Dobrý den, máme čtyř měsíční štěně retrívra. Dáváme granule Brit premium které dávali již původní majitelé štěněte ale střídá se nám průjem a zácpa... na vterině nám nic neřekli, pejsek přibírá ale je mi ho líto když se nemůže celý den vykadit... dá se mu nějak pomoci? Mohu mu přimíchat vlakninu do žrádla? chceme začít dávat granule Brit care které mi složením přijdou určitě kvalitnější.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Určitě přejděte na kvalitnější granule, přidávat vlákninu můžete, např lehce osmahnutá zeleninka na oleji nebo v bílém jogurtu zamíchané psyllium, určitě také do jídelníčku začněte přidávat maso, pokud budete chtít podrobněji poradit ohledně stravy štěnda, napište mi do soukromé zprávy
napsal(a):
Určitě přejděte na kvalitnější granule, přidávat vlákninu můžete, např lehce osmahnutá zeleninka na oleji nebo v bílém jogurtu zamíchané psyllium, určitě také do jídelníčku začněte přidávat maso, pokud budete chtít podrobněji poradit ohledně stravy štěnda, napište mi do soukromé zprávy
A pak kdože je tu zájmeno. Hezký večer.
napsal(a):
S tou zeleninkou osmahnutou na oleji bych byla opatrná, zvlášť když je štěně dosud na granulích a občas má průjem.
tapina
napsal(a):
A pak kdože je tu zájmeno. Hezký večer.
Nějak Vám stále nerozumím, tenhle příspěvek se Vás nijak nedotýka. Vám také.
Terven
napsal(a):
S tou zeleninkou osmahnutou na oleji bych byla opatrná, zvlášť když je štěně dosud na granulích a občas má průjem.
Opatrná bude zadavatelka určitě, pro kompletní rady/info jsem proto napsala, ať mne kdyžtak kontaktuje přes SZ.
napsal(a):
Osmahnutá zeleninka ? Spíš bych psovi dala zeleninu vařenou nebo syrovou, ale smažené pro psa to teda nevím. Jinak můžete se přidat do krmení trošku olivového nebo lososového oleje, zajistit dostatek vody, případně granule zalít vývarem a udělat koprologii a zbavit štěně všech možných parazitů.