Léňa76
XXX.XXX.199.187
Ahoj, mám 13 měsíční fenku amerického staforda. Má 20 kg a je malá a drobnější. Myslíte, že by se mohla ještě vytvarovat a zmohutnět? Pro mě je samozřejmě nejkrásnější, ale prostě nevypadá tak, jak by měla.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Do dvou let ještě mohutní. času dost. dejte fotku. jde spíše o celkový pohled než váhu.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Léňa76
napsal(a):
Ahoj, mám 13 měsíční fenku amerického staforda. Má 20 kg a je malá a drobnější. Myslíte, že by se mohla ještě vytvarovat a zmohutnět? Pro mě je samozřejmě nejkrásnější, ale prostě nevypadá tak, jak by měla.
Zmohutní určitě, ale na výšku už nevyroste.
Léňa76
XXX.XXX.199.187
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Léňa76
napsal(a):
Na obrázku vypadá větší.
Neberte to nějak zle, ale čubina je docela tlustá a bez svalů - z mladého AST v takové gaučové kondici je mi docela smutno. Určitě by jí prospěla nějaká větší sportovní aktivita.
Jaká je výška ? do výšky už opravdu nevyroste a nevidím kam by ještě mohla mohutnět.
Tenhle pes nemá 20kg anebo to není ast.
Léňa76
XXX.XXX.199.187
Není to žádný gaučák. Je celý den venku, kde má velký dvůr. A já jsem na mateřské, takže se ji hodně věnuji. Hodně si hrajem s lanem, skáče si pro něj na strom, přetahujem se, denně má procházky, takže myslím, že ji nějak nezanedbávám.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Léňa76
napsal(a):
Není to žádný gaučák. Je celý den venku, kde má velký dvůr. A já jsem na mateřské, takže se ji hodně věnuji. Hodně si hrajem s lanem, skáče si pro něj na strom, přetahujem se, denně má procházky, takže myslím, že ji nějak nezanedbávám.
Neříkám, že se jí nevěnujete, ale asi by to chtělo toho aktivního sportu víc - roční amstaf by měl být samý sval a šlacha, a ne nakrmená jitrnička, které nejsou vidět ani slabiny.
Léňa76
XXX.XXX.199.187
Ty fotky nejsou úplně aktuální, teď už není tak kulatá, ale nechci se vymlouvat. Ale žádný jedlík to určitě není abych ji překrmila. Proto jsem se ptala, jestli se ještě vytvaruje, protože nevypadá, tak jak by měla. Spíš hlava je oproti tělu menší, ale na fotkách to tak vidět není.
Léňa76
napsal(a):
Ty fotky nejsou úplně aktuální, teď už není tak kulatá, ale nechci se vymlouvat. Ale žádný jedlík to určitě není abych ji překrmila. Proto jsem se ptala, jestli se ještě vytvaruje, protože nevypadá, tak jak by měla. Spíš hlava je oproti tělu menší, ale na fotkách to tak vidět není.
Najděte fotku amstafa někde na netu - jak si myslíte, že by měla vypadat cca a vložte sem.
jak je vysoká ?
Léňa76
XXX.XXX.199.187
Má zhruba 42 cm. Vím, že není malinkatá, ale jak říkám, spíš, že má malou hlavu oproti tělu.
Ast nemá mít špeky, nemá být válec, nemá mít hlavu jak balvan.
když chci většího bůčka s hlavou co ho převáží dopředu, tak si najdu jiné plemeno.
co rodiče ?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Léňa76
napsal(a):
Má zhruba 42 cm. Vím, že není malinkatá, ale jak říkám, spíš, že má malou hlavu oproti tělu.
Na téhle fotce už vypadá líp
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Andrýsek3
napsal(a):
Ten neni jeji, to jen jk by chtela aby vypadal. Teda myslim
Ajo, máte pravdu - nenapadlo mě zkoumat detaily
Léňa76
napsal(a):
Nie je to náhodou stafordshirsky bulteriér? Viem, že amstaf má zvyčajne väčšiu a mohutnejšiu hlavu a je väčší.
xerxes
XXX.XXX.13.118
napsal(a):
Nie je to náhodou stafordshirsky bulteriér? Viem, že amstaf má zvyčajne väčšiu a mohutnejšiu hlavu a je väčší.
No to teda rozhodně není stafbul ![]()
A příspěvek výše má pravdu, fena je vyžraná jak sud.
xerxes
XXX.XXX.13.118
Tipuji ji spíše na křížence s pitem.
DG
XXX.XXX.173.14
xerxes
napsal(a):
Tipuji ji spíše na křížence s pitem.
A podle čeho tipujete? Amstaf a pit je v podstatě jedno plemeno, takže můžou vypadat stejně.
Ona je ta pejska pěkná. akorát je ještě mladá na to aby nesla takovou váhu. teda takovou co je vidět na fotce. amstafa je těžké udržet nepřežraného. protože ono je to takové roztomilé, takovej kvádr usmívající se. moje je hubená. říkaj to všici. protože nemaj srovnání. prej vykrm ji. ale co chudáci nohy s tou váhou. a hlava je ještě dost prázdná aby se s tím svalstvem a váhou dokázali chovat. a oni dokáží přibrat za 2 dny.
a jo, je to stejný pes jako pit.
když půjdu v rodokmenu třeba 50 let zpět, už tam není napsáno ast ale apbt.
akc totiž slovo pit bere jako sprosté. to oni prezentovat nebudou. tak když se chce pit registrovat, tak jedině pod jménem americký stafordšírský teriér.
spousta psů má dvojí registraci. jednu jako pit, druhou jako ast.
kdo ví co se prodává tady. záleží jen na tom jak amíci dogíčka zaregistrovali a co si teda od nich našinci koupili.
Léňa76
XXX.XXX.199.187
xerxes
XXX.XXX.13.62
Myslím si, že je opravdu hodně tlustá.
Léňa76
XXX.XXX.199.187
Budu na tom pracovat víc, díky za názory.
Léňa76
napsal(a):
Nemyslím, že je tlustá, zkusila jsem udělat dneska lepší fotku.
Je pěkná, větší hlavu už neunese ;-) je lepší udržet tak mladé zvíře atletičtější. konečný výsledek uvidíte tak ve dvou letech.
někteří mají 32kg a hlavičku malinkou kostičku. někteří 25kg a hlavu jak kastrol. není jeden typ.
schválně ji vyfoťte když stojí na zadních.