31.114

Ta štěňata otce čsv rozhodně nemají, už jen ta barva, takže odběr by měl být klasický.

Janae

27.4.2016 16:30
Janae

XXX.XXX.180.6

brebera napsal(a):
Ta štěňata otce čsv rozhodně nemají, už jen ta barva, takže odběr by měl být klasický.

Majitel to bere tak, že mají čv krev. Učitě nebudou čistokrevné, majitel je taky neprodává, ale daruje.
Nevím, jen hádám. Já jsem nikdy štěňata neprodávala a ani se na to nechystám. Jen mi ta informace o věku čv štěňat utkvěla v hlavě.

A hlášku o matce beru jako nadsázku, kdyby jí chtěl množit, tak si zajistí vhodného (pro něj vhodného a zpeněžitelného) otce.
Je hodně inzerátů, co mne pohorší, ale tento to není.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2016 16:39

Jen zvolil nešťastnou formulaci, snad se z toho nesložíte.)
spíš mě udivuje koment jak od dlaždiče té chovatelky pitů.

27.4.2016 19:20
koně

XXX.XXX.205.252

Noname54 napsal(a):
Http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60409784/Stenata.php

Jsem z tohohle inzerátu uplně vedle. "Mamka má všeho dost, tak dáme 5-ti týdenní prcky z baráku."... Opravdu nemám slov.

Třeba má všeho dost spíš mamka, manželka, či přítelkyně, od prodejce

27.4.2016 19:34
Dasvo

XXX.XXX.83.28

Zajímal by mě tatínek. Celočerní a žíhaní z matky ČSV... a navíc k darování. Chudíci štěňata! smajlík

28.4.2016 07:05
joanne.s

XXX.XXX.41.2

V zájmu štěňátek by je měl nabízet po pětistovce, a ne zadarmo.

28.4.2016 08:15

Dřív se běžně odebírala štěnata na šestém týdnu, takže ted jim je pět a než se někdo sežene tak jim bude třeba mnohem víc. u bezpapíráků se to doted takhle dělá a nemyslím si že by to na nich zanechalo nějaké zvláštní následky. Tím samozřejmě neschvaluji množení psů bez pp ale když už se narodili tak snad se dostanou někam kde se o ně budou starat dobře.

28.4.2016 08:23

joanne.s napsal(a):

Proč? Pokud bych šla někdy do křížence, tak z útulku nebo takhle, zadarmo, a ne jako obchod, byť za tu pětistovku...

28.4.2016 08:30
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Bylo to myšleno - za stejný poplatek jako v útulku.

28.4.2016 08:31
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Jinak bych se bála, kdoví kdo si pro psa přijde a na jaký účel si ho vezme..

28.4.2016 08:35
joanne.s

XXX.XXX.41.2

I v útulku je pejsek za poplatek, a je to tak správně,
zde 400 - 500 Kč:
http://www.olomouckyutulek.cz/podminky-adopce/.

28.4.2016 08:37
marcelaamax

XXX.XXX.210.214

joanne.s napsal(a):
I v útulku je pejsek za poplatek, a je to tak správně,
zde 400 - 500 Kč:
http://www.olomouckyutulek.cz/podminky-adopce/.

Ano a v některých útulcích je poplatek třeba i 3000 Kč. Ale pokud bych věděla, že peníze půjdou na péči o ostatní psy, tak bych tím ráda přispěla, mnohem radši než koupit za stejnou částku psa bez PP od množitele.

Sam 90210

28.4.2016 09:03
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

joanne.s napsal(a):

Zalíbí se výkupu vemou si je všechny i za 500 a v zahraničí prodají po 5000,500 je za psa málo i když je to kříženec.

28.4.2016 09:23
rapotacka11

XXX.XXX.32.54

joanne.s napsal(a):

No, kdo by asi tak přišel ?
Stejnej magor, normální člověk si nepořídí pětitýdenní štěně...

28.4.2016 09:25
rapotacka11

XXX.XXX.32.54

Sam 90210 napsal(a):
Zalíbí se výkupu vemou si je všechny i za 500 a v zahraničí prodají po 5000,500 je za psa málo i když je to kříženec.

Hm, to je fakt.
Zrovna tu jeden nepodvodník (z Kamerunu?) inzeruje.
Hledá "hejla".
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2728566/vyzvednuti-a-pece-o-psi-a-kocky/.

28.4.2016 10:11
Iliena

XXX.XXX.28.254

joanne.s napsal(a):

Mám stejný názor. Loni jsem řešila něco podobného. Feně mých rodičů se neplánovaně narodila štěňata - voříšci s neznámým otcem. Také jsme chtěli symbolickou pětistovku a dokonce plovinu jako zálohu při návštěvě štěňátka před odběrem. I na té návštěvě jsme trvali. Měli jsme možnost budoucího majitele vyzpovídat a záloha ukázala zda o něj opravdu stojí. I když jde o voříška zaslouží si přeci dobré podmínky a o odběru před osmým týdnem nemohla být ani řeč.

28.4.2016 10:20
Barbora2

XXX.XXX.241.203

Nasi kupovali kdysi sestre stene krizence pinc/dlouhosrsty jezevcik za petistovku. Fenule se ted v 6ti letech prosla po vesnici a pritahla stenata,3 takove mini mysi a taky pujdou za ockovani. Mozna ty chudata necham jeste nacipovat, akorat co je to za mismas ted uz nikdo netusi.
Ale budou spravne odcervena, naockovana, naucena na jedno curaci misto a pujdou v 8mem tydnu :) Driv bych je pryc nedala, zatim se to akcne kuli a kvika.

28.4.2016 10:47

S tím aby ani voříšci nebyli zadarmo bych souhlasila. Klidně bych za něj dala i tisíc korun, stejně by na tom ten majitel nic nevydělal. Však něco sežerou, musí se odčervit, to všechno něco stojí. měli by mít i první očkování, ale to dává málokdo. Za kříženku pro tátu jsme dávali 1500 a nepřišlo mě to drahé. Pozvali nás domů, ukázaly nám všechny štěnata, matku i otce od sousedů smajlík prostě viděla jsem že jsou to normální slušní lidé, kteří jen prostě žili v domění že jejich Rita musí mít jednou štěnata aby nedostala rakovinu.

28.4.2016 11:02
Iliena

XXX.XXX.79.246

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
S tím aby ani voříšci nebyli zadarmo bych souhlasila. Klidně bych za něj dala i tisíc korun, stejně by na tom ten majitel nic nevydělal. Však něco sežerou, musí se odčervit, to všechno něco stojí. měli by mít i první očkování, ale to dává málokdo. Za kříženku pro tátu jsme dávali 1500 a nepřišlo mě to drahé. Pozvali nás domů, ukázaly nám všechny štěnata, matku i otce od sousedů smajlík prostě viděla jsem že jsou to normální slušní lidé, kteří jen prostě žili v domění že jejich Rita musí mít jednou štěnata aby nedostala rakovinu.

No opravdu na tom rodiče nevydělali, radši ani nepočítali na kolik je to feny rande vyšlo . Ale štěňata byla odčervená i naočkovaná. Několik týdnu jsme vybírali majitele, rozhodně jsme stěně komukoliv kdo si o něj řekl. Ono taky kdo by nechtěl to nejlepší pro takové úžasné drobky?

28.4.2016 11:19

Iliena napsal(a):
No opravdu na tom rodiče nevydělali, radši ani nepočítali na kolik je to feny rande vyšlo . Ale štěňata byla odčervená i naočkovaná. Několik týdnu jsme vybírali majitele, rozhodně jsme stěně komukoliv kdo si o něj řekl. Ono taky kdo by nechtěl to nejlepší pro takové úžasné drobky?

Jsou krásní

28.4.2016 13:21
marcelaamax

XXX.XXX.210.214

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Měla jsem to podobně když jsem si pořizovala křížence . Sice to nebylo od lidí, co žili v domnění, že jejich fena musí mít štěňata. Ale pes fenu nakryl 3.den hárání a byla z toho štěňata. Stalo se. Paní k tomu přistoupila zodpovědně, štěňata byla očkovaná, odčervená a čipovaná. Nejdřív chtěla paní i kupní smlouvu, ale před odběrem jsme si nějakou dobu psali a nakonec smlouvu nedělali.

Jsme pořád v kontaktu, posílám fotky, už jsme se i viděli smajlík. A matka štěňat jde (možná už tam byla) na kastraci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík